reklama
D
delete
Gość
Misia no i ja podziwiam. JAk dwa lata temu robiłam podyplomowe to semestr pozaliczałam na 3 i byłam szczęśliwa .
Misia, a co Ty właściwie studiujesz, jeżeli można spytać, może już pisałaś, ale jak widac watek jest dla kobiet po 40, a tu już ( przynajmniej u mnie) mogą się zaczynać problemy z zapamiętywaniem
A tak poza tym jak coś piszecie lub wstawiacie foty na GZ to piszcie tu, bo ja se zapominam tam czasem zaglądać, a dziś na Pato takie smaczne kąski dopiero znalazłam....

A tak poza tym jak coś piszecie lub wstawiacie foty na GZ to piszcie tu, bo ja se zapominam tam czasem zaglądać, a dziś na Pato takie smaczne kąski dopiero znalazłam....
Andzike
Fanka BB :)
Heloł wieczornie :-)
Dzień przecudny, chociaż P. po wczorajszym świętowaniu z kumplami był dziś mocno niewyraźny, widać było, że trzyma się ostatkiem sił, odliczając godziny do pójścia spać Kacpra
Teraz padli razem, a ja zastanawiam się czy otworzyć browarka
czy raczej pożeglować w stronę lodów czekających w zamrażarce... Trudny wybór ;-)
majuska - przybij piątkę
nie martw się, nie wyglądasz jak dziad, ja też mam nadzieję, że nie, przynajmniej w robocie, w domu z przyjemnością dziaduję w starych leginsach i w tunice
i bardzo mi z tym dobrze 
Zoyka - super, że impreza się udała, a Julka zadowolona z prezentów
misia - ja też się absolutnie nie nabijam, podziwiam, bo u mnie z przyswajaniem wiedzy ostatnio słabo
Na pato nic nie wstawiałam, ale na dylematach osobistych przynudzam jak zwykle o pracy :-(
Dzień przecudny, chociaż P. po wczorajszym świętowaniu z kumplami był dziś mocno niewyraźny, widać było, że trzyma się ostatkiem sił, odliczając godziny do pójścia spać Kacpra

majuska - przybij piątkę

Zoyka - super, że impreza się udała, a Julka zadowolona z prezentów

misia - ja też się absolutnie nie nabijam, podziwiam, bo u mnie z przyswajaniem wiedzy ostatnio słabo

Na pato nic nie wstawiałam, ale na dylematach osobistych przynudzam jak zwykle o pracy :-(
D
delete
Gość
Julka zasnęła pijąc wieczorne mleko. Na siedząco i już nie dopiła 
Miala full wrażeń. 20 balonów , zabawki, pełna chata ludzi .

reklama
Zoyka śliczny awatarek:-)
Andzike Ty też nie wyglądasz jak dziad
..
Edit: ja własnie piję browar i zagryzam go piernikiem pokrojonym w takie prostokąciki jak ptasie mleczko i umaczanym w czekoladzie ( na łapówkę dostałysmy dziś w gabinecie, bo ja antywęglowodanowa nigdy bym sobie czegoś takiego nie kupiła
) to tak w temacie czy Ci się lody nie pogryzą z browarem..mi sie piernik nie gryzie
Andzike Ty też nie wyglądasz jak dziad

Edit: ja własnie piję browar i zagryzam go piernikiem pokrojonym w takie prostokąciki jak ptasie mleczko i umaczanym w czekoladzie ( na łapówkę dostałysmy dziś w gabinecie, bo ja antywęglowodanowa nigdy bym sobie czegoś takiego nie kupiła

Ostatnia edycja:
Podziel się: