reklama
Zoyka a znasz kosmetyki z tej firmy?
Gehwol Lipidro krem do stóp silnie nawilżający 20 ml - Apteka w Sieci - Łódź
wg mnie lepsze od scholla.
Gehwol Lipidro krem do stóp silnie nawilżający 20 ml - Apteka w Sieci - Łódź
wg mnie lepsze od scholla.
Scholl Express Pedi Electric Foot Hard Dry Skin File Remover Pedicure Feet NEW! | eBay
ja to myślę o czymś takim tylko ciut drogie jest ((
ja to myślę o czymś takim tylko ciut drogie jest ((
Mnie tez deszcz splukal.
Ania czy Twoj Filip przylatuje do Was na wakacje? tak sobie myslalam wczoraj o Was w kontekscie mojego Marsa. On do dzis swojej mamy nie akceptuje do konca, ciagle mowi ze to obca kobieta bo zostawila go gdy mial 18 lat Tzn wyjechala zarabiac, nie zostawila doslownie. Ja nie rozumiem o co chodzi bo to dorosle prawie dziecko ale jednak...
Co z Waszym Filipem?
Ania czy Twoj Filip przylatuje do Was na wakacje? tak sobie myslalam wczoraj o Was w kontekscie mojego Marsa. On do dzis swojej mamy nie akceptuje do konca, ciagle mowi ze to obca kobieta bo zostawila go gdy mial 18 lat Tzn wyjechala zarabiac, nie zostawila doslownie. Ja nie rozumiem o co chodzi bo to dorosle prawie dziecko ale jednak...
Co z Waszym Filipem?
Ostatnia edycja:
Andzike
Fanka BB :)
Ubić tego psa to mało...
Zobacz załącznik 625863
Pojechaliśmy dziś na działkę, Kacper jak zawsze siedział z tyłu z psami, zdjęłam mu sandałki, żeby nie siedział w nich w samochodzie. Dojechaliśmy, zakładam jednego, sięgam po drugiego, a tam wyżarte metalowe zapięcia oczywiście mnóstwo rzeczy na zmianę wzięłam, ale jakoś o zapasowych sandałkach nie pomyślałam... No i biedne dziecko chodziło cały dzień na bosaka i w skarpetkach, o ile na działce nie było większego problemu, bo jest trawa, to spacer do lasu musieliśmy sobie darować.
To był mój dzisiejszy problem , którym chcialam się z Wami podzielić
Upałowo niesamowicie, jak dla mnie może tak zostać, tym bardziej, ze w lodówce mam zimne piwo i grycany straciatella i pistacjowe od czego by tu zacząć....
angelka - sto lat! spełnienia wszystkich marzeń!
Zobacz załącznik 625863
Pojechaliśmy dziś na działkę, Kacper jak zawsze siedział z tyłu z psami, zdjęłam mu sandałki, żeby nie siedział w nich w samochodzie. Dojechaliśmy, zakładam jednego, sięgam po drugiego, a tam wyżarte metalowe zapięcia oczywiście mnóstwo rzeczy na zmianę wzięłam, ale jakoś o zapasowych sandałkach nie pomyślałam... No i biedne dziecko chodziło cały dzień na bosaka i w skarpetkach, o ile na działce nie było większego problemu, bo jest trawa, to spacer do lasu musieliśmy sobie darować.
To był mój dzisiejszy problem , którym chcialam się z Wami podzielić
Upałowo niesamowicie, jak dla mnie może tak zostać, tym bardziej, ze w lodówce mam zimne piwo i grycany straciatella i pistacjowe od czego by tu zacząć....
angelka - sto lat! spełnienia wszystkich marzeń!
reklama
Andzike nie martw się... kilka dni temu nabyłam klapki na lato, rzuciłam na tylne siedzenie w samochodzie a Wande upięłam w fotelik. Żmija wysunęła się jakoś z pięciopunktowych pasów i dorwała się do nowego obuwia. Zeżarła mi wkładki w lewym klapku