reklama
katrina115
Potrójna Mama
Angelka - 100 lat! Dużo zdrówka, jak najmniej zmartwień i dużo szczęścia. Szczęścia, szczęścia, a jak łzy, to tylko ze szczęścia...
A tak apropos antybiotyków i ich podawania w Irl - małe sprostowanie - poniżej 2 roku dzieci, gdy są chore i leczenie tego wymaga - to je dostają.
Majuska - korzystaj z rady dziewczyn, ja nie mam tu takiego GS-u i nie ma jak z główki komuś pociągnąć.
Z rzeczy mało istotnych - już nie jestem blondynką...
A tak apropos antybiotyków i ich podawania w Irl - małe sprostowanie - poniżej 2 roku dzieci, gdy są chore i leczenie tego wymaga - to je dostają.
Majuska - korzystaj z rady dziewczyn, ja nie mam tu takiego GS-u i nie ma jak z główki komuś pociągnąć.
Z rzeczy mało istotnych - już nie jestem blondynką...
D
delete
Gość
Katrina jak to ? A jaka teraz jesteś , ruda ?
Misia - u nas nie ma superpharm
Misia - u nas nie ma superpharm
Andzike...no do ubicia..ale nie powiem, uśmialiśmy się ze starym, miałam wrażenie, że sie ucieszył, że nie tylko my mamy psy "specjalnej troski "
Dziewczyny ale nie sądzicie , że im się bardziej te pięty ściera tym szybciej i więcej się to odnawia?
ej kupiłam sobie cos dzisiaj:
Krzesło Ibiza - cena i opinie | sklep internetowy Praktiker.pl
możecie się śmiac , ale nie mieliśmy pół krzesła na zewnątrz do tej pory, stary ma w swoim notesie oczywiście inne priorytety wpisane , no się w kurzyłam , pojechałam do Praktikera i nabyłam dwa takie za moją krwawicę, a jak sobie coś jeszcze urobię za parę dni to znowu dwa dokupię, ale jestem szczęśliwa z tymi krzesłami, jak małe dziecko, sa takie wygodne, dopiero po tylu latach wypiłam sobie normalni po ludzku browarka na tarasie, siedząc na krześle )))))))
Dziewczyny ale nie sądzicie , że im się bardziej te pięty ściera tym szybciej i więcej się to odnawia?
ej kupiłam sobie cos dzisiaj:
Krzesło Ibiza - cena i opinie | sklep internetowy Praktiker.pl
możecie się śmiac , ale nie mieliśmy pół krzesła na zewnątrz do tej pory, stary ma w swoim notesie oczywiście inne priorytety wpisane , no się w kurzyłam , pojechałam do Praktikera i nabyłam dwa takie za moją krwawicę, a jak sobie coś jeszcze urobię za parę dni to znowu dwa dokupię, ale jestem szczęśliwa z tymi krzesłami, jak małe dziecko, sa takie wygodne, dopiero po tylu latach wypiłam sobie normalni po ludzku browarka na tarasie, siedząc na krześle )))))))
katrina115
Potrójna Mama
Teraz wiewióram...
Andzike
Fanka BB :)
Nelka generalnie nie jest szkodnikiem - jest po prostu maniaczką suwaczkowo-guziczkową, nie zliczę ile butów z metalowymi zapięciami mi załatwiła, bluzy i spodnie P. też, ostatnio popisała się załatwieniem pidżamki Kacpra i wygryzieniem oczu i suwaczków z maskotek Serca i Rozumu jakbym miała jakieś butki na zmianę, to pewnie tak bym się nie wkurzyła, ale tak to zawaliła nam nieco plan dnia (i na wszelki wypadek schodziła mi dziś z oczu ).
majuska - gratuluję zakupu, browarek na tarasie to jest to ja właśnie popijałam na swoim gigantycznym balkonie, paląc sobie przy tym fajeczka (tak, tak, jeszcze nie rzuciłam...).
Co do pięt, to ja tylko ordynarny pumeks:-)
katrina - nie poznałabym Cię! aż zajrzę na GZ poszukać Cię w blond odsłonie
majuska - gratuluję zakupu, browarek na tarasie to jest to ja właśnie popijałam na swoim gigantycznym balkonie, paląc sobie przy tym fajeczka (tak, tak, jeszcze nie rzuciłam...).
Co do pięt, to ja tylko ordynarny pumeks:-)
katrina - nie poznałabym Cię! aż zajrzę na GZ poszukać Cię w blond odsłonie
reklama
Podziel się: