reklama
Ollena to jutro tuptaj do lekarza !! niech ją obsłucha !! a w czasie antybiotyku nie miała temperatury ?
Azula ja tez jestem przeciwna kupowaniu używek obuwniczych. Do ok 3-4 roku kształtuje się sposób chodzenia, ustawiania stóp - więc po co mi potem inwestować w ćwiczenia, ortopedów.
Azula ja tez jestem przeciwna kupowaniu używek obuwniczych. Do ok 3-4 roku kształtuje się sposób chodzenia, ustawiania stóp - więc po co mi potem inwestować w ćwiczenia, ortopedów.
azula
Fanka BB :)
Misia ale ja kupuję nie używane sprzedawane jako używane sporo takich można znaleźć więc naprawdę nic się nie może wykrzywić .Na lato lubię sandały i właśnie trampki jeśli to nie conwersy to są to tanie buty ,a kalosze i owe croksy to buty które są odlane na sztywno i chyba tylko wrzątek je ukształtuje:-)A poza tym jak ktoś ma krzywa stopę to i tak go ortopeda nie minie nawet jak mu u szewca buty obstaluje się .Na razie szukam tzw używek nie chodzonych kupiłam nowe kozaki za 1 zł bo ktoś kupił i,a dziecko w sezon nie dorosło lub już przerosło zresztą nawet widać to po bucie czy noszony.
Anka dla mnie drogie ale Ty już w lepszym świecie
Anka dla mnie drogie ale Ty już w lepszym świecie
Ostatnia edycja:
azula
Fanka BB :)
Może twój M ma "mocna " stopę ja wcale odkształceń na Amelkowych nie widzę
.A sama mam ale ich nie cierpię
mój M ma tez nie odkształcone za to zajechane farba ,ziemia itp więc tez dla mnie blle
Zreszta jeszcze zależ od tego ile kto posiada obuwia i jak często używa .Nie wiem czy Kuba zajechał kalosze bo kapcie chyba tak ;-)

Ostatnia edycja:
Dzieki..
Jutro jedziemy na 9 do lekarza, powtorka z rozrywki.
KOntrolnej wizyty nie ma, dr powiedzial, ze bedzie poprawa za 2-3 dni i tak tez bylo, po 2 dniach brania antybiotyku goraczka minela. Byly 4 dni goraczki, antyb od soboty, goraczka skonczyla sie w poniedzialek. Mamy piatek i od nowa.. a wczoraj byla ostatnia dawka antyb. Kuzwa, ze nie walna antyb na 10dni tylko zawsze brakuje...
Ja jeszcze dzis rano sie cieszylam, ze mam dzieci zdrowe i termometr chowalam z mysla, ze chowam go na dlugo.. ale przez chwile w trakcie chowania pomyslalam 'czy aby na pewno?' nie myslalam, ze bede go wyciagac za 2h....
Pozalilam sie, glupie mysli miw glowie chodza, ide spac.
Jutro jedziemy na 9 do lekarza, powtorka z rozrywki.
KOntrolnej wizyty nie ma, dr powiedzial, ze bedzie poprawa za 2-3 dni i tak tez bylo, po 2 dniach brania antybiotyku goraczka minela. Byly 4 dni goraczki, antyb od soboty, goraczka skonczyla sie w poniedzialek. Mamy piatek i od nowa.. a wczoraj byla ostatnia dawka antyb. Kuzwa, ze nie walna antyb na 10dni tylko zawsze brakuje...
Ja jeszcze dzis rano sie cieszylam, ze mam dzieci zdrowe i termometr chowalam z mysla, ze chowam go na dlugo.. ale przez chwile w trakcie chowania pomyslalam 'czy aby na pewno?' nie myslalam, ze bede go wyciagac za 2h....
Pozalilam sie, glupie mysli miw glowie chodza, ide spac.
reklama
Strasznie nadrukowałyście...nie jestem w stanie się odnieść
Ollena ja odkąd pamiętam to pediatra nie kazał brać antybiotyku dłużej niż 7 dni, może czasem po prostu antybiotyk być za słaby i nie działać należycie, ale to nie chodzi o to, że 10 dni trzeba podawać....oby się szybko Mijce poprawiło!!!
Misia w Bepi sa tylko jedne i to w dodatku męskie clogi
Ollena co do rozmiaru, Paćka ma teraz 6-7 i wydają mi się być na styk....więc na nowy sezon chyba trza rozmiar większe, tym bardziej, że crocsy ogólnie powinny byc luźne;-) Ja myślę, mieć dla Paćki na lato crocsy - na wsi niezbędne, jakies szmaciane tenisówki, i coś skórzanego w razie gdyby był deszcz, kaloszki jeszcze jakieś tam mamy;-)

Ollena ja odkąd pamiętam to pediatra nie kazał brać antybiotyku dłużej niż 7 dni, może czasem po prostu antybiotyk być za słaby i nie działać należycie, ale to nie chodzi o to, że 10 dni trzeba podawać....oby się szybko Mijce poprawiło!!!
Misia w Bepi sa tylko jedne i to w dodatku męskie clogi

Ollena co do rozmiaru, Paćka ma teraz 6-7 i wydają mi się być na styk....więc na nowy sezon chyba trza rozmiar większe, tym bardziej, że crocsy ogólnie powinny byc luźne;-) Ja myślę, mieć dla Paćki na lato crocsy - na wsi niezbędne, jakies szmaciane tenisówki, i coś skórzanego w razie gdyby był deszcz, kaloszki jeszcze jakieś tam mamy;-)
Podziel się: