reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Miałam podobnie w listopadzie i szczeze mowiac wcale nie bylo mi do smiechu z tym...co dziwne kilka razy w ciaagu dnia i w nocy tak mi sie robiło. Mineło z miesiączką wiec raczej ciazy w moim przypadku nie było ale nie powiem tez myslalam ze jest cos na rzeczy...nie mówie ze u Ciebie Lilly bedzie tak samo ...Od tamtego czasu biore inofolic i jakos narazie spokojnie jest wiec w moim przypadku chyba hormony...

reklama
Miałam podobnie w listopadzie i szczeze mowiac wcale nie bylo mi do smiechu z tym...co dziwne kilka razy w ciaagu dnia i w nocy tak mi sie robiło. Mineło z miesiączką wiec raczej ciazy w moim przypadku nie było ale nie powiem tez myslalam ze jest cos na rzeczy...nie mówie ze u Ciebie Lilly bedzie tak samo ...Od tamtego czasu biore inofolic i jakos narazie spokojnie jest wiec w moim przypadku chyba hormony...

Dzięki pocieszyłas mnie ... może minie z miesiączką albo hormony ... lepsze to niż jakieś poważne problemy z serduchem ... nie tylko z ciążą potrafimy sobie wkręcić różne choróbska Hahaha

Ja to raczej pomyslalam ze z tarczyca mam cos nie tak a tym samym z hormonami bo takie kolatanie wlasnie mialam kiedys kiedy miałam problem z tarczycą...teraz badałam i jest wszystko w normie ale i tez juz brałam przed badaniem leki wiec....

Ja to raczej pomyslalam ze z tarczyca mam cos nie tak a tym samym z hormonami bo takie kolatanie wlasnie mialam kiedys kiedy miałam problem z tarczycą...teraz badałam i jest wszystko w normie ale i tez juz brałam przed badaniem leki wiec....

Tylko ze ja mam niedoczynnosc tarczycy od kilku lat biorę leki ... mam ja pod ciągłą kontrolą... No nic w piątek pewni będziemy ją sprawdzać

powinno byc dobrze jesli piszesz ze bralas leki pyt czy bierzesz dalej bo powinnas czy tez jest taki mus.[emoji16]. oj nagdybamy my tu sie jeszcze[emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

powinno byc dobrze jesli piszesz ze bralas leki pyt czy bierzesz dalej bo powinnas czy tez jest taki mus.[emoji16]. oj nagdybamy my tu sie jeszcze[emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Biorę kochana biorę regularnie .... lekarka mówiła ze one nie szkodzą w ciąży wręcz przepisują je kobietom które maja problemy w czasie ciąży z tarczycą... oj gdybać sobie można .... No nic miło ze się odzywacie ze jesteście buziaki dla Was

Możliwe ze to takie siakie i nijakie ... nic nie znaczące objawy ... ale martwi mnie te serduszko tak bez powodu ni z gruszki ni z pietruszki zaczyna szaleć i się uspokaja ...
Lilly a tarczycę badałaś jakoś ostatnio? Ja miałam kołatania serca zanim mi zdiagnozowano niedoczynnosć.. potem jak dostalam letrox te objawy mi się uspokoiły...

reklama
Do góry