reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Ollena - jak nie zapomnę to zapytam (przypomnij mi jeszcze w poniedziałek), ale co do kawy - to nie ma szans. mamy być na 13.20, tam z godzinkę nam zejdzie i będziemy wracać do nas na wieś, bo to tak 3,4 - 4 godz. jazdy (zależy od "korków" na drodze).

Zdrówka dla wszystkich chorowitków.

Andzike - sernik na zimno - o każdej porze dnia i nocy!!!!

Andzike sernik zawsze i o kazdej porze dnia i nocy, w kazdej postaci :-D
Ollena znowu chorobsko? zdrowiejcie szybko.
Mnie chyba czeka wizyta na SOR z palcem, robi sie coraz wiekszy i czerwony. Buty jakos zalozylam ale zdjac nie moglam po zakupach, teraz juz nie wcisne na stope:baffled:

Sernik tak, ale nie zimny! ;-)
Ania dzieki!

Katrina no nawet nie wiedzialam, ze Wy tak daleko ..

Czy ktoras z Was nie ma jakiegos znajomego kolegi lekarza?

Witam
Zdrówka dla chorych
Andzike wcale się Kacperkowi nie dziwie ,że chciał poćwiczyć :-D
U nas dziś ładnie i wiosennie ale już teraz się chmurzy księżyc zamglony chmurami.I tak cieszy mnie dotychczasowy przebieg zimy:tak:

Hej,

U nas dzisiaj był cudny, ciepły, słoneczny i wiosenny dzień.

Od rana z mamą załatwiałyśmy wszystko do pogrzebu. Jutro pogrzeb i mam nadziję wrócić do normalności.

reklama
Halo :-) Co tu takie pustki?
wstawać na kawę!
Noc koszmarna, coś się dzieje w paszczęce, Kacper budził się milion razy, rano też wstał z płaczem:sorry2: Biedaczek malutki :blink:
Wczoraj w klubiku była bardzo nieprzyjemna sytuacja - dziewczynka, ze 2mies. starsza od Kacpra dostała drgawek i straciła przytomność :-( wyglądało to jak atak padaczki, a okazało się, że urodziła się z dziurą w sercu i ma rozrusznik:blink: na szczęście pogotowie przyjechało momentalnie i zabrali ją do szpitala, ale nie mogę przestać o tym myśleć :no:

Dziś mój dziadek kończy 80lat, więc po pracy jedziemy na małą imprezkę....

EDIT: Oprócz Kacpra zawiozłam też dziś do mamy psy, właśnie dostałam zdjęcie :-D
Zobacz załącznik 609393

Ostatnia edycja:
Do góry