reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Aniu no i super, w sumie UK rzut beretem a nie jak takie Stany.

Andzike szał!!!!!!! czekaja Cie zakupy. Ja myslalam, ze tylko szczeniaki gryza...

Wandzia tez?

reklama
Angelka - 100 lat! Dużo zdrówka, jak najmniej zmartwień i dużo szczęścia. Szczęścia, szczęścia, a jak łzy, to tylko ze szczęścia...

A tak apropos antybiotyków i ich podawania w Irl - małe sprostowanie - poniżej 2 roku dzieci, gdy są chore i leczenie tego wymaga - to je dostają.

Majuska - korzystaj z rady dziewczyn, ja nie mam tu takiego GS-u i nie ma jak z główki komuś pociągnąć.

Z rzeczy mało istotnych - już nie jestem blondynką...

Andzike...no do ubicia..ale nie powiem, uśmialiśmy się ze starym, miałam wrażenie, że sie ucieszył, że nie tylko my mamy psy "specjalnej troski ":-D

Dziewczyny ale nie sądzicie , że im się bardziej te pięty ściera tym szybciej i więcej się to odnawia?

ej kupiłam sobie cos dzisiaj:
Krzesło Ibiza - cena i opinie | sklep internetowy Praktiker.pl
możecie się śmiac , ale nie mieliśmy pół krzesła na zewnątrz do tej pory, stary ma w swoim notesie oczywiście inne priorytety wpisane , no się w kurzyłam , pojechałam do Praktikera i nabyłam dwa takie za moją krwawicę, a jak sobie coś jeszcze urobię za parę dni to znowu dwa dokupię, ale jestem szczęśliwa z tymi krzesłami, jak małe dziecko:-D, sa takie wygodne, dopiero po tylu latach wypiłam sobie normalni po ludzku browarka na tarasie, siedząc na krześle :))))))))

Nelka generalnie nie jest szkodnikiem - jest po prostu maniaczką suwaczkowo-guziczkową, nie zliczę ile butów z metalowymi zapięciami mi załatwiła, bluzy i spodnie P. też, ostatnio popisała się załatwieniem pidżamki Kacpra i wygryzieniem oczu i suwaczków z maskotek Serca i Rozumu :no: jakbym miała jakieś butki na zmianę, to pewnie tak bym się nie wkurzyła, ale tak to zawaliła nam nieco plan dnia (i na wszelki wypadek schodziła mi dziś z oczu :-D).
majuska - gratuluję zakupu, browarek na tarasie to jest to :-D ja właśnie popijałam na swoim gigantycznym balkonie, paląc sobie przy tym fajeczka (tak, tak, jeszcze nie rzuciłam...:sorry2::zawstydzona/y:).
Co do pięt, to ja tylko ordynarny pumeks:-)
katrina - nie poznałabym Cię! aż zajrzę na GZ poszukać Cię w blond odsłonie :tak:

reklama
Katrina - witaj Wewióro :-D
Majuska no i dobrze :-) my mamy dwa drewniane ale po ocieplaniu bloku jest mało wygodnie i szukam czegoś mniejszego. Na razie rządzi suszarka.
Zoyka ale jak będziesz przy okazji w superhparmie to luknij.

Do góry