reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Przywloklam sie z kawa... Karol wieczorem goraczkowal dalej, z tym, ze styklo dawek lekow zeby to opanowac. Ostatnia dostal o 3... Wstal o 6:30 zadajac "KAKAA!" I zasnal nim je zrobilam. Teraz nie ma goraczki, czyli jak zwykle rano, ale jest rozdyndany, czyli nie moje dziecko. Ano... przynajmniej nie rzygal. Niemniej jednak czuje te trzecia zarwana noc.

reklama
Zapraszam na piątkową kawę, wczoraj nie miałam szans zajrzeć, po całym dniu wgapiania się w laptopa w pracy, wieczorem z niechęcią patrzyłam na domowego :no:
angelka - sto lat dla Stasia!
majuska - chineczka boska :-D a kapelusz - pełna profeska!
Zdrówka dla chorowitków!

Mój brat obciął wczoraj Kacprowi maszynką włosy:szok: w szoku jestem, że się dał:-D podobno pod koniec operacji trochę marudził, ale wtedy to już trzeba było dokończyć :tak:
Zobacz załącznik 608631

Klaczku zdrowka dla Karola!

Andzike Kacper nadal slodki ale dalas mu obciac maszynka? to dla mna hardcore...

Majuska trzymam kciuki zeby obylo sie bez sensacji!

hełoł :-)
foty mam nawet kilka pan mąż zrobił :-D
Zoyka ja robię zaprawę sama: 2 łyżki octu, łyżka cukru + ciut soli. Podgrzewam żeby się to rozpuściło i już.
Kłaczku to dobrze, że z Karolem lepiej.
Kubul wczoraj ok 22:30 się obudził, dał się przebrać, wciągnął butle mleka i spał do 6:30. Bo zapomniałm wczoraj napisać że przed obiadem MUSIAŁ sobie umyć ręce ale w WANNIE - w tym celu wszedł do wanny, odkręcił wodę ... i się cały rozebrał, także ok 17 mieliśmy załatwioną sprawę kąpieli. A potem PADŁ :-D
Angelka - ucałowania dla Stasia :-)
no i zapomniałam napisać że Kacper jest nader dzielny :-)

Ollena - ja też byłam w szoku, jak się dowiedziałam, że mu maszynką włosy obcieli - najpierw oczywiście sam łaził z maszynką, bawił się nią, potem brat ją włączył i się nie bał. No to pojechali :-D
Śmiesznie wygląda, taki się dorosły zrobił z tymi króciutkimi włosami :-D no i odstające uszka jeszcze bardziej widać :-D
misia - Kubula jest niesamowity :tak:

Andzi sama bym ich pojechala ta masyznka w ramach odegrania sie... brrr ;-))
Ide piec rogaliki :-)

Zoyka Ty zamowilas ten plakat?

Ostatnia edycja:
Bry dzien

Angelka - sto lat dla Stasia!!!!

Klaczku - zdrowka dla Karolka!!!

Majuska- zappmnialam napiaac, ze superasnie Patrysia wyglada jako chinka,

Andzike - to chrzest bojowy za Wami, gratki dla Kacperka, my chyba na wiosne ostrzyzemy Kubusia loczki.

Misia - no to dwa w jednym mycie rak I kapanko zarazem, a potem blyskawicznie lulu.

Katrina nie obcinaj loczkow bo sie wyprostuja... Podetnij koncowki i nie tykaj bo bedziesz zalowala jak ja ;-)

reklama
Do góry