reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

ooo Angelka! 100 lat usmiechów i radości :-D:-D:-D
Kontroluj Stasia, bo permanentny katar spływający do oskrzeli jest pierwszym stopniem do astmy.

reklama
Kuzwa misia nawet do konca nie docztalam twojej wypowiedzi..jakie moje metody leczenia?? ja do lekarzy k^%$#& chodze, nie lecze sama dzieci! Antyhistaminowe dostali po testach na alergie a nie z powietrza przepisane! Syropy dostaja od lekarza, bo Pulneo rok temu jeszcze nie byl bez recepty! Ja pierdziele jak bede lekarzem to Wam oznajmie i wtedy bede mogla sobie SAMA leczyc i SAMA wypisywac leki!

A tym moim lekarzem przy najblizszej okacji oznajmie (obym szybko nie musiala) ze ich metody leczenia niektorym osobom nie odpowiadaja!

Ostatnia edycja:
Majuska - biedaczko :-D leć do GSu i pociągnij kogoś z dyńki :-D rozluźnisz się :zawstydzona/y:
Angelka współczuję przezyć - Kubul zaczął pokasływać w ub tygodniu w piątek ? siakoś tak. Dopytywałam lasek w pracy - to samo. tak samo. Wg znajomego jakiś wirus grasuje :-( nic się z niego nie wykluwa. Zobaczymy.

Zoyka pliss pamietaj o mnie i skrobaku do pięt! Czekam na recenzję
Majuśka to niezła koncepcja by komuś w GS-ie z dyni pociągnąć żeby baranka o ścianę strzelił :-D

reklama
No zobacz jaka ja mądra jestem :-D wpisałam sobie peeling socks i mi wyskoczyło w róznych wersjach od 2 funtów do 34 :-D

Do góry