reklama
luizka5
Fanka BB :)
dziewczyny nie tylko Kuba ,ale sadze ze wiele osob podczytywało ten watek od długiego czasu (najlepszy na tym forum)zresztą....
jesteście z sobą bardzo zzyte ,wiec wierzcie mi ciężko się wbic w takie towarzystwo,ja sama Was podczytuje jakies 2 lata ,mniej lub bardziej regularnie(gdzies od narodzin Miji Oleny-to tak by umiejscowić w czasie
nie dziwcie się ze ludzie Was lubia,super opisow Florentyny nic nie pobije,to tak jakby się czytalo dobra ksiazke,dobrego bloga
pozdrawiam
jesteście z sobą bardzo zzyte ,wiec wierzcie mi ciężko się wbic w takie towarzystwo,ja sama Was podczytuje jakies 2 lata ,mniej lub bardziej regularnie(gdzies od narodzin Miji Oleny-to tak by umiejscowić w czasie
nie dziwcie się ze ludzie Was lubia,super opisow Florentyny nic nie pobije,to tak jakby się czytalo dobra ksiazke,dobrego bloga
pozdrawiam
luizka5
chyba nawet wypowiadalysmy się na jakims watku obie,raz lub dwa,pewnie tam gdzie było kontrowersyjnie jak znam siebie
No mój Kuba to też nie ów Kuba, rozumiem że gdy miał się wypowiedzieć na temat ilości dziurek w martensach, wyższości klasycznego punka nad Słowianami (to dzięki mnie się dowiedział o ich istnieniu) no to OK. Ale demolek bachorów ma dość w domu i nie musi się posiłkować bachorami cudzymi
katrina115
Potrójna Mama
Hejka z rana!!!
Takieeeego posta napisalam I co? Apikacja mi sie zatrzymala I poszedllll w kosmos!!!
Aniu - jak ja Cie rozumiem. 3 godziny spacerowania, pptem 3 godz. W pracy I nogi czulam gdzie sie zaczynaja I gdzie koncza.
Manusie chlopcow - czy Wasi mali mezczyzni tez maja manie plucia????
Takieeeego posta napisalam I co? Apikacja mi sie zatrzymala I poszedllll w kosmos!!!
Aniu - jak ja Cie rozumiem. 3 godziny spacerowania, pptem 3 godz. W pracy I nogi czulam gdzie sie zaczynaja I gdzie koncza.
Manusie chlopcow - czy Wasi mali mezczyzni tez maja manie plucia????
Katrina Kubul PLUJE różnie najchętniej na swego Pana Ojca
dziewczyny i TY Kubo mam pytanie ostatnio był u nas listonosz... mój m. pierwszy raz widział chłopa i pojawiło sie w naszym domu pytanie - skąd te dowcipy o listonoszu bądź lecarzu (stara profecja,która zanikła).
Nasz listonosz jest z metra wycięty i wyglada jakby się spotkał z tirem po całym tygodniu balowania na Ibizie Natomiast w pracy nawiedza nas listonosz ... przystojny inaczej.
Macie przystojnych listonoszy ?
dziewczyny i TY Kubo mam pytanie ostatnio był u nas listonosz... mój m. pierwszy raz widział chłopa i pojawiło sie w naszym domu pytanie - skąd te dowcipy o listonoszu bądź lecarzu (stara profecja,która zanikła).
Nasz listonosz jest z metra wycięty i wyglada jakby się spotkał z tirem po całym tygodniu balowania na Ibizie Natomiast w pracy nawiedza nas listonosz ... przystojny inaczej.
Macie przystojnych listonoszy ?
Florentyna
cześć
moje nie pluje, moje mówi "tfu tfu"...
idę na kawę tajniacką
moje nie pluje, moje mówi "tfu tfu"...
idę na kawę tajniacką
reklama
katrina115
Potrójna Mama
Zoyka - nasza miescina to ok. 3-4 tys. Mieszkancow wiec nie ma mozliwosci, zeby listonosz nie byl w jakims stopniu sasiadem.
Misia - Vincent ma ok. 60 lat (plus minus), szczuply, drobny - nie ma wtgladu amanta, ale jest przesympatyczny I zna wszystkich ze swojego rejonu I wie gdzie zostawic w razie czego przesylke, a to juz jest calkiem Super, bo nie trzeba za kazdym razem isc z awizo na poczte.
Misia - Vincent ma ok. 60 lat (plus minus), szczuply, drobny - nie ma wtgladu amanta, ale jest przesympatyczny I zna wszystkich ze swojego rejonu I wie gdzie zostawic w razie czego przesylke, a to juz jest calkiem Super, bo nie trzeba za kazdym razem isc z awizo na poczte.
Podziel się: