reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Misia ..u nas jest notorycznie ja, ja siama...mamy już ze starym fobię, boimy się coś ruszać, żeby nie było jatki, że ona sama:-D:-D:-D

Andzike miłego tulenia, ja też już zaraz zmykam na górę...

....a tak wogóle to mój stary sobie naściągał serial Walking Dead , najpierw mnie na to namawiał, że super, że to nie o zombiakach wcale, tylko o stosunkach między ludzkich, ja się zapierałam nóżkami, nie chcę, jestem za stara, denerwują mnie te krwawe rozwalania głów itp. no to dobra , przestał mnie namawiać...no ale sam tłucze, ja se siedze na lapku, tyłem do TV, ale za plecami mam od dwóch tygodni zombiackie ryki, odgłosy rozkwaszania mózgu kilofem i takie tam..jestem chora...jeszcze podbno tylko jeden sezon mu został:szok::no:

I ja muszę się nauczyć ewakuować bo niestety ale jak już wszystko się zbiegnie to krzyczę ( najczęściej dwa, trzy słowa). O dziwo wtedy wszyscy milkną .

Majuska - mój M ogląda tylko takie filmy. Cały rok.

Misia i Majuska miały taka samą ilość postów. Teraz Majuska prowadzi jednym więcej :-p

Aleście się tu rozkręciły... a ja utknęłam na Skype i nawet jeszcze nie poszłam po to wino...

Edit: poszłam... nie wiedziałam, że białe wytrawne i drożdżówka z masą makową to takie rewelacyjne połączenie...
Zoyka - widać, że się Julce udały urodziny!
Andzike - dziecię do schrupania!
Majuska - oj tam oj tam, jaki dziad?
Majusko i Andzike - podzielam Wasze podejście do zakupów ciuchowych. Ja mam tak, że jak już muszę coś kupić to się robię chora od łażenia po sklepach. I czasem mnie uwodzi coś - przeważnie dziwacznego - a potem i tak nie mam tego gdzie i kiedy nosić. Najczęściej kończę kupując kolejne czarne legginsy, kolejny czarny T shirt względnie kolejny czarny sweter. :)
W sumie ubieranie dziecka bardziej mnie bawi niż ubieranie mnie, ale też tylko do pewnego stopnia.
Ollena - Maksio ma w Stanach ciocię, to podzlecamy zakupy czasem. dzięki za linka, przejrzę wnikliwie, na razie mnie z nóg zwaliły dresowe gacie sygnowane Dolce & Gabbana za drobne 70 $ po przecenie :rofl2:
A, BTW - mam swoją wizję odzieżowego piekła - to tzw. odzież sportowa - te drechy, ortaliony, no i najpaskudniejsze ze wszystkiego buty... takie - no ja nie wiem jak brzmi współczesny synonim słowa adidaski, ale takie... widuję to czaem na ludziach, niby juniorki, ale z plastiku, kolorowe i z wodotryskiem zapewne. brrrr!!!!

Ostatnia edycja:
Czesc,
zawsze jak nie mam czasu to piszecie jak wsciekle wieczorami i potem jestem do tylu, nadrabiam i mi ucieka co kto napisal :eek:
Czasu nie mialam z dwoch powodow:
1. Postanowilam zrobic generalke w domku wiec od rana jechalam na szmacie i odkurzaczu, i tak do obiadu. Potem Robert wrocil z pracy i bylo podawanie jedzenia, pilnowanie Wandy zeby nie wyzarla ojcu wszystkiego z talerza a potem sprawa nr dwa.
2. Robert pomogl dostac sie do pracy takiemu naszemu koledze, bo chlopak od stycznia byl bez pracy i zaczynal juz chodzic glodny. Podkarmianie go to moje hobby :-D Wszystko fajnie tylko on mieszka w Doncaster i dojezdza autobusami dwie godziny w jedna strone a samochodu nie posiada. Problem sie robi w weekendy gdy ma na 6 rano, bo pierwszy bus odjezdza z Doncaster okolo 7.30. Obiecalismy pomoc wiec chlopak przyjezdza do nas i spi a Robert odwozi go samochodem . No i wczoraj przyjechal wieczorem przekimac bo dzisiaj lecial raniutko. Tak bedzie jakies dwa miesiace i powinnam to wytrzymac psychicznie, bo jestem samotnikiem i nie lubie tloku w domu. :-D

Zoyka widac ze Julka zachwycona i zadowolona. Prezenty i impreza udana :-D
Andzike promujesz genderyzm :-D Kacper z wozeczkiem to odlot :))))

Andzike Kacperos superowy, tylko powiedz mi kiedy Ty to robilas, bo w PL wiosna a on w cieplych porach? ;-) Wozek norma, wszyscy chlopcy lubia ;-))

Flo tez jestem na to uczulona.. szczegolnie jak wpakuja dziewczyne w dresiwo i ona lat łazi.. a jeszcze taka wieksza dziewczynka... no jestem na nie i koniec, Mia nie ma zadnych spodni dresowych. Patryk ma jedne podomowe. Adidaski to nie wiem o jakie Ci chodzi.
A dresy Dolce i Gabbana? nie ogladalam ubra za bardzo, jedynie kurtki. Ale ja sie tam skupiam na butach, bo mozna za fajne ceny wyhaczyc i nawet moja babcia chce 2 pary :-)

Zoyka Julka przepiekna a te wlosy.. nie bede sie powtarzac!
Rower dostala nowy czy to ten co ostatnio o nim pisalas?

Cześć niedzielnie.

Pogoda cudna. Niebo błękitne.

Już zjadłam dwa pyralginy bo się nie wyspałam i boli mnie głowa.

Olena - rowerek nówcia nieśmigana. Używką stoi u sąsiadów w piwnicy i jest raczej dla starszego dziecka.

reklama
Rozumiem:-) no to bedziecie smigac na wiosne. Chociaz ja bym wolala biegowy dla malucha, choc po Patryku widze, ze zmienialabym biegowy z normalnym zeby i uczylo sie pedalowac i trzymac rownowage.

Pola wziela ostatnia tabletke antybiotyku... 3 dni temu ostatni steryd i od 2 dni juz lize łapy.. zacznie sie znowu :(

Do góry