reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Kłaczku - i co Listonosz odpowiedział? Gdzie ma Jessa???
Dobry jest!!!

Nasz ostatnio namiętnie ogląda przy jedzeniu Auta (te odcinki dodatkowe - czyli Bujdy na kółkach) i Rajdka. Czasami Listonosza Pata - ale to głównie piosenkę na początku (ze 3 razy muszę ja powtarzać). Właściwie to Rajdek tez tylko piosenka "leci", autka natomiast w całości.

reklama
Moje dzieci nie trawia kakao. Patryk nigdy by nie tknal, Mii zrobilam i od razu stwierdzila, ze bleeeeeeeee... mam z glowy ;-)

Zoyka te befado to ma wszystkie te buty takie kapciowate? jak po domowe..

Listonosz go nie rozumie. Karol pytal "dzie Des" - malo czytelnie. Ale jego "osionot Pat" jak widzi auto... :-D

Karol kakao lubi na szczescie bo mleka nie pija inaczej.

Kłaczku gratulacje dla Karola a Ty nie marudź :-D sama tego chciałaś :-D
Katrina, fajne te clarksy ale musze mieć zakryte palce :-( Liczę, ze w beppi coś nabędziemy. No i nie wiem czy kupować mu jakieś przejściowe. Teraz chodzi w takich lekkich zimowych - skóra i delikatna flanela w środku no ale co dalej? Mamy trampki takie wysokie, czarne z zary i gumowce ,,, czy kupować mu coś przejściowego ? jakieś adidasy ? ale skoro ma te trampki czy jest sens 2 pary sportowego obuwia ?
Te sportowe są fajne:
http://sklep.keen.pl/produkt-86.html
tylko że jakoś nie pasują mi do wszystkiego.

Ollena obejrzyj sobie :-)
dla dziewczynek są urocze, dla chłopców niestety nie :-(
EMEL
Zoyka dobrze się nosiły ?
jeszcze ren-but (?) ma fajne.

Czesc,
zdycham konkretnie albowiem w nocy dorwala mnie sraczka i rzyganko:baffled: skad - jak - dlaczego - pojecia nie mam ale czuje sie jak przejechana walcem no i leb mnie naparza.
Wanda raz tylko wstala z placzem a potem juz bylo ok. Poki co bawi sie ladnie i niegrzecznie :-D
Zapraszam na kawe....
Misia sandalki sa bardzo fajne i jak zakryte palce musza byc to kupuj :-D

Koszmar, wlasnie wypelzlam z lazienki :(( kawe wylalam i mam herbate.

Ostatnia edycja:
Uff... Wyglada na to, ze mamy spokoj z pamperami. Karol obudzil sie o 10, wysikal, potem "gdzies w nocy" wypil kakao i spal dalej. Obudzil sie przed 7, zaliczyl nocnik. Sucho cala noc. :tak: Czyli ostatnia wpadka byla przedwczoraj.

reklama
Klaczku suuuper|!!

Aniu pewnie wir...wspolczuje i aby na Tobie sie skonczylo!!

misia a czemu zakryte palce? Kuba zdziera?

Zoyka te linki nie otwieraja mi sie..tzn otwieraja ale w zawarosci echo.

Do góry