reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Hełoł :-)
opisałam się jak głupia ale net mi ktoś ukradł i tyle po pisaniu :baffled:
Majuska - słodka Paćka -Chinka :-D
Kłaczku - współczuje - jak Kubl ma tak wysoką temperaturę daje mu co 4 godziny ibuprofen na zmianę z apapem - działa. Idź może do lekarza - niech go osłucha. Właśnie rozmawiałam ze znajomy, którego wnuk miał 40 stopni i zapalenie płuc. Lekki kaszelek i katarek przy tym.
Flo - obserwuj to opuchnięcie - na razie woda z sodą.
A co eis dzieje Anna De ?

reklama
Majuska boska Chinka!!! :-)))

Klaczku na bank wirus, wiec do lekarza nie ma co. Patryk mial goraczka awet 39,6! 2 dni i mu przeszlo. Katar tylko do tego i nic innego. Karol na bank cos w tym stylu, kup tylko czopki w razie czego i przeczekajcie.

Misia, my mielismy taki cyrk w Wielkanoc ostatnia. 3 dni wysokiej goraczki bez zadnych innych objawow choroby. Jak juz sie nie dalo nic zrobic lekami bo nie reagowal, polecielismy do szpitala i tam kogos olsnilo zeby zrobic rtg pluc - obustronne zapalenie. Tylko teraz Karol wymiotuje i tu bym szukala problemu.
Ollena ja mysle ze wirus. Podaje srodki przeciwgoraczkowe i czekam.

No dobra, co do Poli, wroc..
Sprawdzilam łapy, wiem co smierdzi.. tylna lapa jest z rana, nie wiem czy z rozgryziona, poprostu skora peknieta miedzy poduszkamy, jaky zdarta, krewi nie ma ale jest biala jakas maź, nie wiem jak wytlumaczyc..i to czuc. Nie wiem co robic :( A ona od kilku dni zaraz po zalatwieniu sie chce wracac do domu i nie wiedzielismy o co chodzi...

Kłaczku zdrówka dla Karola
Majuska Patrycja świetna w tym przebraniu.
No właśnie Ania się nie odzywa
Ollena może Poli coś wlazło w ta łapę i zrobił się stan zapalny przez to ta ropa sie gromadzi i wiadomo ropa śmierdzi.

Ollena to może grzybica? ale ja nie jestem weterynarzem ,a skoro pęka jest czerwone swędzi ,leje się coś białego i śmierdzi to może właśnie grzyb.Idź Ty z psem do weta :tak:

Cześć,

Ale mi szybko dzień mija. U nas dzisiaj piękna pogoda była. Byłam z Julką na placu zabaw. Nazjeżdżała się i nabujała za wszystkie czasy. Potem pojechałyśmy do Reala a J nas odwiózł do domu.

Zauważyłyście ,ze ciemno robi się dopiero około 17 ? Super po prostu :-)

Olena przechlapane masz z tą suką,. Wspólczuję. Jednak to gronkowiec. Jak jeszcze był spaniel u Mamy to walczyłyśmy z tym 7 lat.

Nie kupujcie pomidorów krojonych w kartoniku Pudliszki. Ale paskudne. Skopałam sos do pulpecików Julki.

reklama
Do góry