reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Zoyka dlatego nabyłam owe skarpety :-)
na festyny należy brać wór kasy :-) My do wieczoru siedzimy w domu - bo jest UPAŁ i nie zamierzam dostać udaru.

reklama
A ja chce upal!! U nas dzis 11, wczoraj 8, takze zapraszam te ktore siedza w domu BO UPAL.
No ale nic, jutro na lotnisko jedziemy rozebrani, musimy jakos przetrwac ten kawalek z auta na lotnisko i z budynku do samolotu.

Paki spakowane, walizy spakowane, Mars stwierdzil ze co z tego ze bilety 450 eu jak to wszystko z 2000eu wyniesie.. Powiedzialam zeby nam kupil one way ticket to bedzie mial z glowy takie wydatki ;-)

Zoyka Nasivin na noc na odetkanie nosa. Ja uzywam moich kropli bo Nasivin co chwile trzeba psikac a to w nocy upierdliwe. Moimi zakropie i Mia czy Patryk spia do rana.

to już wiem dlaczego od poniedziałku ma być ochłodzenie - Irlandia nadciąga :baffled:
Zoyka odciągnij jej fridą ten katar.

Zoyka Pulneo na kaszel. Jak maja mokry to daje Pulneo i wykrzystuny, kaszel mija po 3 dniach.
A co do kropli to pewnie, tyle ze Nasivin przy ostrym katarze nic nie daje :(

misia no ja w Wasze strony nie jade a na Rzeszow i nasze tereny caly czas w granicach 30 st wiec specially for me :-)) chyba, ze podesle troche Irlandii w Wasza strone skoro sobie zyczysz :-)

misia o to 20 st Ci chodzi? serio mnie to nie wzrusza, to upal jest ciagle :-) tutaj nigdy nie ma 20 w cieniu.. chyba ze w lipcu jak mnie nie ma.

Zoyka nasivin jest bardzo dobry, pulneo jest wykrztuśny. A może zrób jej inhalacje z soli fizj.? Pulneo nie dawaj na noc, bo się zamęczy w nocy od kaszlu.

angela Pulneo nie jest wykrztusny. Kazdy lekarz mi to dawal zeby dawac rano i wieczorem i nigdy nie bylo problemow, wrecz przeciwnie. Pulneo jest bezpieczny.

Cześc, wróciłam z roboty wyjątkowo w sobotę i odpoczywam przy kawce.
Zoyka daj znać jak sprawuje się frezarka, wiecznie mam popękane pięty aż krew leci a latem przy klapkach problem się nasila i ból jest nieludzki. Widziałam tutaj tylko cena jest odstraszająca i nie chcę kupować w ciemno.
Nasivin nie jest zły byle nie za dużo a do tego lekkie inhalacje możesz robić z soli fizjologicznej z jeżówką, powinno pomóc

reklama
Do góry