Majus firmy nie znam, na pierwszy rzut oka ubrania mi sie podobaja, patrze na ceny, tez mi sie podobaja a co za tym idzie sa troche podejrzenie niskie wiec patrze na material niektorych ubran, wiskoza, elastan itp czyli dla mnie odpada na lato i chyba w ogole. Gdzie tam bawelna?
Przy niektorych nawet nie podaja skladu materialu.. No ale co kto lubi, moze Tobie pasuje:-)
Przylec z Kasia na shopping do IE:-)))
EDIT. Ten zestaw z linku tez mi sie podoba i jesli cienki dres (ciekawe z czym w srodku
) to bym wziela. Zreszta za 55zl? zadna strata jakby co.
Ania ja wole w takim razie dalej od morza! ;-)
Z tymi rozmiarami to roznie bywa powiem szczerze i np Zara bym sie nie sugerowala bo oni tam 2-3 maja mniejsze jak 24-36 (a jaka jest roznica?). No i ja mam uczulenie na za krotkie rekawy bluzek czy za krotkie kurtki wiec wole wieksze wsio:-)
Przylec z Kasia na shopping do IE:-)))
EDIT. Ten zestaw z linku tez mi sie podoba i jesli cienki dres (ciekawe z czym w srodku
Ania ja wole w takim razie dalej od morza! ;-)
Z tymi rozmiarami to roznie bywa powiem szczerze i np Zara bym sie nie sugerowala bo oni tam 2-3 maja mniejsze jak 24-36 (a jaka jest roznica?). No i ja mam uczulenie na za krotkie rekawy bluzek czy za krotkie kurtki wiec wole wieksze wsio:-)
Ostatnia edycja: