reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Aniu no i super, w sumie UK rzut beretem a nie jak takie Stany.

Andzike szał!!!!!!! czekaja Cie zakupy. Ja myslalam, ze tylko szczeniaki gryza...

Wandzia tez?

reklama
Angelka - 100 lat! Dużo zdrówka, jak najmniej zmartwień i dużo szczęścia. Szczęścia, szczęścia, a jak łzy, to tylko ze szczęścia...

A tak apropos antybiotyków i ich podawania w Irl - małe sprostowanie - poniżej 2 roku dzieci, gdy są chore i leczenie tego wymaga - to je dostają.

Majuska - korzystaj z rady dziewczyn, ja nie mam tu takiego GS-u i nie ma jak z główki komuś pociągnąć.

Z rzeczy mało istotnych - już nie jestem blondynką...

Andzike...no do ubicia..ale nie powiem, uśmialiśmy się ze starym, miałam wrażenie, że sie ucieszył, że nie tylko my mamy psy "specjalnej troski ":-D

Dziewczyny ale nie sądzicie , że im się bardziej te pięty ściera tym szybciej i więcej się to odnawia?

ej kupiłam sobie cos dzisiaj:
Krzesło Ibiza - cena i opinie | sklep internetowy Praktiker.pl
możecie się śmiac , ale nie mieliśmy pół krzesła na zewnątrz do tej pory, stary ma w swoim notesie oczywiście inne priorytety wpisane , no się w kurzyłam , pojechałam do Praktikera i nabyłam dwa takie za moją krwawicę, a jak sobie coś jeszcze urobię za parę dni to znowu dwa dokupię, ale jestem szczęśliwa z tymi krzesłami, jak małe dziecko:-D, sa takie wygodne, dopiero po tylu latach wypiłam sobie normalni po ludzku browarka na tarasie, siedząc na krześle :))))))))

Nelka generalnie nie jest szkodnikiem - jest po prostu maniaczką suwaczkowo-guziczkową, nie zliczę ile butów z metalowymi zapięciami mi załatwiła, bluzy i spodnie P. też, ostatnio popisała się załatwieniem pidżamki Kacpra i wygryzieniem oczu i suwaczków z maskotek Serca i Rozumu :no: jakbym miała jakieś butki na zmianę, to pewnie tak bym się nie wkurzyła, ale tak to zawaliła nam nieco plan dnia (i na wszelki wypadek schodziła mi dziś z oczu :-D).
majuska - gratuluję zakupu, browarek na tarasie to jest to :-D ja właśnie popijałam na swoim gigantycznym balkonie, paląc sobie przy tym fajeczka (tak, tak, jeszcze nie rzuciłam...:sorry2::zawstydzona/y:).
Co do pięt, to ja tylko ordynarny pumeks:-)
katrina - nie poznałabym Cię! aż zajrzę na GZ poszukać Cię w blond odsłonie :tak:

reklama
Katrina - witaj Wewióro :-D
Majuska no i dobrze :-) my mamy dwa drewniane ale po ocieplaniu bloku jest mało wygodnie i szukam czegoś mniejszego. Na razie rządzi suszarka.
Zoyka ale jak będziesz przy okazji w superhparmie to luknij.

Do góry