reklama
Kuzwa misia nawet do konca nie docztalam twojej wypowiedzi..jakie moje metody leczenia?? ja do lekarzy k^%$#& chodze, nie lecze sama dzieci! Antyhistaminowe dostali po testach na alergie a nie z powietrza przepisane! Syropy dostaja od lekarza, bo Pulneo rok temu jeszcze nie byl bez recepty! Ja pierdziele jak bede lekarzem to Wam oznajmie i wtedy bede mogla sobie SAMA leczyc i SAMA wypisywac leki!
A tym moim lekarzem przy najblizszej okacji oznajmie (obym szybko nie musiala) ze ich metody leczenia niektorym osobom nie odpowiadaja!
A tym moim lekarzem przy najblizszej okacji oznajmie (obym szybko nie musiala) ze ich metody leczenia niektorym osobom nie odpowiadaja!
Ostatnia edycja:
Majuska - biedaczko leć do GSu i pociągnij kogoś z dyńki rozluźnisz się
Angelka współczuję przezyć - Kubul zaczął pokasływać w ub tygodniu w piątek ? siakoś tak. Dopytywałam lasek w pracy - to samo. tak samo. Wg znajomego jakiś wirus grasuje :-( nic się z niego nie wykluwa. Zobaczymy.
Angelka współczuję przezyć - Kubul zaczął pokasływać w ub tygodniu w piątek ? siakoś tak. Dopytywałam lasek w pracy - to samo. tak samo. Wg znajomego jakiś wirus grasuje :-( nic się z niego nie wykluwa. Zobaczymy.
polski ebay a ja grasuję po brytyjskim ale dziekuję wiem czego szukać
1 pair Exfoliating Foot Mask Magic Skin Peeling Feet Prevents Callus Spa Socks | eBay
to je to?
1 pair Exfoliating Foot Mask Magic Skin Peeling Feet Prevents Callus Spa Socks | eBay
to je to?
Ostatnia edycja:
dokładnie to TO.polski ebay a ja grasuję po brytyjskim ale dziekuję wiem czego szukać
to je to?
reklama
Podziel się: