reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Hejka w środku nocy;-)

Obudził mnie o 5 szloch Kasi, która wieczorem pojechała z bolącym zębem na pogotowie, pani rozwierciła, nic nie znalazała , dała tabletki pwbólowe i kazała do swojego dentysty rano, a Kaśka się wije z bólu...no i już mam total wqrwa od rana, bo muszę ją wcisnąć do dentysty, znaleźć zastęspstwo w przytulisku gdzie miała rano zmianę, w międzyczasie pojechać z Paćką na szczepienie, ugotować obiad, zrobić zakupy, a potem gabinet i na wieczór terier rosyjski do strzyżenia, chce mi się już teraz płakać..i mam oczy na zapałkach...:-(..a stary zaraz wstanie i będzie mnie wqrwiał swoim oddychaniem jak znam życie, więc pewnie jeszcze będzie jatka i pozew rozwodowy będę musiała przygotować w międzyczasie:rofl2: ratujcie!!!

Hełoł :-)
Zoyka dobrze że idziesz do lekarza. będziesz spokojniejsza przez weekend.
Majuska - wygląda mi to na zapalenie miazgi :-( to boli kurewsko no i nic nie przynosi ulgi :-(
mnie sie nawet nie chce pisać ale ogólnie jestem zmęczona jakbym przekopała z hektar :-(

O mosz, widze ze u Was busy..

misia Kubul dobrze po szczepieniu?

Majuska
i tak dobrze, ze dr na pogotowiu probowala cos z tym zebem robic! jestem mile zaskoczona ;) ale widocznie maja specjalistow od wszystkiego ;) No i zycze Ci zeby ten dzien Ci jednak minal mniej bolesnie..
Swoja droga chcialabym, ja za to tylko sprzatam, karmie, przekladam, przesuwam, gotuje, podaje, obsluguje i rozne takie... konca i efektow nie widac.

Mia drapie ucho strasznie :(

katrina myslalam o Tobie, odzywaj sie czesciej!

Hejka

Moj szef mial przez tydzien goscia, zatem bylo wiecej pracy I automatycznie mniej czasu. Dzis free day. Od rana nie pada (ciiii) to moze spacerek zaliczymy.

Ollena we Wrcocku tez zawsze bylo pogotowie stomatologiczne I jak cos sie dzialo, to w nocy mozna bylo podjechac. Lekarz byl tam po to, zeby na ogol cos zrobic. Moj byly maz 2 albo 3 razy musial skorzystac. Mial tendencje do tego, ze zatykaly mu sie kanaly I bolalo jak cholera bo nie bylo wymiany gazow. Jak pojechal, to lekarka rozwiercala kanal nie wiem czy mu cos zakladala czy zostawiala zeby sie zab "przewentylowal", dawala leki p/bolowe I dalsze leczenie u swojego lekarza.

Majuska, Misia - lacze sie

W bolu zmeczenia I niewyspania. Od 4-6 pobudka. Obudzil mnie moj wlasny katar I swedzenie uszy, tabletka odczulajaca zaczela dzialac dopiero po ponad godzinie I dopiero wtedy wrocilam do lozka. Chyba w dzien z Kuba sie poloze.

No i dobrze Zoyka! Wietrzcie sie jak najwiecej, spacerujcie a wszystko bedzie ok. Masz inhalator? jak nie masz to kup, przyda sie zawsze a teraz na pewno :-)

Robie frytki wg Majuski dzis, do tego doloze ziemniaczane i bedzie dobre mam nadzieje :-)

Obczajcie firme Kukukid na fejsie, nowa... ale mi sie podoba!! Marsjanin mnie zabije!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry