reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Majus firmy nie znam, na pierwszy rzut oka ubrania mi sie podobaja, patrze na ceny, tez mi sie podobaja a co za tym idzie sa troche podejrzenie niskie wiec patrze na material niektorych ubran, wiskoza, elastan itp czyli dla mnie odpada na lato i chyba w ogole. Gdzie tam bawelna?;) Przy niektorych nawet nie podaja skladu materialu.. No ale co kto lubi, moze Tobie pasuje:-)
Przylec z Kasia na shopping do IE:-)))

EDIT. Ten zestaw z linku tez mi sie podoba i jesli cienki dres (ciekawe z czym w srodku;)) to bym wziela. Zreszta za 55zl? zadna strata jakby co.

Ania
ja wole w takim razie dalej od morza! ;-)
Z tymi rozmiarami to roznie bywa powiem szczerze i np Zara bym sie nie sugerowala bo oni tam 2-3 maja mniejsze jak 24-36 (a jaka jest roznica?). No i ja mam uczulenie na za krotkie rekawy bluzek czy za krotkie kurtki wiec wole wieksze wsio:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc z kawa :-D
Zeszlam wczoraj z tego swiata i padlam spac nieprzytomna ze zmeczenia, te wieczory wspolne ze zmeczonym i rozkapryszonym bachorem sa chyba najgorsze w ciagu calej doby. Panna padla a ja chwile po niej. Robert jak zawsze wrocil z pracy grubo po polnocy, teraz bedzie spal dosc dlugo zeby nadrobic braki w silach i znowu do pracy.
Rano wstalam pierwsza po cichu i zeszlam zrobic sobie kawe, tutaj przez stropy slychac tuptanie na gorze i wydawalo mi sie ze Wandulka wstala ale nie podeszla do schodow wiec tupot zrzucilam na psa. Dopiero jak odglosy staly sie niepokojace weszlam na gore a tutaj... panienka w lazience rozwinela rolke papieru toaletowego i ciagnela za soba tren a rulonik w formie bransolety na rece. No udusic to malo, od rana psoty :-D

Ollena rozumiem Twoj bol dlatego staram sie chodzic jak najwiecej na spacery, jezdze do Doncaster - fakt z Wanda - ale to jakas rozrywka.
Misia gratuluje zakupu chociaz do piatku to pewnie brudy zwala Cie pod sufit.

rzeknę hełoł :-)
niestety ale brudy już nas zabijają :-( Kubula średnio dziennie ma min. 2 zestawy ubrań a czasem i 4 x 7 dni ... to cała pralka a gdzie ręczniki, piżamy, nasze ubrania ? także pralka od początku będzie musiała stanąć na wysokości :-D bo jeszcze pościel jest do prania.
umieram - dziś idę spać po 20 razem z Kubulą i KONIEC. Żadne konwersacja, seksy i inne mnie nie skuszą. Muszę się wyspać przed weekendem.
Miłego dnia :-)

I ja się witam z kawą :-)
Dziś w robocie jestem tylko do 11, potem jadę na pogrzeb koleżanki z poprzedniej pracy :-( więc zaraz się biorę do tyrki, bo nie mam ochoty już potem tu wracać :no:
misia - gratuluję zakupu! my od paru lat mamy Beko i póki co sprawuje się bez zarzutu :tak:
Ollena - jak masz się zmuszać do wyjścia to faktycznie nie ma co, ale z drugiej strony chociaż po sklepach sobie połaź (aczkolwiek akurat dla mnie to by była kara, a nie rozrywka;-))
azula - duuużo zdrówka dla Amelki!
Zoyka - super rysunek, kolekcjonuj :-D

Kacper póki co z drzemek nie zrezygnował - mało tego, w tygodniu u mamy śpi dwa razy - godzinę ok. 10 i potem ok.15. Z nami w weekend ma tylko jedną drzemkę, ale wylegujemy się do 9, a w tygodniu pobudka ok. 6-6.30.... :sorry2:kłac

kłaczek!!!! FB doniósł, że masz dziś urodziny!
Wszystkiego, wszystkiego naj, spełnienia marzeń i nieustającej pociechy z chłopaków!

Zobacz załącznik 613682

Ostatnia edycja:
Zoyka ja tez bym ogladnela Troskliwe Misie...kurcze, ze tez nie mamy MiniMini:(

Klaczku duuuzo zdrowka, spelnienia marzen! pociechy z dzieciakow i meza, 100 lat!!

Andzike dla mnie zakuy to relax, wybieram sie nawet na przeceny Nexta w nocy 22 marca zeby byc tam juz na otwarcie sklepu o 5 lub 6 rano:-))) podnieca mnie tam mysl hehehe

Andzike mnie tez ciary przechodza bo nie moge sie doczekac ;-)

Zoyka
z dzieckiem wszedzie mozesz leciec, z 2-latek to juz duze dziecko, zreszta juz wtedy 2,5 latek :-) Hiszpania, Wlochy,Grecja...

Grecja, Włochy, Hiszpania, Turcja :-)
mnie do resetu wystarczy niebo nad kaszubami ale w tym roku nie będzie mi dane.
Kłaczku ... STO LAT :-) radości z Chłopaków :-) i całej reszty :-)

Czytałam przepisy, dzięki: ale mam pytanie Zoyka nie za słodkie te dżemiki ?

Ostatnia edycja:
reklama
Zakupy na obiad zrobione, wedlina na kanapki tez a slonce wyszlo i jest cudownie cieplo :-D
Bawilam sie z biedronka i wymacalam pierwsza piatke :-D jak przedtem leciala z zebiszczami w nieludzkim tempie to te piatki jakos przystopowaly i w koncu jest przebita gorna prawa, oby dalej szlo bezbolesnie :-D
Klaczku 100 lat!!! usmiechow i szczescia z chlopakami :-D

Do góry