reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

cześć mamusie,
ja też się melduję już z kawką, no to masz Marzenko już jednego dzieiciaczka w domu:) ja bardzo lubię z moimi córami takie pogaduszki a szczególnie z tą starszą:) dobrze że jak co to masz już kogoś w domu. Moją bratową zapisali wczoraj na poniedziałek ma się stawić i liczy że tego dnia urodzi no ale zobaczymy
miłego dnia mamusiom i dzidziusiom:)

reklama
starsza córka mieszka juz u chłopaka to tam poszła nie do mamy , młodsza to taki cycek mamusi i waliła do mamy , ale w poniedziałek znowu pojedzie tym razem do Kielc , zawsze sobie cos dorobi na tym sprzataniu sklepów a w domu to by tylko przed komputerem przesiedziala a tak ma porzytek z tego
ja tez musze jakos z moja lekarka pogadac zeby mi cos dała w lipcu jak Misiek bedzie w domu zebym wtedy urodziła , moja bratowa dostała tabletke od swojej na wywołanie i sie udało , moze i mi tak pomoze zobaczymy

ta twoja młodsza to jeszcze malutka:) dzielne te twoje dziewczyny, dzielne.. ja tak po cichu myślę że u mnie będzie też trzecia baba:) babeczki to babeczki:) ale oczywiście wszyscy chcą chłopca! oby zdrowe było i już...no trzymamy kciuki za ciebie ale musi być wszystko ok jak coś to pisz na BB że coś się dzieje to my alarmu narobimy , he:-)

gosiu jak na razie nic sie nie dzieje jeszcze czas i pora chociaz 2 tygodnie , a ta młodsza no to ma 18 lat taka malutka kruszynka hehe

u mnie tez córki chciały braciszka ale cóz pogodziły sie ze jednak bedzie siostra byle zdrowiutka była to sie tylko liczy

będzie będzie wszystko dobrze!!! zobaczysz moja gin kiedys tak powiedziała, a ja tego się trzyma że jak ma pani dwie zdrowe córy to i z trzecim będzie wszystko ok..logiczne i już buziaki, pomidorów zjedz

gosiu juz zjadłam bez nich nie mam dnia rozpoczetego , no moja tez tak twierdzi ze bedzie dobrze zreszta nie moze byc inaczej

Ze mnie sie smieja bo jem omidory i zapijam mlekiem , ten napój towarzyszy mi od zawsze i nie musi dla mnie byc nic innego ja to taki kotek hehe jestem

Cześć Ranne Ptaszki, Wy to absolutnie niesamowite jesteście po prostu :) A zwłaszcza Kotek mlekopij ;)
Ja wstałam dzisiaj trochę wcześniej, bo za godzinkę idę załatwiać tego endokrynologa, wyniki ft3 i ft4 już mam - na szczęście w normie.
Ja też kawkę sobie piję, ale ciasteczka już nie... Ech życie... ;)
Nie martwcie się dziewczyny, będzie dobrze a czy dziewczynka czy chłopczyk to tak naprawdę sprawa drugorzędna, prawda? U mnie mama wywróżyła mi chłopca (a podobno nigdy się nie pomyliła) a jest dziewczynka - jeszcze wczoraj lekarka potwierdziła, że nic nie wyrosło ;) Mój P cieszył się na chłopca a na dziewczynkę... też się cieszy :)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia czterdziestkom kochanym :)

Basiu u mnie tez sie Misiek cieszy ze to bedzie córunia tatusia bo to jego 1 dziecko to mu tam wszystko jedno a juz doczekac sie nie moze biedaczek zeby mała w koncu była z nami , musze mu tłumaczyc ze dla malutkiej jest njlepiej jak jest jak najdłuzej w brzuszku

reklama
Do góry