reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
hej
ja szybko, bo pranie wieszam a w międzyczasie latam sprawdzać czy młode śpi - zasnął w samochodzie, zostawiłam, przyrzuciłam kocem i biegam co chwilę zaglądać.

Kłaczku - gratuluję i zazdroszczę! Jak tego dokonałaś?

Fuj, wieje, leje, zimno i szaro...
Andzike - na chorobowe idź. ale nie choruj... te choróbska teraz takie obrzydłe... Chyba mnie nigdy w życiu tak nie przeczołgało jak teraz, z góry na dół - katar, kaszel, gardło, pęcherz, żołądek, szkoda gadać!

Sandałki... no cóż, trzeba się będzie porozglądać. Liczę na Misię i Beppi, ale to do zajęć wodno piaskowo ogrodowych. A poza tym będą potrzebne drugie, wyjściowe, jakieś skórzane. Ale ja poczekam do ostatniej chwili, bo a nuż łapa jeszcze urośnie.

Anko - trzymaj się , pij herbatkę i zdrowiej.

Flo, na poczatku sila niestety. Jak sie juz przelamal i uznal nocnik za narzedzie niekoniecznie mordu, to poszlo. No i dalej sucho mamy. Przed drzemka sie wysikal, chociaz... "Szuedek" (Fredek) mu wylazl z nocnika i poszlo bokiem. Najfajniejsze jest, kiedy siada na nocnik, patrzy w dol i mowi "szuedek, lej!"

Katrina w ubiegłym roku miał dokładnie takie:
BEBE - Sandália - Beppi - Loja Online
leciuteńkie, wygodne, w największe upały NIC go nie uwierało, nic nie obcierało mimo że sandały nakładam mu zawsze na gołą stopę :-D
ubiegłej zimy - a dokładnie jako 2 parę kiedy nie było mrozów chodził w tych:
INFANTIL - Bota Casual - Beppi - Loja Online
teraz też ma tego typu (nie mogę znaleźć modelu) ale nie są aż tak ocieplane.
Flo jakie kupiłaś Maksowi buty przejściowe ??

Ollena wszystko pięknie tylko że nasze przejściowo to może być temperatura +15 jak i okolice zera i śnieg z deszczem. Także jakby ubrała tak Kubulę jak Ty Miię to skończyłby z zapaleniem płuc.

Jak 0 i troche wyzej to kurta zimowa i buty zimowe. Jak wyzej (u nas wtedy 12) to trampy i kurtka wiosenna. U nas podobnie jest jak u Was. Dzis 14, wiec ubieramy bluzy i kamizelki ocieplane.

Ollena no kilka ostatnich dni to dało się nawet tak ubierać ale dziś pada i kto wie co dalej ?.Ja jeszcze kozaków i zimowych czapek nie schowałam :no:
Katrina Amelka Tomka to zaczęła oglądać około listopada, grudnia 100_2082.jpg
Teraz lubi ten program Abc tam nie lubi Tabalugi .Pszczółka Maja ja śmieszy ,Mis Uszatek fascynuje jeszcze lubi kotka Filemona inne bajki nie za bardzo.Na mini mini lubi właśnie Tomka i o kocie Procie uwielbia ta piosenkę inne średnio .Na baby TV lubi chyba wszystko :-D
O ,a to dzisiejsza fascynacja programem ABC Tik Tak :happy2:100_2301.jpgNo tak robi zegar :-)

Załączniki

• 100_2082.jpg
    100_2082.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 67
  • 100_2301.jpg
    100_2301.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Zoyka wylazilam jak tylko goraczka sie skonczyla, bo jak pisalam to byla 3-dniowka typowa i antybiotyk nie mial zadnego sensu :-( zreszta dopiero wczoraj go skonczyla..

Do góry