znadziejami
Fanka BB :)
dorota37 gratuluję córeczki Gabrysi, życzę dużo zdrówka dla małej i na pewno wszystko będzie dobrze, będę pamiętała o Was w modlitwie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaką miałaś prolaktynę ?Hejka:-)
Parę dni mnie nie było...poczytałam co u Was i już nic nie pamiętam co czytałam...hihiihih
Pamiętam tylko że Pilotka i Dorota37 urodziły.....GRATULACJE!!! A dla Gabrysi....DUŻO ZDROWIA.
Agu76 zazdroszczę córeczki:-)...ach też bym chciała.
Misia45 - przywracasz mi wiarę w to że może i mi się uda :-)
Azula piękna córcia!
Przepraszam ... koleżanki te które ominęłam.
Ja po wizycie u ginekologa-endokrynologa...badania robiłam prywatnie, poszłam z nimi na pierwszą wizytę i ...biorę Dostinex na za wysoką prolaktynę i duphaston na niski progesteron. Czasem sobie myślę, czy właśnie przez te wyniki nie straciłam 4 ciąż. Mam żal do lekarzy że sama muszę walczyć o wszystko i żaden nie zlecił mi badań:-( bo jak już pisałam nie wierzę w wady genetyczne tyle razy.
W tym m-cu znowu były starania...jaki będzie efekt zobaczymy. Modlę się by się udało.
Testy owulacyjne były słabe...więc szanse małe, ale .... nadzieja umiera ostatnia.
Pozdrowienia dla wszystkich "czterdziestek" :-)
hejka:-)