reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Zoyka dlatego nabyłam owe skarpety :-)
na festyny należy brać wór kasy :-) My do wieczoru siedzimy w domu - bo jest UPAŁ i nie zamierzam dostać udaru.

reklama
A ja chce upal!! U nas dzis 11, wczoraj 8, takze zapraszam te ktore siedza w domu BO UPAL.
No ale nic, jutro na lotnisko jedziemy rozebrani, musimy jakos przetrwac ten kawalek z auta na lotnisko i z budynku do samolotu.

Paki spakowane, walizy spakowane, Mars stwierdzil ze co z tego ze bilety 450 eu jak to wszystko z 2000eu wyniesie.. Powiedzialam zeby nam kupil one way ticket to bedzie mial z glowy takie wydatki ;-)

Zoyka Nasivin na noc na odetkanie nosa. Ja uzywam moich kropli bo Nasivin co chwile trzeba psikac a to w nocy upierdliwe. Moimi zakropie i Mia czy Patryk spia do rana.

to już wiem dlaczego od poniedziałku ma być ochłodzenie - Irlandia nadciąga :baffled:
Zoyka odciągnij jej fridą ten katar.

Zoyka Pulneo na kaszel. Jak maja mokry to daje Pulneo i wykrzystuny, kaszel mija po 3 dniach.
A co do kropli to pewnie, tyle ze Nasivin przy ostrym katarze nic nie daje :(

misia no ja w Wasze strony nie jade a na Rzeszow i nasze tereny caly czas w granicach 30 st wiec specially for me :-)) chyba, ze podesle troche Irlandii w Wasza strone skoro sobie zyczysz :-)

misia o to 20 st Ci chodzi? serio mnie to nie wzrusza, to upal jest ciagle :-) tutaj nigdy nie ma 20 w cieniu.. chyba ze w lipcu jak mnie nie ma.

Zoyka nasivin jest bardzo dobry, pulneo jest wykrztuśny. A może zrób jej inhalacje z soli fizj.? Pulneo nie dawaj na noc, bo się zamęczy w nocy od kaszlu.

angela Pulneo nie jest wykrztusny. Kazdy lekarz mi to dawal zeby dawac rano i wieczorem i nigdy nie bylo problemow, wrecz przeciwnie. Pulneo jest bezpieczny.

Cześc, wróciłam z roboty wyjątkowo w sobotę i odpoczywam przy kawce.
Zoyka daj znać jak sprawuje się frezarka, wiecznie mam popękane pięty aż krew leci a latem przy klapkach problem się nasila i ból jest nieludzki. Widziałam tutaj tylko cena jest odstraszająca i nie chcę kupować w ciemno.
Nasivin nie jest zły byle nie za dużo a do tego lekkie inhalacje możesz robić z soli fizjologicznej z jeżówką, powinno pomóc

reklama
Do góry