reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Z cyklu dziecko o poranku...
Ubralam malego, wiec pognal na schody i slysze "ulaga, zigi!" No, fakt... Kotek sie na schodku odklaczyl. :-D

A sezon hibiskusowy uwazam za otwarty.
2pq1gkn.jpg

reklama
Hej , rypie się:sorry:..wysokie temperatury na dniach oznaczają rypania jeszcze więcej:szok::szok:

Podczytuję, ale żeby coś napisać..to jak po grudzie:no:

Zoyka współczuję Ci tych bóli...obyś jakoś się z tym uporała :tak::tak:

A ja lubię hibiskusy, lubię wszystkie kwiaty, wszystkie są piękne, Kłaczku Ty to masz rękę do tych roślin, u mnie się męczą:no:.. potrzebuję ogrodnika:-D

Jestem w czarnej doopie z przedszkolem póki co, nic nie złożyłam:sorry:

Ollena lepiej Polci ?

Nie chce ktoras z Was bialych trampkow concevresa po hurtowej cenie? rozm 40 niestety dla mnie;)
55w sklepie, mozna kupic za 37 eu. Nowe, prosto z paczki z USA.

Zobacz załącznik 615746Zobacz załącznik 615747

Ollena za ile i dlaczego tak drogo :-D
Majuska jak to w czarnej doopie ?? Nie złożyłaś nigdzie ??
Ja kwiaty lobie ale moje koty lubiły jeszcze bardziej :-D i jakoś tak zostało :-) że mamy tylko jakieś storczyki. Także Kłaczku - gratuluje i łeb chylę :-)

Ostatnia edycja:
JUlka cudownie wyglada w tej fryzurce :-)

Ja zaczynam miec dola jak 150 z powodu pogody, jak co roku zreszta.. u Was zaczynaja sie upaly na krotki rekaw a my bedziemy smigac w kurtkach zimowych... zal straszny :( Katrina jak Ty sie trzymasz?

O rany co u Was tak szybko te przedszkola? U nas zapisy od 1 kwietnia dopiero.
Wybraliśmy dwa przedszkola, szczególnie podoba nam się jedno, montessori.
Byliśmy na dniach otwartych, Stasiek urządził histerię na całe przedszkole bo nie chciał iść do domu.
Aż pani dyrektor wyszła i mówi do niego, że jak mu tak zalezy to go przyjmie :szok::-D

Zoyka Julka przecudna!!!!!

reklama
U nas do 4 kwietnia można składać, byłam już kiedyś pytać dyrektorkę jak to wygląda, pisałam Wam o tym, nawet mnie poinstruowała jaką machlojkę zrobić, żeby Paćka się dostała:-D tyle, że te przedszkola u nas mnie nie rzucają na kolana niestety, w każdym jest jakieś "ale" , w razie czego do żłoba do którego chodzi może chodzić do 4 roku życia, tyle, że to troszkę większy koszt niż przedszkole...no ale...kto bogatemu zabroni!!!!:-D:-D:-D

Ollena mam ochotę wsiąć w samolot, polecieć do Dublina i skopać Ci doopę za te Twoje doły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mój "grubasek" czyli Beza coś sobie zrobiła, ledwo łazi, najprawdopodobniej skoczyła z tarasu, jakoś niefortunnie i ma problem z kręgosłupem teraz, Justynka rano do mnie przyjedzie, póki co podałam jej doraźnie jakieś leki , co miałam w domu:no:..jak nie urok to sraczka....

Julka gwiazda:-D

Do góry