reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Odwiedzam stare śmieci w poszukiwaniu pewnych informacji z zamierzchłej przeszłości i co widzę ... TO ŻYJE :D Wątek ożył.
Jak miło.
Witak wszystkich serdecznie, w chwili zajrzenia tutaj pierwszy raz miałam 45 lat skąd moja Misia45 ... a było to w lipcu 2011 r. W sierpniu me dziecie skończy lat SZEŚĆ. Sama nie wiem kiedy to wszystko minęło :sorry2::sorry:

Ja musze sie pochwalic, ze jestem juz po cc i mam synka Dominika wazy 2960 i dostal 10 punktow.
Niestety dostal zoltaczki w szpitalu i musielismy zostac dwa dni dluzej.
Ciekawostka jest to, ze w szpitalu byly ze mna mlodziutkie dziewczyny ktore byly megw zaskoczone, ze one ledwo chodzily a ja smigalam jak ta lala po szpitalu.
Wiek, wcale nas nie czyni starymi :)

reklama
Do góry