reklama
katrina115
Potrójna Mama
Ollena - jak nie zapomnę to zapytam (przypomnij mi jeszcze w poniedziałek), ale co do kawy - to nie ma szans. mamy być na 13.20, tam z godzinkę nam zejdzie i będziemy wracać do nas na wieś, bo to tak 3,4 - 4 godz. jazdy (zależy od "korków" na drodze).
Zdrówka dla wszystkich chorowitków.
Andzike - sernik na zimno - o każdej porze dnia i nocy!!!!
Zdrówka dla wszystkich chorowitków.
Andzike - sernik na zimno - o każdej porze dnia i nocy!!!!
Andzike sernik zawsze i o kazdej porze dnia i nocy, w kazdej postaci 
Ollena znowu chorobsko? zdrowiejcie szybko.
Mnie chyba czeka wizyta na SOR z palcem, robi sie coraz wiekszy i czerwony. Buty jakos zalozylam ale zdjac nie moglam po zakupach, teraz juz nie wcisne na stope

Ollena znowu chorobsko? zdrowiejcie szybko.
Mnie chyba czeka wizyta na SOR z palcem, robi sie coraz wiekszy i czerwony. Buty jakos zalozylam ale zdjac nie moglam po zakupach, teraz juz nie wcisne na stope

D
delete
Gość
Hej,
U nas dzisiaj był cudny, ciepły, słoneczny i wiosenny dzień.
Od rana z mamą załatwiałyśmy wszystko do pogrzebu. Jutro pogrzeb i mam nadziję wrócić do normalności.
U nas dzisiaj był cudny, ciepły, słoneczny i wiosenny dzień.
Od rana z mamą załatwiałyśmy wszystko do pogrzebu. Jutro pogrzeb i mam nadziję wrócić do normalności.
Hej!
Zoyka trzymaj sie tam jutro jakoś, najgorszy po śmierci bliskiego jest chyba właśnie dzień pogrzebu....
No ba...wiem

wygrałam właśnie dla bachorka demoniczną kuchnię na ALL
Smoby Elektroniczna Kuchnia Hello Kitty + gratis (3945048484) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Zoyka trzymaj sie tam jutro jakoś, najgorszy po śmierci bliskiego jest chyba właśnie dzień pogrzebu....
Majuska :-)od 7 kwietnia nowy sezon "Gry o tron"![]()
No ba...wiem

wygrałam właśnie dla bachorka demoniczną kuchnię na ALL
Smoby Elektroniczna Kuchnia Hello Kitty + gratis (3945048484) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
reklama
Andzike
Fanka BB :)
Halo :-) Co tu takie pustki?
wstawać na kawę!
Noc koszmarna, coś się dzieje w paszczęce, Kacper budził się milion razy, rano też wstał z płaczem
Biedaczek malutki 
Wczoraj w klubiku była bardzo nieprzyjemna sytuacja - dziewczynka, ze 2mies. starsza od Kacpra dostała drgawek i straciła przytomność :-( wyglądało to jak atak padaczki, a okazało się, że urodziła się z dziurą w sercu i ma rozrusznik
na szczęście pogotowie przyjechało momentalnie i zabrali ją do szpitala, ale nie mogę przestać o tym myśleć 
Dziś mój dziadek kończy 80lat, więc po pracy jedziemy na małą imprezkę....
EDIT: Oprócz Kacpra zawiozłam też dziś do mamy psy, właśnie dostałam zdjęcie
Zobacz załącznik 609393
wstawać na kawę!
Noc koszmarna, coś się dzieje w paszczęce, Kacper budził się milion razy, rano też wstał z płaczem

Wczoraj w klubiku była bardzo nieprzyjemna sytuacja - dziewczynka, ze 2mies. starsza od Kacpra dostała drgawek i straciła przytomność :-( wyglądało to jak atak padaczki, a okazało się, że urodziła się z dziurą w sercu i ma rozrusznik

Dziś mój dziadek kończy 80lat, więc po pracy jedziemy na małą imprezkę....
EDIT: Oprócz Kacpra zawiozłam też dziś do mamy psy, właśnie dostałam zdjęcie

Zobacz załącznik 609393
Ostatnia edycja:
Podziel się: