reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
misia Pola kiedy 6tyg w kolnierzu zyla po sterylce i nawet nie probowala sciagac. Ona pod tym wzgedem jest boska, wszystko przy niej mozna zrobic i nie oponuje:-)

Cześć Zoyka to sama sobie pomyślałam ,że J nie da rady być tym złym glinom;-)
Misia u nas rozkwitły krokusy ,a stokrotki na
trawie można rwać pełnymi garściami .Jaka zima???:rofl2::eek::szok:
Mam pytanie biorę magnez już długi czas ostatnio magnez skurcz bo mam skurcze w nocy przeważnie w nogach i jedna kobieta mi doradziła by brać nospę .Co o tym myślicie ?

Azula ja biore 2tabletki dziennie MagneB6 na drganie powieki. Pomaga na jakis czas. A o nospe spytaj jakiegos doktorka, nie znam sie:(

Azula to informacja z ulotki:
"Leczenie stanów skurczowych przewodu pokarmowego (żołądka, jelit, dwunastnicy), kolki nerkowej i wątrobowej, w bolesnym niesączkowaniu."

Jak widzisz nie ani słowa o odnóżach. To są zupełnie inne rodzaje mięśni więc pomoże Ci no spa ja umarłemu kadziło. Równie dobrze możesz jeść makrelę co wieczór - jeśli uwierzysz że CI pomoże to Ci pomoże.
Raczej bym poszła na Twoim miejscy do lekarza, niech oznaczą Ci poziom magnezu, wapnia, potasu.
Zwariowało mi BB :-D
Ollena w necie było że zima wróci :-( wcale mi się to nie podoba.
Andzike przeżyłaś dziś ??

Ostatnia edycja:
misia ja 2 razy dzis slyszalam w tv, ze zimy nie widac na pewno do polowy marca wiec nie szykuj sie az tak ;-)

W TV trabia ze bedzie cieplo, wylecialy bociany z Afryki i jakies tam ptaszki juz sa w kraju. Takze wiosna pelna geba :-D
Azula idz i niech Ci zrobia badania, bo nospa to wiesz.... jak ta makrela :-D

No właśnie dziewczyny tez mi się ta nospa nie widziała .Normalnie taki skurcz mnie dziś nad ranem złapał ,że do teraz mnie boli.Jutro ide do gina mama ma mi przyjechać popilnować małej .No ciężko przy tym systemie gdzie nie wiem jak będzie robił M iść do jakiegokolwiek lekarza .Mama na razie jest tu ale wraca do Krakowa

Ania o tych bocianach to juz ponad miesiac trabia! ;-)) zreszta nimi nie ma co sie sugerowac bo w tamtym roku sie mocno zdziwily... Ja sie tylko boje, ze snieg spadnie na Wielkanoc i bedzie szał ;-)

reklama
Ollena, pomaga na jakis czas, bo tiki tego typu przewaznie sa wyniekiem niedoboru magnezu. Bierzesz, jest ok, ale przestajesz brac i poziom spada. I tiki wracaja.
Azula bierz magnez i powinno przejsc po paru dniach. Z tym, ze bralabym po 2 tabletki dziennie.

Do góry