reklama
azula
Fanka BB :)
Kłaczku gratki dla Karolka tez bym chciała:-)
Misia według mnie bardzo fajne te sandałki i w barwach takich pasujących do typowo chłopięcych ubrań ,a np na rower czy inne ekstremalne zajęcia dziecięce zakryte palce jednak są OK
Z sandałów z clarka bardziej te co Ollena wkleiła mi się podobają bo te katrinowe to takie ferdkowo laciowate
no ale różnica w cenie tez znaczna :-(,a z kolei te tomkowe są dla fana niezastąpione choć mnie średnio się podobają ale cóż dzieci tez maja prawo do swojego widzi mi się ;-).
W zeszłym roku tez miałam sandały zakryte na początku potem odkryte i na koniec lata zakryte zaczynałc bysmy od 18-tki i na koniec lata doszła do 20-tki no mniej więcej tak by to powinno wyglądać rozmiary to różne
Aniu zdrówka
Zresztą każdy niech kupuje co uważa za słuszne i bardzo fajnie ,że tak wklejacie różne linki można sobie porównać ,zobaczyć ,a czasem coś się spodoba.
U nas leje tak,ze nie ma mowy o jakimkolwiek wyjściu ale deszcz był bardzo potrzebny
Misia według mnie bardzo fajne te sandałki i w barwach takich pasujących do typowo chłopięcych ubrań ,a np na rower czy inne ekstremalne zajęcia dziecięce zakryte palce jednak są OK
Z sandałów z clarka bardziej te co Ollena wkleiła mi się podobają bo te katrinowe to takie ferdkowo laciowate

W zeszłym roku tez miałam sandały zakryte na początku potem odkryte i na koniec lata zakryte zaczynałc bysmy od 18-tki i na koniec lata doszła do 20-tki no mniej więcej tak by to powinno wyglądać rozmiary to różne

Aniu zdrówka

Zresztą każdy niech kupuje co uważa za słuszne i bardzo fajnie ,że tak wklejacie różne linki można sobie porównać ,zobaczyć ,a czasem coś się spodoba.
U nas leje tak,ze nie ma mowy o jakimkolwiek wyjściu ale deszcz był bardzo potrzebny

katrina115
Potrójna Mama
Azula - Kuba dostal te butki od wujka (mojego brata). Ale dopiero jak je zaczelismy zakladac, to wlaczylam Kubie bajke o Tomku, jednak szalu nie zrobila. Moze jeszcze ciut za wczesnie.
Hełoł :-)
prasowałam do 1? po ponad 4 godzinach prasowania nie czuje ani nóg ani rąk
Została jeszcze mała kupka
Taka na 2 odcinki Morderstw w Midsomer
Zoyka - kapcie kupuje tego typu właśnie - ale i tak Kubul zdejmuje - w żłobku mu chyba przyklejają do stóp, tenisówki też fajne ale sandałki mnie nie przekonują.
wole tego typu:
INFANTIL - Sandália Casual - Beppi - Loja Online
chyba tych ostatnich poszukam u siebie, albo kobicie pokażę: są idealne
Katrina Kubul miała obsesje na punkcie Tomka tak w okolicy 1,5 roku :-( jak miała 2 latka to była kulminacja
świnka Peppa a teraz tańczące gryzonie
prasowałam do 1? po ponad 4 godzinach prasowania nie czuje ani nóg ani rąk

Zoyka - kapcie kupuje tego typu właśnie - ale i tak Kubul zdejmuje - w żłobku mu chyba przyklejają do stóp, tenisówki też fajne ale sandałki mnie nie przekonują.
wole tego typu:
chyba tych ostatnich poszukam u siebie, albo kobicie pokażę: są idealne

Katrina Kubul miała obsesje na punkcie Tomka tak w okolicy 1,5 roku :-( jak miała 2 latka to była kulminacja

Ostatnia edycja:
Andzike
Fanka BB :)
Hello po kawie :-)
No i wiosnę szlag trafił ... cały tydzień bylo pięknie, a na weekend oczywiście zimno, wieje i pada
na dodatek coś mnie zaczyna rozbierać, powiem Wam szczerze, że chętnie poszłabym sobie na tydzień zwolnienia, jestem tak wykończona robotą, że nawet choroba jawi mi się jako coś atrakcyjnego...
misia - lekarz faktycznie jakiś kompletny idiota...
podziwiam samozaparcie w prasowaniu 
kłaczku - gratulacje! ale masz dorosłego syna!
Też się musimy wybrać po jakiś obuw, ale albo nie ma czasu albo nie ma chęci
No i wiosnę szlag trafił ... cały tydzień bylo pięknie, a na weekend oczywiście zimno, wieje i pada

misia - lekarz faktycznie jakiś kompletny idiota...

kłaczku - gratulacje! ale masz dorosłego syna!

Też się musimy wybrać po jakiś obuw, ale albo nie ma czasu albo nie ma chęci

reklama
Podziel się: