reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Azula wrzucalam dzisiaj link z nexta, buty w granica 12-18 euro to srednio 60 zl za pare. Takze cena nie jest porazajaca jak np buty ze smyka czy bartka.
Majuska kalosze na wsi to podstawa a potem crocsy na mokra trawe i blotko :-D Polecam, przetestowana koniecznosc posiadania takowych :))

reklama
Majuska a jaki PAćka ma rozmiar butków ?

Zoyka dzięki za podpowiedzi, no właśnie od biedy te z Ariel by były, ale ja wiem czy mi sie podobają:sorry2:..taki mało uniwersalny kolor, my też mamy 24-26, lub 8-9,

Dzieki |
Packa ma juz rozmiar 8/9?! no way! Patryk w wieku 2,5 roku mial 6/7...

Zoyka wydaje mi się, że jeszcze kumam co komu odpisuję, pytałaś o rozmiar - dostałaś odp, Ollena gada, że 8-9 za duże to też jej odpisuję:-D no nie pomyliłam turkusu ze sztruksem:-D:-D:-D

Aniu wiem, że na wieś crocsy i gumiaki, a na lans na mieście jakies baleriny trza mieć jeszcze:-D

wg mnie tak
są lżejsze zdecydowanie no ale trzeba nabywać większe.
Flo chyba też jest zadowolona skoro chce i w tym roku.

znalazłam na stylowych..fajne , nie ?

stylowi_pl_humor_19447548.jpg

edit : już widzę, że nie widać, to może tak:
Stylowi.pl - Odkrywaj, kolekcjonuj, inspiruj

Załączniki

• stylowi_pl_humor_19447548.jpg
    stylowi_pl_humor_19447548.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 46
Witam po bardzo długiej niebytności:zawstydzona/y:.

W dniu Waszego święta życzę
:
showFullSize.php
[/URL][/IMG]

Więcej napiszę wieczorem.
Teraz już w miarę ok, ale było nieciekawie..
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witaj Sandy fakt dawno Cie nie było i wzajemnie Tobie i innym dużo zdrówka:-)
Aniu no 60 zł do przełknięcia :tak:Bartek to przeginka :eek:,a czy aż tak lepsze nie wiem zanim dobrze dziecko ponosi to w większości wyrasta.
Ja mam śniegowce założone na 2 godziny :crazy:ciekawe jak mocno odkształcone ?;-)i co wystawię je do sprzedania za kilka zł bo cóż zrobić :-D

reklama
Witam z przywiedlym gozdzikiem i paczka kawy :-D

Wanda odsypia nocne harce, o 4.30 obudzila mnie z placzem ze jest kupa. Rzeczywiscie biedne dziecko mialo pelnego pampersa, ale ze tak powiem bezsraczkowo wiec nie mam pojecia co to sie stalo. Przewinieta kotlowala sie ze mna na lozku dosc dlugo i w koncu padla. Ja tez :)))
Teraz juz siedze z kawka a rodzina spi na gorze chociaz biedrona pewnie nie za dlugo. Robert odsypia 5 dni - nocy bo konczy robote okolo 2.00 a dzisiaj ma wolne wiec niech sobie spi ile wlezie. Jutro tez wolne to spedzimy czas jakos moze milej i rodzinnie. :-D

Do góry