reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Kiedyś kupiłam od Kasi zrobione przez Nią mydełka glicerynowe. W różnych kształtach I kolorach - co na nie spojrzę, to myślę o Niej.

Zoyka to wyobraz sobie tak przez wiekoszosc roku...

Nie spalam cala noc, moze 2h mi sie udalo zasnac. Mars oklamal mnie bardzo, nie mam ochoty na niego patrzec.

Pola ma juz drugie ucho zawalone, zaraz dzwonie do weta.

Hełoł :-)
co tu tak cicho ?
pogoda barowa i chętnie bym posiedziała w barze a nie w pracy ale taka karma :-(
Dziś zaniosłam ostatnio podanie o przedszkole - teraz czekamy ... czekamy ... czekamy ... do kwietnia.
Zobaczymy co z tego wyniknie. Aplikowaliśmy do 3 przedszkoli - mam nadzieję że się gdzieś dostanie Kubul.

Zoyka taak, szczeglnie w zimie wieje non stop.. i wiatr psuje wszystko bo nawet jak cieplo to wieje i pogoda robi sie beznadziejna. Ja tez nienawidze wiatru.. a z plaz i plerow trudno korzystac przy wietrze.

Pola dostala atybiotyk i steryd :/ uszy nie sa zainfekowane tylko gronkowiec sie przeniosl.

Łeb mi strzela.

Patrzcie w jakiej cenie Makoweczki.pl sprzedaja uzywane ubranka po dzieciach.... Przedmioty użytkownika makoweczkiblog - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Witam :-)
Bardzo mi się smutno zrobiło jak przeczytałam o śmierci to zawsze jest straszne :-(
Co do Poli to myśmy kiedyś leczyli psa na gronkowca jakimś zielonym czymś kazała nam smarować ale nie pamiętam nazwy i pomogło z tym ,że pies po irlandzku ;-)wyglądał ale pomogło z tym ,ze gronkowiec lubi wracać :wściekła/y:
No trzeba mieć nasr ..e w głowie żeby kupowac no bo sprzedawać to jak najbardziej OK i się pochwala :-):tak::-D ale kupować w takich cenach ja świetne ciuszki kupiłam ale nie wiem np czy Natalii się będą podobały dla Boryska super ze smokiem koszulki z Nexta ,fajne pumpki taki rdzawy brąz ,krótkie spodenki .Dla Amelki też pokupiłam bluzy polarowe i letnie koszulki ,płaszczyk i dla siebie też kilka ciuszków po 1 zł, ludzie worami kupują takie wyprzedaże zrobili co 2 tygodnie .No ale jak ktoś uwaza ,że co lepszego kupi od tzw "makóweczek" to już jego sprawa :tak:i życzę tej pani dużo "frajerów "bo dobrego gustu jej nie brakuje kupi inne ciuszki :tak::-D ja lubię jej stylizacje :-)

reklama
Ja tez lubie ich stylizacje choc nie wszystkie. Never bym nie kupila za taka cene uzywanych, a ona wystawia ludzie licytuja za kosmiczne ceny.. Zreszta ona co chwile pisze, ze dzieci wyrastaja z ubran a ja w to nie wierze.. ona musi sprzedawac jedne zeby kupowac i reklamowac inne.

Zoyka, Azula gronkowiec zawsze juz bedzie, mozna go uspic na chwile jedynie :(
Smrodu juz nie ma na szczescie...

Do góry