reklama
Andzike
Fanka BB :)
Sto lat Juleczko, niech każdy Twój dzień będzie pełen uśmiechu!
Zoyka - bo zapomniałam wcześniej spytać - podjęliście decyzję co do żłobka?
Co do ciuchów nie chce mi się wypowiadać, bo temat mnie nudzi
Miłego dnia, szkoda, że weekend trwa tylko 2dni... :-(
Zoyka - bo zapomniałam wcześniej spytać - podjęliście decyzję co do żłobka?
Co do ciuchów nie chce mi się wypowiadać, bo temat mnie nudzi

Miłego dnia, szkoda, że weekend trwa tylko 2dni... :-(
Zoyka ucałuj mocno Julkę, zdrówka , radości i zdrówka raz jeszcze Juleczko!!!
Właśnie skończyłam pracę
Misia kujon
Andzike ja też nie potrafię się jarać szmatami...chyba jestem jakaś dziwna, łażenie po galeriach i uzupełnianie garderoby jest dla mnie męką
..ale nie wiem, wyglądam jak dziad ? powiedzcie te co mnie widziały? bo sie tak czasem zastanawiam czy jakoś się nie ogarnąć

Flo muszę uśpić bachora to będę gadać dalej na PW;-)
Właśnie skończyłam pracę

Misia kujon

Andzike ja też nie potrafię się jarać szmatami...chyba jestem jakaś dziwna, łażenie po galeriach i uzupełnianie garderoby jest dla mnie męką

Flo muszę uśpić bachora to będę gadać dalej na PW;-)
Uff... Jestem. Troche roboty w ogrodku, nowe hoje, zamowienie wieksze i nie ma kiedy zaladowac.
Zoyka, Karol juz dosc dawno laczy slowa w takie "zdania". "Jeziemy Alam" (jedziemy do Alana), "picia dac", "sioka dac", "mam am", "jaki guzi..." i tu zalezy od okolicznosci "...agn/kopaka/duig/titena" (jaki duzy... auto/koparka/dzwig/cysterna),"pada des"... Plus angielskie "see you later" - niewatpliwie zdanie i to pelne, plus zalezne od okolicznosci zamienne uzywanie slow angielskich i polskich typu papa - bye bye, piesek - doggie, czesc - hallo lub hiya. Duzo tego gada. O tyle mlody ma pod gorke, ze po polsku slyszy tylko w domu, a poza domem wszedzie angielski, wiec musi sie polapac w dwoch roznych brzmieniach.
Zoyka, Karol juz dosc dawno laczy slowa w takie "zdania". "Jeziemy Alam" (jedziemy do Alana), "picia dac", "sioka dac", "mam am", "jaki guzi..." i tu zalezy od okolicznosci "...agn/kopaka/duig/titena" (jaki duzy... auto/koparka/dzwig/cysterna),"pada des"... Plus angielskie "see you later" - niewatpliwie zdanie i to pelne, plus zalezne od okolicznosci zamienne uzywanie slow angielskich i polskich typu papa - bye bye, piesek - doggie, czesc - hallo lub hiya. Duzo tego gada. O tyle mlody ma pod gorke, ze po polsku slyszy tylko w domu, a poza domem wszedzie angielski, wiec musi sie polapac w dwoch roznych brzmieniach.
D
delete
Gość
Impreza się udała. Mama nadmuchała chyba ze 20 balonów. Była radocha, tańce i jak nigdy Julka dawała wszystkim całusy.
Tort przepyszny. Prezenty extra : rowerek , wielkie pudło lego, ubranka , zestaw do gotowania (garnki i takie tam) i inne pierdoły.
Zobacz załącznik 611758
Tort przepyszny. Prezenty extra : rowerek , wielkie pudło lego, ubranka , zestaw do gotowania (garnki i takie tam) i inne pierdoły.
Zobacz załącznik 611758
reklama
Podziel się: