reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Pierwsze z lewej to dokladnie nasza bajka, z tym ze bardziej meskie. Karol gania w kapciach z Zetpolu lub Renbutu - zalezy co trafimy. Z tym, ze to po domu.

reklama
Kłaczku gratki dla Karolka tez bym chciała:-)
Misia według mnie bardzo fajne te sandałki i w barwach takich pasujących do typowo chłopięcych ubrań ,a np na rower czy inne ekstremalne zajęcia dziecięce zakryte palce jednak są OK
Z sandałów z clarka bardziej te co Ollena wkleiła mi się podobają bo te katrinowe to takie ferdkowo laciowate:no: no ale różnica w cenie tez znaczna :-(,a z kolei te tomkowe są dla fana niezastąpione choć mnie średnio się podobają ale cóż dzieci tez maja prawo do swojego widzi mi się ;-).
W zeszłym roku tez miałam sandały zakryte na początku potem odkryte i na koniec lata zakryte zaczynałc bysmy od 18-tki i na koniec lata doszła do 20-tki no mniej więcej tak by to powinno wyglądać rozmiary to różne :blink:
Aniu zdrówka:tak:
Zresztą każdy niech kupuje co uważa za słuszne i bardzo fajnie ,że tak wklejacie różne linki można sobie porównać ,zobaczyć ,a czasem coś się spodoba.
U nas leje tak,ze nie ma mowy o jakimkolwiek wyjściu ale deszcz był bardzo potrzebny:tak:

Azula - Kuba dostal te butki od wujka (mojego brata). Ale dopiero jak je zaczelismy zakladac, to wlaczylam Kubie bajke o Tomku, jednak szalu nie zrobila. Moze jeszcze ciut za wczesnie.

Hełoł :-)
prasowałam do 1? po ponad 4 godzinach prasowania nie czuje ani nóg ani rąk :-D Została jeszcze mała kupka :-D Taka na 2 odcinki Morderstw w Midsomer :-D
Zoyka - kapcie kupuje tego typu właśnie - ale i tak Kubul zdejmuje - w żłobku mu chyba przyklejają do stóp, tenisówki też fajne ale sandałki mnie nie przekonują.
wole tego typu:
INFANTIL - Sandália Casual - Beppi - Loja Online

chyba tych ostatnich poszukam u siebie, albo kobicie pokażę: są idealne :-D
Katrina Kubul miała obsesje na punkcie Tomka tak w okolicy 1,5 roku :-( jak miała 2 latka to była kulminacja :-D świnka Peppa a teraz tańczące gryzonie

Ostatnia edycja:
Hello po kawie :-)
No i wiosnę szlag trafił ... cały tydzień bylo pięknie, a na weekend oczywiście zimno, wieje i pada:baffled: na dodatek coś mnie zaczyna rozbierać, powiem Wam szczerze, że chętnie poszłabym sobie na tydzień zwolnienia, jestem tak wykończona robotą, że nawet choroba jawi mi się jako coś atrakcyjnego...:no:
misia - lekarz faktycznie jakiś kompletny idiota...:no: podziwiam samozaparcie w prasowaniu :-D
kłaczku - gratulacje! ale masz dorosłego syna! :-D
Też się musimy wybrać po jakiś obuw, ale albo nie ma czasu albo nie ma chęci :-D

No to my zostajemy przy Crocasach! i na rower i do biegania i do lazenia godzinami i na plac zabaw, i na basen (do srodka) i do piachu :-))
No i pranie i suszenie trwa 2 sek :-)

reklama
Do góry