reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Juz widze jak nas Karol tym menu obrzuca... :-D Owsianka... No, z trudem, ale moze wejdzie. Jablko do niej?? NO WAY!
Banan - won!
Surowka?? WON!!
Koktajl owocowy... Hmm... Jogurty owocowa CZASEM sie uda.
Pomidorki koktajlowe... Fajnie sie rzuca.

no jadłospis fajny ale dla dziecka książkowego :-D a nasze jak widać takie nie są :-D
Nie wiem jak w żłobku - bo ponoć Kubul baaaaaaaaardzo ładnie jada ale u nas: mięso - NIE, wędlina - NIE, okazjonalnie parówki, pasztet, klopsy, pulpety, mielone :-D Jednego dnia omlet z 3 jajek następnym razem NIE TO :-D
a poza tym Kubul coś kaszle :-( idziemy jutro do lekarza :-(

Ja tam zawsze wychodziłam z założenia ,że organizm wie czego mu potrzeba dlatego jak mam faze i [przez miesiąc jem śledzie w śmietanie to jem bo przez np kolejne pół roku na same słowo śledź mogę dostawać torsji.To samo z Amelka daję wszystko ale do niczego nie zmuszam jak woli obecnie kiwi z owoców to dostaje kiwi nie gruszkę choć na talerzyku przy kiwi i kawałek gruszki i jabłka leży ale daję co ona chce próbując delikatnie podsuwać inne propozycje .Dzięki temu raczej nie grymasi.Jak na coś wybitnie nie ma ochoty to za niedługo jej nabiera:tak:

Hej!

mam problemy z netem, jak mam chwilę na klikanie to nie mam netu, wieczorem padam na ryj, jestem w trakcie starania się o dotację i jeszcze mnie jakiś wir "toczy" , zdycham i chce mi się wyć, ciągnę na rezerwie.....

Hejka

Dzieki za slowa uznania dla Kuby w wersji chlopczykowej.

Flo - to na pewno wina zabkow. Z Kuba tez tak bylo - jeden dzien lompletnie nic nie chcial jesc, ale ewidentnie byl glodny. Z tym, ze po wlozeniu jedzenia do buzi zaraz je wyjmowal I plakal przy tym. A nigdy nie bylo problemu z jedzeniem. Obecnie wychodzi nam ostatnia piatka, oby juz sie przebila I KONIEC.

A tu dzisiejszy zakup - trafiony w 10! I zamyslony Kubus.

Umieram z bolu zoladka.. a nic zlego nie zjadlam dzis :-( Wzielam juz wszystko co mozliwe i dalej umieram :-(

Katrina uwazajcie z ta trampolina.

Flo oby szybko zeby wylazly! U nas 5-tek ani widu ani slychu i oby wyszly niepostrzezenie!

Zoyka musisz się ogarnąć. Jak zamierzasz się pojawiać w przedszkolu ? około południa ?
Zamiast tabletek mniej kalorii na talerzu i więcej ruchu. Może 12 kg w 3 tygodnie nie schudniesz ale w 3 miesiące to dasz rade. Zresztą zawsze można wypróbować hit skuteczny tabletki z tasiemcem :no: oglądałam program o tym jakiś kosmos.

reklama
Zapraszam na kawe o poranku :-D
Udalo mi sie dorwac do komputera na chwile, bo chlopcy rozproszyli sie z dala od urzadzenia ale ogolnie maakra.... dojscia nie ma, blokuja komputer grajac, odrabiajac lekcje itd.
Dzisiaj zabieram sie za torcik dla Wandy bo doszlam do wniosku ze kupowac nic nie bede, jak zrobie sama to przynajmniej wiem co jem :-D Jutro akurat Maciek ma wolne wiec urodziny beda rodzinne i w niemal pelnym gronie.
Za kilka dni juz wracam i w sumie nie wiem kiedy minely 3 tygodnie :-(, powoli pakuje swoje graty zeby niczego nie zapomniec a we wtorek juz bede w Mexborough...
Katrina Kuba swietnie wyglada w tej fryzurce :-D
Misia tasiemiec to mit, nie chudnie sie zyjac z nim w symbiozie :-D
Ollena moze to zwykla nerwica zoladka, ktora jest uporczywa i malo przyjemna?
Kawaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Do góry