reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Katrina szkoda, ze lokow z bliska nie pokazalas, ale Kuba super wsrod tych aut wyglada.... zreszta juz tak dorosle!
A u nas na szczescie sniegu brak! :-)

Sprawdzilam 'nowy' wozek.. kupilam wczoraj uzywanego Maclaren Questa i jestem rozczarowana:( Maclaren XLR jest ciezszy ale jedzie praktycznie sam, podbija na kazdym krawezniku, ja paryktycznie tylko pcham.. tu na odwrot... pcham calym cialem az rece czuje. Druga sprawa, ze chyba jedno przednie kolko na bok mi zjezdza.. co z tym fantem?!

reklama
a o nadciśnieniu wywoławanym przez starego nie ma ankiety ?:-D

łoj Katrina , ale Kuba ma samochodzików:szok:..widze tam Paćkę, ona lubi autka, myślę, że byłaby zabawa na całego:-)

Angelka to prowokacja jest, widziałam gdzieś wytłumaczenie się ludzi z tego profilu;-)

Kłaczku masakra z ta zoofilią:no:

Ollena ja jak kupiłam Xlandera 2 w jednym 3 lata temu, tak mam do teraz, a my strasznie rzadko wogóle wózka używamy:-), a jak Twoja mama?

Andzike, nie chcę nic mówić, ale czy Szirka jest taka puszysta ze względu na loki ?? ..bo Nelka się trzyma;-)

Ollena oska moze byc skrzywiona i kolko skreca, a jak Ci nie pasuje to sprzedaj szybko. No chyba ze nowy to mozesz oddac do sklepu.
Majuska ja tez chce ankiete o nadcisnieniu wywolanym przez gorsza polowke :-D weszlam z ciekawosci na ankiete odnosnie zakwaszenia organizmu i jakbym nie wypelniala to mi komunikowalo ze jestem zakwaszona i musze sobie kupic suplement diety celem oczyszczenia organizmu :-D
Biedron nie zasnal, kiwam sie nad trzecia kawa z paczkiem i marze o spokoju :-D

Aniu - bungwana (jeszcze do niedawna) robiła Alinka z tatą.

Majuska - to parking koło Lidla to musi być dużo aut.

Majuska ja wozka uzywam caly czas i bede jeszcze dlugo uzywala, chcialam cos lzejszego do PL ale widze, ze lzejszy nie znaczy lepszy ... Maclaren XLR to ideal :(
No i dzieki za pamiec.. mama sredio, cos jej tak dziwnie zrobili, ze terax co chwile chce jej sie siku a robi 2 kropelki.. jak kobieta w ciazy. 25 ma wizyte u gina to spyta. Mowi, ze jest gorzej jak bylo. Druga sprawa, ze ma dosc siedzenia w domu, mowi ze to koszmar przewalac sie z miejsca na miejsce, klikac na komorce i szperac w necie i przelaczac tylko tv z programu na program..

Ania chyba sprzedam, widze teraz ze obydwa mi skrecaja w lewa strone, mam gdzies..wystawie go gdzies.

Ollena jest duzy a przez to wygodny dla dziecka. Wanda rozsiada sie w nim jak krolowa i jedzie. Ciezki? pewnie troszke, wazy mniej wiecej 6-7 kg i podnosze jedna reka bez problemow. Sklada sie latwo na plask do samochodu. Jedyna wada to niesciagalny do prania daszek i to trzeba szczoteczka szorowac, reszta pierna :-D

reklama
Anka czyli wazy mniej wiecej jak moj.
Tez mega szeroki, stwierdzam po dzisiejszym doswiadczeniu z drugim Maclareem, ze ten moj jedzie sam, dziecko ma w nim full miejsca, nawet moj Patryk i na wysokosc i na szerokosc. Stwierdzilam, ze latem Mia musi miec duuzo miejsca zeby sie rozwalic w wozku wiec zostawie go i nie bede kombinowac, Sciagne tylko materacyk zeby bylo lzej.

Wystawilam w kilka miejsc, w dwoch za 55 (3 chetnych jest) a na Grupie mamusiek z Dublina za 45 i juz jakis koles jedzie. Tak czy inaczej zarobie 5eu;)

Ostatnia edycja:
Do góry