reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Miałam podobnie w listopadzie i szczeze mowiac wcale nie bylo mi do smiechu z tym...co dziwne kilka razy w ciaagu dnia i w nocy tak mi sie robiło. Mineło z miesiączką wiec raczej ciazy w moim przypadku nie było ale nie powiem tez myslalam ze jest cos na rzeczy...nie mówie ze u Ciebie Lilly bedzie tak samo ...Od tamtego czasu biore inofolic i jakos narazie spokojnie jest wiec w moim przypadku chyba hormony...

reklama
Miałam podobnie w listopadzie i szczeze mowiac wcale nie bylo mi do smiechu z tym...co dziwne kilka razy w ciaagu dnia i w nocy tak mi sie robiło. Mineło z miesiączką wiec raczej ciazy w moim przypadku nie było ale nie powiem tez myslalam ze jest cos na rzeczy...nie mówie ze u Ciebie Lilly bedzie tak samo ...Od tamtego czasu biore inofolic i jakos narazie spokojnie jest wiec w moim przypadku chyba hormony...

Dzięki pocieszyłas mnie ... może minie z miesiączką albo hormony ... lepsze to niż jakieś poważne problemy z serduchem ... nie tylko z ciążą potrafimy sobie wkręcić różne choróbska Hahaha

Ja to raczej pomyslalam ze z tarczyca mam cos nie tak a tym samym z hormonami bo takie kolatanie wlasnie mialam kiedys kiedy miałam problem z tarczycą...teraz badałam i jest wszystko w normie ale i tez juz brałam przed badaniem leki wiec....

Ja to raczej pomyslalam ze z tarczyca mam cos nie tak a tym samym z hormonami bo takie kolatanie wlasnie mialam kiedys kiedy miałam problem z tarczycą...teraz badałam i jest wszystko w normie ale i tez juz brałam przed badaniem leki wiec....

Tylko ze ja mam niedoczynnosc tarczycy od kilku lat biorę leki ... mam ja pod ciągłą kontrolą... No nic w piątek pewni będziemy ją sprawdzać

powinno byc dobrze jesli piszesz ze bralas leki pyt czy bierzesz dalej bo powinnas czy tez jest taki mus.[emoji16]. oj nagdybamy my tu sie jeszcze[emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

powinno byc dobrze jesli piszesz ze bralas leki pyt czy bierzesz dalej bo powinnas czy tez jest taki mus.[emoji16]. oj nagdybamy my tu sie jeszcze[emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Biorę kochana biorę regularnie .... lekarka mówiła ze one nie szkodzą w ciąży wręcz przepisują je kobietom które maja problemy w czasie ciąży z tarczycą... oj gdybać sobie można .... No nic miło ze się odzywacie ze jesteście buziaki dla Was

Możliwe ze to takie siakie i nijakie ... nic nie znaczące objawy ... ale martwi mnie te serduszko tak bez powodu ni z gruszki ni z pietruszki zaczyna szaleć i się uspokaja ...
Lilly a tarczycę badałaś jakoś ostatnio? Ja miałam kołatania serca zanim mi zdiagnozowano niedoczynnosć.. potem jak dostalam letrox te objawy mi się uspokoiły...

reklama
Do góry