reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Dziewczyny wiecie nad czym się z mężem zastanawiamy czy są jakieś badania genetyczne, które można wykonać jeszcze przed ciążą, aby wykluczyć możliwość wystąpienia chorób u dziecka, czy ktoś może coś wie na ten temat?

Znalazłam badania genetyczne przed ciążą

Załączniki

• 2017-04-18 16.48.24.jpg
    2017-04-18 16.48.24.jpg
    347,2 KB · Wyświetleń: 81
Hejka:-)
Parę dni mnie nie było...poczytałam co u Was i już nic nie pamiętam co czytałam...hihiihih
Pamiętam tylko że Pilotka i Dorota37 urodziły.....GRATULACJE!!! A dla Gabrysi....DUŻO ZDROWIA.
Agu76 zazdroszczę córeczki:-)...ach też bym chciała.
Misia45 - przywracasz mi wiarę w to że może i mi się uda :-)
Azula piękna córcia!
Przepraszam ... koleżanki te które ominęłam.

Ja po wizycie u ginekologa-endokrynologa...badania robiłam prywatnie, poszłam z nimi na pierwszą wizytę i ...biorę Dostinex na za wysoką prolaktynę i duphaston na niski progesteron. Czasem sobie myślę, czy właśnie przez te wyniki nie straciłam 4 ciąż. Mam żal do lekarzy że sama muszę walczyć o wszystko i żaden nie zlecił mi badań:-( bo jak już pisałam nie wierzę w wady genetyczne tyle razy.

W tym m-cu znowu były starania...jaki będzie efekt zobaczymy. Modlę się by się udało.
Testy owulacyjne były słabe...więc szanse małe, ale .... nadzieja umiera ostatnia.

Pozdrowienia dla wszystkich "czterdziestek" :-)

dorota wysyłam wam mnóstwo pozytywnej energii!!! odzywaj się jak tylko będziesz mogła, trzymamy tu wszystkie kciuki za was dziewczyny :)

Groszek kiedy szansa na "pierwsze efekty"? ;) ja nie powinnam w ogóle zaciążyć bo miesiąc przed zaciążeniem prolaktynę miałam dużo poniżej normy i w ogóle nie brałam takiej opcji pod uwagę - a tu - bęc! ;)

Agu, Justys trzymajcie się, zdrowie maluszka przede wszystkim, dacie radę dziewczyny :D

Hejka:-)
Parę dni mnie nie było...poczytałam co u Was i już nic nie pamiętam co czytałam...hihiihih
Pamiętam tylko że Pilotka i Dorota37 urodziły.....GRATULACJE!!! A dla Gabrysi....DUŻO ZDROWIA.
Agu76 zazdroszczę córeczki:-)...ach też bym chciała.
Misia45 - przywracasz mi wiarę w to że może i mi się uda :-)
Azula piękna córcia!
Przepraszam ... koleżanki te które ominęłam.

Ja po wizycie u ginekologa-endokrynologa...badania robiłam prywatnie, poszłam z nimi na pierwszą wizytę i ...biorę Dostinex na za wysoką prolaktynę i duphaston na niski progesteron. Czasem sobie myślę, czy właśnie przez te wyniki nie straciłam 4 ciąż. Mam żal do lekarzy że sama muszę walczyć o wszystko i żaden nie zlecił mi badań:-( bo jak już pisałam nie wierzę w wady genetyczne tyle razy.

W tym m-cu znowu były starania...jaki będzie efekt zobaczymy. Modlę się by się udało.
Testy owulacyjne były słabe...więc szanse małe, ale .... nadzieja umiera ostatnia.

Pozdrowienia dla wszystkich "czterdziestek" :-)
A jaką miałaś prolaktynę ?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez czekam na efekty..test ciążowy dopiero zrobie w niedziele, chociaz nie wiem czy nie poczekac....
Groszek trzymam i za Ciebie kciukasy bardzo mocno ...oby sie udało :)

reklama
Do góry