reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Ollena - ale po co?:szok: przecież nie razili go prądem, tylko obcięli włosy ;-) nie robili tego na siłę, pod koniec Kacper zaczął marudzić, bo był znudzony, ale tak to współpracował :-)

reklama
Dziewczyny, ale numer, pojechałyśmy na pneumokoki, a wróciłyśmy zaszczepione na ospę:-D:-D
Okazało się że u nich w kartotece nie było wpisanej 3 dawki pneumo, ale miałyśmy to w książeczce, więc był cały komplet, natomiast jako żłobkowiczowi Paćce przysługuje bezpłatna "ospa" :-D...no to wzięłyśmy co dawali:-D...3 stówy w portfelu zostały:-D ( zaświadczenie tylko muszę donieść ze żłoba że Paćka tam chodzi ;-) ) no i za 6 tygodni doszczepić drugą dawkę.

Ja po ostatnim wystylizowaniu Paćce grzywki mam zakaz obcinania jej:-D

Cześć Dziewczyny!
Czy mogę do Was dołączyć? Wprawdzie do 40 brakuje mi 3 lat, ale mam nadzieję, że to mnie nie zdyskwalifikuje:) Podczytuję Was od jakiegoś czasu i bardzo mi się podoba "atmosfera " panująca u Was .Z jedną z Was, a konkretnie z Kłaczkiem spotkałam się na cpp. Kłaczku- pozdrawiam! Jeśli przyjmiecie mnie do swojego grona, napiszę więcej.

Czesc po kilkudniowym braku netu,
nie ma szans i nie nadrobie wszystkiego.
Klaczku zdrowia dla Karolka.
U nas piekne slonce i wiosna w koncu zawitala, oby juz na dlugo. Co prawda pada wieczorami ale w ciagu dnia jest slicznie.

Na nas znowu idzie huragan... Katrina strzez sie!
A co do loczkow to pokaz Kubusia! Jak koncowki mu podetniesz to jest szansa, ze nadal beda sie krecic ale masz racje.. nie obcinaj wcale :-) W tym kraju i tak nie spoci sie z dluzszymi wlosami;-) Ja zawsze bronilam sie przed obcinaniem Patryka az do kazdego lata w PL... pot lal sie ciurkiem, nie bylo opcji dluzszych wlosow:(

Queenie witaj!

Andzike no mnie przeraza maszynka strzyc takiego malucha.. Znajomi tu malicha jechali regaularnie maszynka zeby mu sie wlosy wzmocnily niby.. wszyscy im mowili, ze to nie ma sensu bo nie od obcinania wlosy gestnieja, bo jesli ma miec geste to bedzie mial i tyle.. a maly chodzil łysy regularnie..

Ollena - w ubiegłe lato, gdy dotarło ono nawet na Wyspy, byłam już z Kubusiem u fryzjera i siedzieliśmy już na fotelu, bo mały się bardzo pocił, ale tak bardzo płakał, bo bał się nożyczek, że tylko grzywka została skrócona.
A co do huraganów - tak ma podobno być tak jeszcze ok. 2 tyg. (jeśli wierzyć meteorologom z UK).

Cześć,

Olena - jeszcze nie kupiłam. Czemu pytasz ?

Dzisiaj najadłam się shusi za wszystkie czasy. J jechał do Koszalina i pojechałam z nim. No i pojechaliśmy na sushi. Zamówiłam 12 sztuk i mogłabym zjeść jeszcze . Uwielbiam.

queenie witaj, miło ze sie ujawniłaś.

reklama
Zoyka z ciekawosci :-) zazdroszcze sushi!!

Marsa praca polaczona garazem z wielkim sklepem zabawkowym. Wczoraj menager z tego sklepu wywalal rozne rzeczy i spytal Marsa czy nie chce.. tak oto mamy 5 super gier, ksiazki i puzzli. Scrabble Junior, jakies 2 inne z zetonami, jedna full wypas Disneya. Gdyby jeszcze matka wiedziala o co w nich dokladnie chodzi...

Do góry