azula
Fanka BB :)
Ollena u nas był smoczek na baldachimowym pręcie wysoko u góry oraz drugi na tasiemce u wózka i tylko wtedy były używane to znaczy do zasypiania i na spacerach ale tylko w wózku bo na huśtawkę do spacerowania już nie bo był na trwałe zamocowany.Ale jak mimo smoczka w buzi darła się to go wywaliłam i awantura była jeden dzień teraz znalazła smoczusia i nic powiedziała mój smoczuś i go oddała.Nie ma jakiejś rzeczy która jest bezwzględnie potrzebna raz to jest ten czy inny miś innym razem królik czy lalka za to wieczorem ulubione dwie czytanki (sama je wybrała z pośród kilku) potem modlitwa i spanie ,a i butla z wodą bo czasem jej się chce pić .I nie wiem jak to jest z jakimś "zboczeniem " typu jak nie mogę zasnąć bez jaśka .Ollena na poważnie np wojna ,tułaczka ,zagubiona poducha i już masz bezsenność do końca swoich dni:-) mam nadzieje ,że to żart ;-).Jedynie nie mogę spać jak mam problemy lub jestem mocno czymś podekscytowana ale to chyba tak większość ludzi ma no wiem ,że niektórzy nadmiernie tez wtedy jedzą ja akurat na szczęście stresu nie "zjadam"
Ale przecież nie wszyscy musimy być tacy sami o ile nikomu nic złego nie robimy i nie domagamy się jakiś z tego tytułu przywilejów oraz kar dla tych którym się to nie podoba to niech sobie ktoś kocha podusię w tajemnicy w zaciszu domowym .
Poza tym nareszcie jest słoneczko jest ciepełko ,Amelka w krótkich gaciętach ,a po południu w majtusiach po ogródku ganiała i paprała się wodą no i ona już miała sandałki ,ja muszę zrobić obuwniczy przegląd co tam mam z zeszłego roku jeszcze na "chodzie".
Zoyka wielu facetów potrafi szybko ubraniowe rzeczy kupić więc twój Jaro nie jest wyjątkiem mój też tak szybko kupuje zwłaszcza ubrania ,a przy śrubkach i innych młoteczkach stoi 2 godziny
Ale przecież nie wszyscy musimy być tacy sami o ile nikomu nic złego nie robimy i nie domagamy się jakiś z tego tytułu przywilejów oraz kar dla tych którym się to nie podoba to niech sobie ktoś kocha podusię w tajemnicy w zaciszu domowym .
Poza tym nareszcie jest słoneczko jest ciepełko ,Amelka w krótkich gaciętach ,a po południu w majtusiach po ogródku ganiała i paprała się wodą no i ona już miała sandałki ,ja muszę zrobić obuwniczy przegląd co tam mam z zeszłego roku jeszcze na "chodzie".
Zoyka wielu facetów potrafi szybko ubraniowe rzeczy kupić więc twój Jaro nie jest wyjątkiem mój też tak szybko kupuje zwłaszcza ubrania ,a przy śrubkach i innych młoteczkach stoi 2 godziny