reklama
Florentyna
Fanka BB :)
hej
ja szybko, bo pranie wieszam a w międzyczasie latam sprawdzać czy młode śpi - zasnął w samochodzie, zostawiłam, przyrzuciłam kocem i biegam co chwilę zaglądać.
Kłaczku - gratuluję i zazdroszczę! Jak tego dokonałaś?
Fuj, wieje, leje, zimno i szaro...
Andzike - na chorobowe idź. ale nie choruj... te choróbska teraz takie obrzydłe... Chyba mnie nigdy w życiu tak nie przeczołgało jak teraz, z góry na dół - katar, kaszel, gardło, pęcherz, żołądek, szkoda gadać!
Sandałki... no cóż, trzeba się będzie porozglądać. Liczę na Misię i Beppi, ale to do zajęć wodno piaskowo ogrodowych. A poza tym będą potrzebne drugie, wyjściowe, jakieś skórzane. Ale ja poczekam do ostatniej chwili, bo a nuż łapa jeszcze urośnie.
Anko - trzymaj się , pij herbatkę i zdrowiej.
ja szybko, bo pranie wieszam a w międzyczasie latam sprawdzać czy młode śpi - zasnął w samochodzie, zostawiłam, przyrzuciłam kocem i biegam co chwilę zaglądać.
Kłaczku - gratuluję i zazdroszczę! Jak tego dokonałaś?
Fuj, wieje, leje, zimno i szaro...
Andzike - na chorobowe idź. ale nie choruj... te choróbska teraz takie obrzydłe... Chyba mnie nigdy w życiu tak nie przeczołgało jak teraz, z góry na dół - katar, kaszel, gardło, pęcherz, żołądek, szkoda gadać!
Sandałki... no cóż, trzeba się będzie porozglądać. Liczę na Misię i Beppi, ale to do zajęć wodno piaskowo ogrodowych. A poza tym będą potrzebne drugie, wyjściowe, jakieś skórzane. Ale ja poczekam do ostatniej chwili, bo a nuż łapa jeszcze urośnie.
Anko - trzymaj się , pij herbatkę i zdrowiej.
Flo, na poczatku sila niestety. Jak sie juz przelamal i uznal nocnik za narzedzie niekoniecznie mordu, to poszlo. No i dalej sucho mamy. Przed drzemka sie wysikal, chociaz... "Szuedek" (Fredek) mu wylazl z nocnika i poszlo bokiem. Najfajniejsze jest, kiedy siada na nocnik, patrzy w dol i mowi "szuedek, lej!"
katrina115
Potrójna Mama
Misia - te pierwsze sandalki takie se, drugie fajne, a trzecie super. Ciekawe tylko czy nie sa ciezkie??
Katrina w ubiegłym roku miał dokładnie takie:
BEBE - Sandália - Beppi - Loja Online
leciuteńkie, wygodne, w największe upały NIC go nie uwierało, nic nie obcierało mimo że sandały nakładam mu zawsze na gołą stopę
ubiegłej zimy - a dokładnie jako 2 parę kiedy nie było mrozów chodził w tych:
INFANTIL - Bota Casual - Beppi - Loja Online
teraz też ma tego typu (nie mogę znaleźć modelu) ale nie są aż tak ocieplane.
Flo jakie kupiłaś Maksowi buty przejściowe ??
BEBE - Sandália - Beppi - Loja Online
leciuteńkie, wygodne, w największe upały NIC go nie uwierało, nic nie obcierało mimo że sandały nakładam mu zawsze na gołą stopę

ubiegłej zimy - a dokładnie jako 2 parę kiedy nie było mrozów chodził w tych:
INFANTIL - Bota Casual - Beppi - Loja Online
teraz też ma tego typu (nie mogę znaleźć modelu) ale nie są aż tak ocieplane.
Flo jakie kupiłaś Maksowi buty przejściowe ??
azula
Fanka BB :)
Ollena no kilka ostatnich dni to dało się nawet tak ubierać ale dziś pada i kto wie co dalej ?.Ja jeszcze kozaków i zimowych czapek nie schowałam 
Katrina Amelka Tomka to zaczęła oglądać około listopada, grudnia
Teraz lubi ten program Abc tam nie lubi Tabalugi .Pszczółka Maja ja śmieszy ,Mis Uszatek fascynuje jeszcze lubi kotka Filemona inne bajki nie za bardzo.Na mini mini lubi właśnie Tomka i o kocie Procie uwielbia ta piosenkę inne średnio .Na baby TV lubi chyba wszystko
O ,a to dzisiejsza fascynacja programem ABC Tik Tak
No tak robi zegar :-)

Katrina Amelka Tomka to zaczęła oglądać około listopada, grudnia

Teraz lubi ten program Abc tam nie lubi Tabalugi .Pszczółka Maja ja śmieszy ,Mis Uszatek fascynuje jeszcze lubi kotka Filemona inne bajki nie za bardzo.Na mini mini lubi właśnie Tomka i o kocie Procie uwielbia ta piosenkę inne średnio .Na baby TV lubi chyba wszystko

O ,a to dzisiejsza fascynacja programem ABC Tik Tak

Załączniki
reklama
Podziel się: