reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Zoyka - tak jak mówi Kłaczek - Kubule ubieram mniej więcej jak siebie. Jednak jakbym miała gołe nogi to nie ubrałabym rajtek pod getry, jeśli bodziak to raczej lekka bluza.
Dziś Kubul był w dżinsach, koszulce polo i cieniutkiej bawełnianej bluzie - wracał po 16 z dziadkiem.

reklama
Flo :-D
wszystkiego co najlepsze dla Maksa dwulatka :-D dorodnych ślimaków na szlaku, przemarszu mrówek i mnóstwa kałuż :-)

Ale, że co????:szok:

Uff dzień poświąteczny minął, ale jestem niepozbierana przez to lenistwo i obżarstwo..
U nas dziś był regularny upał, niestety po 16 skończył się on ulewą

Ale, że co????:szok:

Uff dzień poświąteczny minął, ale jestem niepozbierana przez to lenistwo i obżarstwo..
U nas dziś był regularny upał, niestety po 16 skończył się on ulewą
Majuska wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują że dziś Maks ma urodziny :-D a że jest miłośnikiem natury :-p czy za miesiąc ? :-D

misia, za miesiąc! :-) aż się zestresowałam, bo wyszło mi, że jeśli Maks dziś kończy dwa latka, to Kacper za równe pięć tygodni:-)

Albo zwiększyć :-D:-D:-D

Spędziliśmy dziś bardzo miły dzień, z małym wyjątkiem.... uwielbiający do tej pory Felicję Kacper dziś zachowywał się przy niej koszmarnie:-( nie mogła dotknąć żadnej jego zabawki, od razu do niej podbiegał, wyrywał, krzyczał i rzucał na podłogę....:no: poza tym dwa razy ją uderzył:-( biedna Felicita nie wiedziała co sie dzieje :sorry: to był szczyt ich dzisiejszych możliwości...
Zobacz załącznik 620974

A tak pięknie jest u nas w parku - nie wiem co to jest, ale bardzo mi się podoba :-D
Zobacz załącznik 620975

Andzike chyba zaczęła się era " to moje to jest " , ale to chyba prawidłowe jest:-) nam też jest głupio jak wybierając Paćkę ze żłoba dowiadujemy się, że Lenka pogryziona, mały Jasio pobity w brzuszek i coś tam jeszcze:sorry:, a jak odruchowo coś próbujesz Paćće pomóc, np. jak klocek się nie chce gładko dobudować, albo coś jej spadło..to koniec, awantura jest : nie możesz tego ruszać, zabraniam CI!!!! saaamaaaaa:-D..oj będzie się działo na zlocie

Bry wieczor

Se popracowalam dzis troche. Jutro wolne, za to przyjedzie kplezanka z corka (najlepsza przyjaciolka Alinki z klasy).

Kuba to maly cwaniak - jak cos im daje, kazdemu w swojej miseczce, to od Alinki podkrada, zebyiec wiecej, ale jak ona wezmie choc jedna rzecz to jest krzyk!!!!

Zoyka - Kuba od 3 dni chodzi tylko w skarpetkach ppd spodenkami I na bofy z krotkim ma cienka bluzke z dlugim. Czasami rekawek podwijamy jak bardzo szaleje. Zupelnie z krotkim to jeszcze nie, bo troche wiaterek nie pozwala.

reklama
Z rajstopkami pożegnaliśmy się już jakiś czas temu, dziś Kacper był w bodziaku z długim rękawem, na to dżinsowa kurtka, spodnie i trampki. No i nieodłączna szara cienka czapeczka, ale on sobie nie daje jej zdjąć, jak tylko ściągam to łapie się za głowę i protestuje :-D

Zobacz załącznik 620985

Do góry