Przywloklam sie z kawa... Karol wieczorem goraczkowal dalej, z tym, ze styklo dawek lekow zeby to opanowac. Ostatnia dostal o 3... Wstal o 6:30 zadajac "KAKAA!" I zasnal nim je zrobilam. Teraz nie ma goraczki, czyli jak zwykle rano, ale jest rozdyndany, czyli nie moje dziecko. Ano... przynajmniej nie rzygal. Niemniej jednak czuje te trzecia zarwana noc.
reklama
Andzike
Fanka BB :)
Zapraszam na piątkową kawę, wczoraj nie miałam szans zajrzeć, po całym dniu wgapiania się w laptopa w pracy, wieczorem z niechęcią patrzyłam na domowego 
angelka - sto lat dla Stasia!
majuska - chineczka boska
a kapelusz - pełna profeska!
Zdrówka dla chorowitków!
Mój brat obciął wczoraj Kacprowi maszynką włosy
w szoku jestem, że się dał
podobno pod koniec operacji trochę marudził, ale wtedy to już trzeba było dokończyć 
Zobacz załącznik 608631

angelka - sto lat dla Stasia!
majuska - chineczka boska

Zdrówka dla chorowitków!
Mój brat obciął wczoraj Kacprowi maszynką włosy

Zobacz załącznik 608631
hełoł :-)
foty mam nawet kilka pan mąż zrobił
Zoyka ja robię zaprawę sama: 2 łyżki octu, łyżka cukru + ciut soli. Podgrzewam żeby się to rozpuściło i już.
Kłaczku to dobrze, że z Karolem lepiej.
Kubul wczoraj ok 22:30 się obudził, dał się przebrać, wciągnął butle mleka i spał do 6:30. Bo zapomniałm wczoraj napisać że przed obiadem MUSIAŁ sobie umyć ręce ale w WANNIE - w tym celu wszedł do wanny, odkręcił wodę ... i się cały rozebrał, także ok 17 mieliśmy załatwioną sprawę kąpieli. A potem PADŁ
Angelka - ucałowania dla Stasia :-)
no i zapomniałam napisać że Kacper jest nader dzielny :-)
foty mam nawet kilka pan mąż zrobił

Zoyka ja robię zaprawę sama: 2 łyżki octu, łyżka cukru + ciut soli. Podgrzewam żeby się to rozpuściło i już.
Kłaczku to dobrze, że z Karolem lepiej.
Kubul wczoraj ok 22:30 się obudził, dał się przebrać, wciągnął butle mleka i spał do 6:30. Bo zapomniałm wczoraj napisać że przed obiadem MUSIAŁ sobie umyć ręce ale w WANNIE - w tym celu wszedł do wanny, odkręcił wodę ... i się cały rozebrał, także ok 17 mieliśmy załatwioną sprawę kąpieli. A potem PADŁ

Angelka - ucałowania dla Stasia :-)
no i zapomniałam napisać że Kacper jest nader dzielny :-)
Andzike
Fanka BB :)
Ollena - ja też byłam w szoku, jak się dowiedziałam, że mu maszynką włosy obcieli - najpierw oczywiście sam łaził z maszynką, bawił się nią, potem brat ją włączył i się nie bał. No to pojechali 
Śmiesznie wygląda, taki się dorosły zrobił z tymi króciutkimi włosami
no i odstające uszka jeszcze bardziej widać 
misia - Kubula jest niesamowity

Śmiesznie wygląda, taki się dorosły zrobił z tymi króciutkimi włosami

misia - Kubula jest niesamowity

katrina115
Potrójna Mama
Bry dzien
Angelka - sto lat dla Stasia!!!!
Klaczku - zdrowka dla Karolka!!!
Majuska- zappmnialam napiaac, ze superasnie Patrysia wyglada jako chinka,
Andzike - to chrzest bojowy za Wami, gratki dla Kacperka, my chyba na wiosne ostrzyzemy Kubusia loczki.
Misia - no to dwa w jednym mycie rak I kapanko zarazem, a potem blyskawicznie lulu.
Angelka - sto lat dla Stasia!!!!
Klaczku - zdrowka dla Karolka!!!
Majuska- zappmnialam napiaac, ze superasnie Patrysia wyglada jako chinka,
Andzike - to chrzest bojowy za Wami, gratki dla Kacperka, my chyba na wiosne ostrzyzemy Kubusia loczki.
Misia - no to dwa w jednym mycie rak I kapanko zarazem, a potem blyskawicznie lulu.
reklama
katrina115
Potrójna Mama
Ollena - albo zostawie takie jak sa, albo na krotko strzyzemy.
Podziel się: