reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

No i koleżanka (ta co w nocy pojechała w nocy do szpitala) urodziła.
Chłopczyk - Nikodem, waga - 4550g... poród sn.

reklama
Zoyka to był mój złosliwy komentarz do słów zamieszczonych kilka postów wyżej :-p
Katrina to ładny chłopczyk... waga hoho :-D
Zbieram sie do pracy, dzisiaj wyjątkowo dwa razy dziennie więc do zobaczenia :))

Ollena co do odpieluchowania to trenuje ale i tak Amelka nie jest gotowa:no:ja muszę
myśleć ona woła jak chce na siebie zwrócić uwagę i nie koniecznie wtedy zrobi ale myślę ,że kiedyś załapie :tak:.Co do picia z butelki to uważam ,ze to super sprawa do 3 lat wiem ,że dziecko jest najedzone .Chłopaki piły długo ,a Amelka od kilku miesięcy odmówiła nawet flachy na noc sama więcej rozbabra niż zje ,a karmienie by nie poszła głodna spać jest niestety dużo gorsze niż nakarmienie z flachy.No ale Maks ,Jul;ka czy Wanda to dzieci z apetytem natomiast Amelka je jak ptaszek więc żałuję ,że nie pije już z butli.
Ale dziewczyny tak szczerze Brak zboczenia to ponoć największe zboczenie ;-)
Tymczasem cieszmy się pogoda fajnymi dzieciakami (Katrina pogratuluj koleżance syneczka :-D) ponoć od jutra burze:-(

Azula Mia od kilku dni nie chce flachy przed snem bo najada sie chyba kolacja. Daje jej jak juz usnie i sie przebudzi z placze, wtedy zjada. Natomiast nad ranem juz sie budzi i wola 'piciu piciu' czyli mleko i ocyka te 140ml. Wtedy spokojnie do sniadania zyje ;-)
Dzis u nas ladna pogoda (co nie znaczy, ze porzucilam kurtke;)) ale od jutra znowu zimno i ma lac..byle przezyc te 3 dni.
Azula burze sa fajne!!

Ollena ja nie przepadam za burzami bo po primo są gwałtowne i niszczą po due często sypia gradem tercio niszczą fajny słoneczny dzień no czasem przed sama burza jest duchota co tez nie jest fajne po burzy już w ten dzień aż tak ciepło nie jest.A co fajnego Amelka kocha burze bo robi bum bam i błyska no i potem są kałuże do tuptania w bucikach zwanych WOF:tak:No nic idę nyny .Dobranoc :-)

Uffff. Tort zrobiony, siedzi w lodówce.

Katrina - faktycznie, noc z atrakcjami miałaś. A chłopczyk spory, dzielna koleżanka !

A, Andzike - bo zapomniałam. Wychodzi na to, że nasze chłopaki mają wspólną pasję. U nas fascynacja samolotami trwa od dawna i nie przemija. Teraz, jak ciepło i drzwi od domu cały czas otwarte to Maks wybiega za każdym razem jak słyszy samolot i za każdym razem tak samo entuzjastycznie się cieszy. A lata tego dużo, bo wszak Balice o rzut kamieniem. A w czwartki to lata nad nami Casa i potrafi kilkanaście razy nad ogrodem przelatywać w te i wewte - to jest dopiero atrakcja!

Zoyka - to prababcia dzielna, że jej się chciało tyle pierogów lepić! Widać, że Julce smakowały. Zresztą chyba większość dzieci lubi pierogi, kluchy i naleśniki.

Azula - nie martw się, wyczytałam gdzieś ostatnio ( a wcześniej słyszałam też) , że medycyna nie zna wypadku, żeby zdrowe dziecko zrobiło sobie krzywdę niejedzeniem. Amelka jest drobna, ale przecież rośnie i przybiera na wadze proporcjonalnie. Mi się wydaje, że dzieci jedzą tyle ile potrzebują i już.

Edit: czy Was też forum uszczęśliwia po każdym poście 15 pw z informacją o nowych zdobyczach? Przed chwilą pogratulowano mi pierwszego miesiąca obecności na forum - hihi!
Edit 2: Majuska, gdzie jesteś?

Ostatnia edycja:
Hej !
Miło, że się o mnie martwicie..w ostatnim czasie pochłonęła mnie awantura dogomaniacka:-D..Flo i Andzike, wiecie jak to czasem bywa, mam jazde poadopcyjną, ale już lepiej, natomiast co się owqrwiałam to moje:sorry2:..znacie te klimaty, nevermind.
Cos tam też rypię oczywiście, no i wiadomość dnia:

Dostałam dotację!!! jeszcze tylko milion pięćset sto dziewięćset papierków i przelew trafi na moje konto i stanę się bizneswoman :-D

Lato w pełni życ nie umierać:-)

EDIT :o żesz..właśnie znalazałm i padłam, Flo, co powiesz na 10 dla Gjalpona :D
29 psów, które musiały żyć z najgorszymi zwierzęcymi fryzurami. - Pejn.pl
don't try this at home :D

Ostatnia edycja:
reklama
Majuska - u nas na wsi jest piekny Samojed I latem ma fryzurke nr 19 (masakra).

I Gratulacje!!!!! Rozwijaj skrzydła kobieto!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry