reklama
Łolaboga a Wy cały dzień o tych szmatach trajkoczecie 
To ja zdecydowanie w zupełnie innym świecie dziś się obracałam, poznałam i spotkałam kilka świetnych osób, napaczyłam się, nafociłam....zachłysnęłam się dosłownie bogactwem form i charakterów występujących w psim świecie, jestem mega happy
..musiałąm być w którymś ze swoich wcześniejszych wcieleń psem
Azula masz gryfonika
słodki:-)
Nie wklejam tu fot, bo za dużo roboty;-) na FB zrobiłam sobie spory album jak kto ma ochote pooglądać
https://www.facebook.com/profile.ph...12374410468.1073741826.100001551339874&type=1
Paćka zainteresowana była w sumie tylko pokazami agility:

a przy wieczornej pogawędce o tym czy podobała jej się wystawa psów powiedziała, że fajnie było, bo były ciastka i jak chciała jeszcze to tato jej dawał

To ja zdecydowanie w zupełnie innym świecie dziś się obracałam, poznałam i spotkałam kilka świetnych osób, napaczyłam się, nafociłam....zachłysnęłam się dosłownie bogactwem form i charakterów występujących w psim świecie, jestem mega happy

Azula masz gryfonika

Nie wklejam tu fot, bo za dużo roboty;-) na FB zrobiłam sobie spory album jak kto ma ochote pooglądać
https://www.facebook.com/profile.ph...12374410468.1073741826.100001551339874&type=1
Paćka zainteresowana była w sumie tylko pokazami agility:

a przy wieczornej pogawędce o tym czy podobała jej się wystawa psów powiedziała, że fajnie było, bo były ciastka i jak chciała jeszcze to tato jej dawał

Załączniki
Andzike
Fanka BB :)
Hello:-)
Bardzo mi się podoba ta sukienka wrzucona przez Flo - nawet się przez chwilę wahałam czy nie wziąć dla siebie rozmiaru 152
ale nie ma dostępnego... :-(
Dzień przemiły, zakończony niemiły akcentem
Kacper ma ostatnio jazdę na skoki na łózko, wieczorem skoczył tak niefortunnie,że przywalił całym impetem głową w oparcie łózka
spłakał się strasznie, ja razem z nim, P. na szczęście był przytomny, od razu przyłożył lód, ale śliwa będzie ogromna, tym bardziej, że uderzył centralnie środkiem czoła... Ehhh... ciekawe czy to go uleczy z miłości do skoków:-(
Czym mu mogę czoło smarować, żeby zmniejszyć opuchliznę i "przyśpieszyć" siniaka? Wygląda jak ofiara przemocy w rodzinie...
Bardzo mi się podoba ta sukienka wrzucona przez Flo - nawet się przez chwilę wahałam czy nie wziąć dla siebie rozmiaru 152

Dzień przemiły, zakończony niemiły akcentem

Czym mu mogę czoło smarować, żeby zmniejszyć opuchliznę i "przyśpieszyć" siniaka? Wygląda jak ofiara przemocy w rodzinie...

azula
Majuska gryfonik słodziak :-)to brabandzki jeszcze sa brukselskie cos jak mini boksero -mopsy też super
no dobra mi się podobają innym wcale nie muszą jest ponad 300 ras psów i nowe hodują i miliardy wielokundlowców pięknych jak bezmózga ofca Andzike
PS Andzike zawsze siniaki jak najszybciej obłożyć surowym mięsem

Ostatnia edycja:
D
delete
Gość
Zoyka - kupowałam nexta na hallensie.
co to ?
PS Andzike zawsze siniaki jak najszybciej obłożyć surowym mięsem
czyli sposób na Lady Gagę

Andzike nie martw się wyglądem PATO, Paćka ma aktualnie na jednej ręce odbite dwie sine szczęki, w tym jedna po matce, bo chciałam jej pokazać w odwecie jak gryzienie boli , a jak się potem okazało, chyba za mocno

Azula malutko gryfoników, a szkoda, tych brukselskich właśnie nie widziałam, zatrzęsienie ONów, Goldenów, Labradorów ( a tej rasy kompletnie nie kumam

D
delete
Gość
Misia już załapałam. Kukam tam. Ceny identyk chyba jak na stronie Nexta.
Majuska - oglądałam album. Pudle o k r o p n e. Inne fajowskie . Gryfonik prześmieszny taki
Julia Spi. Jak miło.
Ten rezonans z kontrastem to boli ( czy podanie kontrastu boli ). Np jakiś taki niepokój czuję przed jutrzejszym badaniem.
Andzike brr... takie głupotki prędzej czy później taks ię kończą. Zawsze się boję jak Julka skacze ,ze sobei łeb rozetnie. Współczuję i Kacprowi i Tobie.
Majuska - oglądałam album. Pudle o k r o p n e. Inne fajowskie . Gryfonik prześmieszny taki
Julia Spi. Jak miło.
Ten rezonans z kontrastem to boli ( czy podanie kontrastu boli ). Np jakiś taki niepokój czuję przed jutrzejszym badaniem.
Andzike brr... takie głupotki prędzej czy później taks ię kończą. Zawsze się boję jak Julka skacze ,ze sobei łeb rozetnie. Współczuję i Kacprowi i Tobie.
Zoyka a wiesz, że ja lubię pudle, one mają jakąś taką złą sławę, że głupie, że niby niemodne, że idiotycznie strzyżone, ale to jednak super psy, a doprowadzenie ich do takiego wyglądu jak ten przed wyjściem na ring to mistrzostwo świata, one sa takie spokojne, od małego przyzwyczajon edo tych wszystkich zabiegów, znoszą to ze stoickim spokojem, a te szitsiaki to po prostu leżą bez ruchu godzinami , a pańcie im kuce tapiruja formuja, gdzież to u mnie na stole ze świecą szukać takiego spokoju
, a najlepsze, że było kilku panów ze swoimi pupilmi szitsiakami i to panowie ich tak niuniali, czesali, układali top-knoty...jak ludzcy fryzjerzy ( zalatywało mi to troszkę gejostwem
- nie żebym coś do gejów miała )

azula
Zoyka zgadzam się z Majuską pudle są super no może te fryzurki nie wszystkie;-).Ale Majuska do strzyżenia to chyba pudle własnie ,z trymowanie terierki bo na wystawy nie tnie sie Shih-tzu ,maltanów czy innych Yorków
choć nie wiem czemu ???.Zbyt długa okrywa włosowa zwodzi przyszłych posiadaczy rasowca myśli ,że takiego będzie w domu miał a tu fryzjer lub kołtuny
Wystawowe psy są tak w sumie biedne (te długowłose:-().

reklama
Majuska mam uraz do pudelków
Moja koleżanka miała :-( był agresywny, rozpuszczony i rzucający się na odnóża. Ale wg mnie to nie jest głupia rasa.
Osobiście nie przepadam za małymi pieskami, znajomy ma wilczarza
taki mały konik. Nie wiem czy chciałabym mieć ale fajny.
Zoyka - kontrast nie boli. Także bądź dobrej myśli.

Osobiście nie przepadam za małymi pieskami, znajomy ma wilczarza

Zoyka - kontrast nie boli. Także bądź dobrej myśli.
Podziel się: