reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Hełoł Dziewczęta :-) pozostali czytający i Ty Kubo W. też witaj :-)
u mnie deszczy od bladego świtu i jest 10 stopni :-( ma być 11 :baffled:

reklama
dziewczyny nie tylko Kuba ,ale sadze ze wiele osob podczytywało ten watek od długiego czasu (najlepszy na tym forum)zresztą....

jesteście z sobą bardzo zzyte ,wiec wierzcie mi ciężko się wbic w takie towarzystwo,ja sama Was podczytuje jakies 2 lata ,mniej lub bardziej regularnie(gdzies od narodzin Miji Oleny-to tak by umiejscowić w czasie

nie dziwcie się ze ludzie Was lubia,super opisow Florentyny nic nie pobije,to tak jakby się czytalo dobra ksiazke,dobrego bloga

pozdrawiam

Żeby wątek nie zdechł do końca witam tradycyjnie z kawą.
Pragnę poinformować że Kuba W. nie jest moim osobistym chłopem, akurat ciągle przebywa w pracy bez neta :-D
Luizka a ja Cię gdzieś już czytałam :-p

No mój Kuba to też nie ów Kuba, rozumiem że gdy miał się wypowiedzieć na temat ilości dziurek w martensach, wyższości klasycznego punka nad Słowianami :baffled: (to dzięki mnie się dowiedział o ich istnieniu) no to OK. Ale demolek bachorów ma dość w domu i nie musi się posiłkować bachorami cudzymi :-D

Hejka z rana!!!

Takieeeego posta napisalam I co? Apikacja mi sie zatrzymala I poszedllll w kosmos!!!

Aniu - jak ja Cie rozumiem. 3 godziny spacerowania, pptem 3 godz. W pracy I nogi czulam gdzie sie zaczynaja I gdzie koncza.

Manusie chlopcow - czy Wasi mali mezczyzni tez maja manie plucia????

Katrina Kubul PLUJE różnie :baffled: najchętniej na swego Pana Ojca :baffled:
dziewczyny i TY Kubo mam pytanie :-D ostatnio był u nas listonosz... mój m. pierwszy raz widział chłopa i pojawiło sie w naszym domu pytanie - skąd te dowcipy o listonoszu bądź lecarzu (stara profecja,która zanikła).
Nasz listonosz jest z metra wycięty i wyglada jakby się spotkał z tirem po całym tygodniu balowania na Ibizie :baffled: Natomiast w pracy nawiedza nas listonosz ... przystojny inaczej.
Macie przystojnych listonoszy ?

mam znajomego naczelnika poczty (oczywiście poznałam go na travianie) i mówił mi że kłopot jest ale w dziale "werbunkowym" poczty no i że przesyłki na poczcie stają się działalnością uboczną :-D

reklama
Zoyka - nasza miescina to ok. 3-4 tys. Mieszkancow wiec nie ma mozliwosci, zeby listonosz nie byl w jakims stopniu sasiadem.
Misia - Vincent ma ok. 60 lat (plus minus), szczuply, drobny - nie ma wtgladu amanta, ale jest przesympatyczny I zna wszystkich ze swojego rejonu I wie gdzie zostawic w razie czego przesylke, a to juz jest calkiem Super, bo nie trzeba za kazdym razem isc z awizo na poczte.

Do góry