Cześć dziewczyny jestem po badaniach , tak jak myślałam fasolka 6 tygodniowa serduszko pięknie pracuje następna wizyta 26 stycznia i wtedy będę wszystko wiedzieć co do dalszych badań, ale jestem szczęśliwa to jest piękny widok bijące serduszko
reklama
Anita 76 ogromne gratulacje ciesz się ciążą i dbaj o siebieCześć dziewczyny jestem po badaniach , tak jak myślałam fasolka 6 tygodniowa serduszko pięknie pracuje następna wizyta 26 stycznia i wtedy będę wszystko wiedzieć co do dalszych badań, ale jestem szczęśliwa to jest piękny widok bijące serduszko
Anita 76 ogromne gratulacje ciesz się ciążą i dbaj o siebie
Dbam choć mój ukochany to już przesadnie nawet za dużo telefonu mi nie wolno używać
Super:-) Bardzo się cieszę:-):-):-) Trzymaj się cieplutko:-)Cześć dziewczyny jestem po badaniach , tak jak myślałam fasolka 6 tygodniowa serduszko pięknie pracuje następna wizyta 26 stycznia i wtedy będę wszystko wiedzieć co do dalszych badań, ale jestem szczęśliwa to jest piękny widok bijące serduszko
Hej:-) Pewnie już śpicie...Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Ja niedawno wróciłam ze swojej...ale byłam zestresowana masakra. Serduszko bije Dzidzia♡ ma 2,29cm, 9-ty tydzień, no i krwiak duży ale dr stwierdził że macica się powiększa i się nie przejmować...luteina nadal i 26.01. kolejna wizyta. Full badań do zrobienia... Buziaczki
Napisane na GT-I8200 w aplikacji Forum BabyBoom
Super dziewczyny,że dobre wiadomości!Gratuluję każdej!
Ja wczoraj byłam na wizycie u diabetologa,jest ok.Jutro mam usg ,podejrzymy dzieciątko,może sie upewnie co do płci.
Podglądanie dzidzi to najfajniejsze sprawa , a jak wizyta u diabetologa?
Hej:-) Pewnie już śpicie...Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Ja niedawno wróciłam ze swojej...ale byłam zestresowana masakra. Serduszko bije Dzidzia♡ ma 2,29cm, 9-ty tydzień, no i krwiak duży ale dr stwierdził że macica się powiększa i się nie przejmować...luteina nadal i 26.01. kolejna wizyta. Full badań do zrobienia... Buziaczki
Audi 77 to wspaniała wiadomość !!! bijące serduszko to najpiękniejszy widok mamy w tym samym dniu wizytę i też będę podglądać dzidzie już się doczekać nie mogę Pozdrawiam cieplutko
reklama
Moja diabetolog jest bardzo ok,cukry mam w miare w normie czasem wyskoczy jakies przekroczenie,że był okres swiąteczny tez wzięła pod uwage.waga nawet poszła w dół o co sie martwiłam najbardziej ,bo właściwie z dieta przez świeta byłam na bakier.Następna wizyta 26 01 tym razem z badaniami,mam nadzieje że bd w porządku.Masz rację ze podglądanie maluszka to super sprawa tym bardziej ze chodze do gin na nfz to z usg na wizycie jest ciezko.Do tego słaby sprzet,twierdzi że słabo widzi ,a ze moja szyjka jest do obserwacji to mnie wysłała do innego gabinetu .Badanie ma robić jakis specjalista badan usg,zobaczymy.
Podziel się: