reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Ollena - drugi tydzień ma kaszel i to kaszel coraz "brzydszy". Nie mam takiego doświadczenia z chorobami dzieci jak Ty, więc wolę przejść się do lekarza i upewnić, że nic mu się nie rozwija... Pięć minut stresu dla Kacpra jest chyba lepsze niż zapalenie oskrzeli czy płuc, prawda? :sorry:
A mnie jakoś Leo zupełnie nie kręci, umordowałam się strasznie oglądając Incepcję z nim... :no:

Sto Lat dla Mijki z okazji okrągłej 22 miesięcznicy :-)

EDIT: przeczytałam dziś dobre zdanie :-)
Dzieci są jak bąki - można wytrzymać tylko z własnym

Ostatnia edycja:
reklama
Andzike no tak, to idz i sprawdz.
Leo tez mnie nie kreci ale w Wilku byl boski.. mistrzostwo!

Pola dziwnie dzis trzepala glowa... ja do ucha a tam koszmar, prawie sie poplakalam w windzie... :( Jeden ogien, krew i ropa :( Jutro i tak planowalismy jechac do weta wiec 2 pieczenie upieczemy.. posmarowalam gruba mascia ozonowa, dala hydroksyzyne i licze, ze choc troche jej ulzy :(

Hej!

Przepisał mi się pies na inny dzień i zyskałam dzięki temu wolną chwilkę, między innymi dla Was:-)

Wczoraj po prostu brakło mi weny już, a też wieczorkiem zaległam przed TV, najpierw na Must be The Music, a potem włączyliśmy film Życie Pi, ale nie łyknęłam jeszcze całego, dzis dokańczam, póki co zajebiaszczy;-) Django jakiś czas temu się jarałam, nie żeby mnie Leo powalił, bo wcale nie on tam gra główna rolę, po prostu my uwielbiamy kino Tarantinowskie, o wiele bardziej jednak powalający jest film Tarantino "Bękarty wojny" wręcz kultowy, uwielbiam i polecam, z Bradem Pittem jakby co;-), ale jest tam kilka mistrzowskich postaci, niekoniecznie on;-)

Wczoraj byliśmy w galerii cały dzien chyba:-D, no ale ja byłam w niej po raz pierwszy ( największa w Rzeszowie, czynna od ponad roku:-D ) kupiliśmy Paćce w końcu dwie pary butów, jedne Nike :
markowe buty dziecięce - DEICHMANN
z racji na to iż spotkałam w Deichmanie znajomą ekspedientkę wygenerowała mi na nie 20 % rabatu;-)
a potem w CCC dokupiłam taki cóś:
Katalog: Dzieci / Lasocki Kids / 328204
dokupię jej jeszcze crocsy i będzie zestaw na lato;-)
ale powiem Wam, że normalnie nie idzie kupić butów dla dziewczynki, żeby czegoś różowego tam nie było, no nie ma bata:no:
Paćka latała jak szalona, weszliśmy do Smyka, ja w regały a ta się wzięła za demontaż witryny:-D..kosmos z nią był, w każdym sklepiku kącik dla dzieci : stolik, zabawki, przy każdym wychodzeniu awantura, wrzaski..uffff ...po zakupach był plan do Fantazji, żeby ja "dokatować" ale sama se wynalazła takie miejsce gdzie młode dziewczyny przebrane za clowny zabawiały dzieci i tam się tłukła w grupie ponad godzinę:-D..wróciła zwłoki..my też:-D

Zoyka nie mów, że nie znasz powiedzenia "rzuca żabami":-D:-D..to znaczy po prostu, że napier*ala deszcz:-D:-D, albo u nas też się mówi, że pi*dzi jak w kieleckim:-D

Andzike przestań się ociągać tylko przyjeżdżaj na soboto-niedzielę to ci psa doprowadze do ładu:-D:-D, powiedzenie bardzo adekwatne:-D:-D

O matko, co za info :-(((

Majuska superoe buty, obydwie pary!

Zoyka rzucanie zabami to haslo ponadczasowe, jak moglas nie znac? ;-)

Andzike dziekujemy!

Wrocilysmy z centrum, polazilysmy po sklepach ale weny nie mialam jakos. Zjadlysmy frytki, zapakowalysmy sie do jeszcze pustego luasa i jestesmy w domu.
Patryk z Marsem wlasnie przeciskaja sie przez tlum, ciekawe o ktorej dojada do domu...

Ostatnia edycja:
Co taka cisza?
Pola mi sie zadrapie na smierc do rana.. masc nie pomaga, zapalenie zbyt rozlegle :( byle jutro szybko do weta :(

reklama
Do góry