Oj teraz zauważyłam że tel wpisał coś innego nie Audi tylko Andi sorkiAndi 77 to wspaniała wiadomość !!! bijące serduszko to najpiękniejszy widok mamy w tym samym dniu wizytę i też będę podglądać dzidzie już się doczekać nie mogę Pozdrawiam cieplutko
reklama
Hej, ja po wizycie.Niestety mam nieciekawe informacje,które muszę jeszcze potwierdzić.Moja córcia ma prawdopodobnie wade serduszka,póki jest w brzuszku to jej nie przeszkadza,ale po wydostaniu sie na swiat bedzie musiała prawdopodobnie ,jesli diagnoza sie potwierdzi,od razu podane leki ,a w póżniejszym czasie czeka ją operacja.Do końca nie potrafię zrozumiec wywodu dr,ale ma na odwrót naczynia wychodzące z serduszka.To co powinno być z prawawej komory to jest z lewej i odwrotnie.W opisie mam wpisane ze mam sie udac na dalsze badania do osrodka referencyjnego tj CZMP Łódz lub CZD Warszawa.Czekam jeszcze na opinie lekarza z wiekszym doświadczeniem ,który jest w tym gabinecie co byłam.Maja dzwonić co dalej,gdzie mam się udac.Poza tym wszystkie parametry w porządku,waży 850 gr,potwierdzone że dziewczynka.Trochę sie dołuję...
Witajcie!
Proszę kobiety ciężarne o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej na temat powikłań po cięciu cesarskim. Pytań jest 21 zamkniętych. Z góry dziękuję za poświęcony czas !
Link do: Ankieta skierowana do kobiet ciężarnych
Proszę kobiety ciężarne o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej na temat powikłań po cięciu cesarskim. Pytań jest 21 zamkniętych. Z góry dziękuję za poświęcony czas !
Link do: Ankieta skierowana do kobiet ciężarnych
nooo trochę to przerażające, ale chyba dobrze że pod kontrolą? ośrodki referencyjne mają dobry sprzęt i doświadczenie, a to chyba ważne.Hej, ja po wizycie.Niestety mam nieciekawe informacje,które muszę jeszcze potwierdzić.Moja córcia ma prawdopodobnie wade serduszka,póki jest w brzuszku to jej nie przeszkadza,ale po wydostaniu sie na swiat bedzie musiała prawdopodobnie ,jesli diagnoza sie potwierdzi,od razu podane leki ,a w póżniejszym czasie czeka ją operacja.Do końca nie potrafię zrozumiec wywodu dr,ale ma na odwrót naczynia wychodzące z serduszka.To co powinno być z prawawej komory to jest z lewej i odwrotnie.W opisie mam wpisane ze mam sie udac na dalsze badania do osrodka referencyjnego tj CZMP Łódz lub CZD Warszawa.Czekam jeszcze na opinie lekarza z wiekszym doświadczeniem ,który jest w tym gabinecie co byłam.Maja dzwonić co dalej,gdzie mam się udac.Poza tym wszystkie parametry w porządku,waży 850 gr,potwierdzone że dziewczynka.Trochę sie dołuję...
Trzymam kciuki
sylwia.duszynska85
Początkująca w BB
Szanowne Panie.
Jestem studentką V roku Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, na kierunku Dietetyka.
W mojej pracy postanowiłam zająć się oceną sposobu żywienia i stanu wiedzy żywieniowej kobiet w ciąży. W związku z tym zwracam się z prośba o wypełnienie poniższej ankiety.
Ankieta jest w pełni anonimowa, a zebrane w niej informacje posłużą mi jedynie do napisania pracy magisterskiej.
Dziękuję
https://www.webankieta.pl/ankieta/256260/ocena-sposobu-zywienia-i-stanu-wiedzy-zywieniowej-kobiet-ciezarnych.html
Jestem studentką V roku Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, na kierunku Dietetyka.
W mojej pracy postanowiłam zająć się oceną sposobu żywienia i stanu wiedzy żywieniowej kobiet w ciąży. W związku z tym zwracam się z prośba o wypełnienie poniższej ankiety.
Ankieta jest w pełni anonimowa, a zebrane w niej informacje posłużą mi jedynie do napisania pracy magisterskiej.
Dziękuję
https://www.webankieta.pl/ankieta/256260/ocena-sposobu-zywienia-i-stanu-wiedzy-zywieniowej-kobiet-ciezarnych.html
poczterdziestce
Zaciekawiona BB
dorota37, trzymaj się. Może się nie potwierdzi, a nawet jeśli tak, to wady serca się leczy. Dobrze, że wiadomo, można działać od razu.
Dla pokrzepienia historia z innego forum:
Link do: forum.optyczne.pl :: Zobacz temat - Prośba o wsparcie
Dla pokrzepienia historia z innego forum:
Link do: forum.optyczne.pl :: Zobacz temat - Prośba o wsparcie
Witajcie, leci mi 41 rok życia i jestem w 28 tygodniu ciąży. Wszystko przebiega prawidłowo i z każdym tygodniem moje obawy są coraz mniejsze [emoji5]
Dorota37, mam głęboką nadzieję, że specjalista wykluczy wstępna diagnoze i córeczka urodzi się zdrowa. Trzymam mocno kciuki za to.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Dorota37, mam głęboką nadzieję, że specjalista wykluczy wstępna diagnoze i córeczka urodzi się zdrowa. Trzymam mocno kciuki za to.
Żabis widze ze jestesmy na podobnym etapie i życia i ciązy
Wiem ,że wade o którą podejrzewamy u mojej córci leczy sie z dużym powodzeniem ,ale nie wyobrażam sobie takiego maluszka operowanego.Wiadomo ze komplikacje zawsze moga sie wydarzyc...Mam jednak nadzieje ,ze dr żle widziała.
Wiem ,że wade o którą podejrzewamy u mojej córci leczy sie z dużym powodzeniem ,ale nie wyobrażam sobie takiego maluszka operowanego.Wiadomo ze komplikacje zawsze moga sie wydarzyc...Mam jednak nadzieje ,ze dr żle widziała.
reklama
Dorota37, kiedy wizyta u specjalisty? Obyś nie musiała długo czekać w niepewności...
Mam już osiemnastoletniego syna i teraz też będzie chłopczyk [emoji5]
Mam już osiemnastoletniego syna i teraz też będzie chłopczyk [emoji5]
Podziel się: