reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Zoyka, rower i albo krzeselko, albo przyczepka dla dziecka - genialne rozwiazanie. Ja wole przyczepke, bo jesli nawet bym sie wy...a na rowerze, to przyczepka bedzie stala, ruchy dziecka nie maja wplywu na moja stabilnosc. Jezdze pewnie, ale strzezonego... No i mlody ma wiecej miejsca, moze sobie cos wziac "na droge" i w ogole siedzi jak prezes.

reklama
klaczku ale znowu z przyczepka nie ma jezdzenia po gorkach, pagorkach i kraweznikach, tylko po rownym terenie. Z siedzonkiem mozesz wszedzie :-)

Po kraweznikach?? Jak najbardziej. Wszedzie gdzie rowerem, tylko musi byc ciut szerzej niz dla roweru. Przyczepka ma dosc duze kola, takie jak rower - na szprychach i pompowane.

- Karol, co jesz na kolacje?
- Pipsi! (Pizze.)

Kumpela w PL ma ta przyczepke i mowila, ze musi jezdzic tylko po prostej ulicy bo to nie podbija wcale.
Nie wiem od czego zalezy..

Ja tez chce pizze! w ogole to ja umre podczas Swiat..jak tu nie jesc tych pysznosci matczynych? buuu

Majuska tzn nie wie o ktorej czy nie wie kiedy? myslalam, ze ma bilet:-) ok to daj znac gdyby 10-tego:-)

misia nawet nie chodzi o objadanie tylko zjedzenie czegokolwiek. Chocby serniczka..

U nas na pewno barszcz bialy, salatki choc pewnie bez majonezu (chyba ze dla brata z majonezem), sernik, moze jakis mazurek, nie wiem co jeszcze.

Co tam wiele gotowac sałatka ,żurek ,jakieś jaja ,wędlina .
Zoyka mój M tez ma takie zwyrodnienia ale chyba dużo większe no ale on jest szczuplina boli ale daje radę chyba,że mu ebnie na maxa to wtedy tylko zastrzyki

Zoyka terazniejsze damki sa takie, ze jak jedziesz to masz plecy proste, nie pochylasz sie :-)

A tak w ogole polecam jesc bialy chleb, dzem, zupki, grysik, twarog (juz nie moge bo mi nie sluzy) i kisiel... spodnie mi leca.

reklama
Zoyka terazniejsze damki sa takie, ze jak jedziesz to masz plecy proste, nie pochylasz sie :-)

A tak w ogole polecam jesc bialy chleb, dzem, zupki, grysik, twarog (juz nie moge bo mi nie sluzy) i kisiel... spodnie mi leca.
Nooo... Te "holenderki" - genialne, zupelnie nie obciaza nadgarstkow. Siedze sobie w pionie, kierownica dluga, jakos tak sie ja ma przed soba i szeroko rece... Zupelnie inaczej niz na "goralu", ale o niebo wygodniej. Jedyna wada, to dosc wysoka rama, czyli spora odleglosc od pedalu do ziemi. Ale rowerek genialny.

Do góry