reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Hej,
my juz od dawna na nogach ale rano sie internet losiowal wiec nawet nie wchodzilam.
Wieczor spedzilismy w szpitalu:baffled: 2,5 godziny bo byla okropna kolejka a potem badanie, przeswietlenie i koncowa diagnoza: zlamania brak ale silne stluczenie i mam nie chodzic poki co a noge oszczedzac 3 tygodnie. Marzyciele :-D Dzisiaj leje deszcz wiec nigdzie nie pojdziemy a potem sie zobaczy czy buta wsadze :-D Pierwszy raz w zyciu widzialam grajacy melodyjki rentgen :))) az czlowiekowi milo na duszy jak sobie siedzi a tutaj gra w momencie robienia zdjecia :-D
Wanda szalala w szpitalnym ogrodku dla dzieci zdobywajac szczyt piankowego wieloryba, tarzajac sie na matach i kokietujac ludzi w poczekalni :-D

reklama
Oj u nas dziś już pada:tak:no ale deszcz czasem tez potrzebny.Aniu no właśnie jak oszczędzać przy małym ruchliwym dzieciaku :confused:????

sześć!!!

My też od dawna na nogach, ale dopiero teraz po pracy mogę zajrzeć.

Andzike - współczuję nocki, u nas druga piątka się przebiła, więc póki co nocki fajne i kupki też, jeszcze tylko 2 zębiska i wszystko powinno wrócić do normy sprzed ząbkowania.

Oo a u nas 5tek ani widu ani slychu ...

Andzike oby u Was dzisiejsza noc juz byla ok!

Aniu wspolczuje akcji.. dobrze, ze nie zlamany!

misia nie wiadomo, ale jest tak zaniedbana,że nie ma co nawet szuakć byłego właściciela, guzy rakowe, w uchu jakiś kosmiczny syf, kołtuny, kaszel odsercowy, kaszel i ucho można wyleczyć..ale co z resztą...aha i jeszcze zaniki mięśni i chyba chora tarczyca...raczej nie ma za bardzo siły chodzić, kilka kroków i się kładzie...nie wiem jaka będzie decyzja...szlag mnie trafia na samą myśl, jakie życie miało to zwierzę:no:

reklama
pociesze Cię jak Ci napisze że zepsułaś mi humor :-(
ludzie są ... okrutni, bezmyślni a za resztę słów bym dostała bana ...
Pies którym się zajmujemy z m. miałby taki sam los - przeżył jedyny z miotu, 6 lat temu był jednym wielkim strupem, z zapadniętymi bokami. To dlatego, że tacy "właściciele" nie ponoszą żadnych konsekwencji.

Do góry