reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Zoyka bo ja sie juz nauczylam rozpoznawac wirusa od bakterii ;) jak mowie od kilku lat mienlam sie z powolaniem i jeszcze zostane lekarzem tylko nie wiem jakiej specjalizacji. Na poczatek ide na salowa zeby obserwowac ;-) A serio to jak zaczyna sie przezroczystym katarem to znaczy ze wirusowy a jak od razu zielone gile leca to wiadomo, ze bakteria. Jesli katar po kilku dniach robi sie zielony tzn ze juz rozwinela sie bakteria :(
Z uchem mialam problem chwile, czyli bolalo razem z gardlem ale doslownie moment, bo jak wzielam Apap to przeszlo i nie wrocilo. Bol gardla minal po 2 dniach a katar mam do dzis ale mniejszy. Mia 2 dni katar, dzis dzien trzeci ale wczoraj juz jej swiszczalo w gardle wiec dlatego podalam przeciwwirusowe bo jak wszyscy wiemy wirus moze sie przerodzic w bakterie a wtedy juz bedzie nie milo.
Przy Bostonce tez Noesine dostalismy.

Aha, teraz tez przepisal mi to lekarz w razie takich sytuacji wlasnie, przeciez nie ukradlam;)

Ostatnia edycja:
reklama
No nie moglo nie wyjsc! :-) Ciekawe czy J. bedzie jadl skoro obrazony ;-)

No też jestem ciekawa, bo zapach musi się rozchodzić kuszący :-D

Laski kosmos był:-D:-D:-D Paćka jak się rozkręciła to nie szło adrenaliny opanować:-D:-D na pewno będziemy tam chodzić, fajne miejsce, natrzaskałąm jej fot, potem zgram;-)

Misia ja też nie lubię białej bielizny i ciuchów, bo białe to one są do 2, 3 pierwszych prań...tzn. lubię i podobają mi się, ale nie kupuję praktycznie;-) Pod cienkie jasne i białe bluzeczki w lecie najlepiej zakładać cielistą bieliznę, ewentualnie miałam taki z ATLa kiedyś złoty satynowy, nic nie wygląda lepiej;-)

Ja mam stanikow 5 bialych, kilka innych kolorow ale chodze tylko w bialych jako, ze uwielbiam biale i jasne rzeczy. No i tylko w gladkich chodze takich bawelnianych, wyczailam moj rozmiar (65D) w Marks Spencer i tylko tam kupuje co by juz nie kombnowac bo trudno bylo rozmiar znalesc.

Nie lubię białych rzeczy nosić bo zawsze a to od pudru a to od czegoś a to zżółkną, ale mi się podobają.
Kocham czerń.

Z J gadamy i ciastem się już opycha. gadamy za sprawą Mamusi . Mamusia przyszła i przegięła swoim gadaniem i J nie wytrzymał... i pierwszy raz jej wygarnął . No i Mamusia na wychodne dodała ze jak J ją nie przeprosi to się Julką opiekować nie będzie.

Do białych rzeczy wolę jak Majuska cieliste ale ciężko dostać :-( Natomiast uwielbiam kolorową bieliznę :-D
mój ulubiony zestaw:
Biustonosz Nicola Fantasie - Intimo4You
:zawstydzona/y:
Ciasto drożdżowe chciało mi wyjść dwa razy: raz z miski a drugi z piekarnika :-D natomiast kruszonka wyszła mi dziś taka sobie. Kubula siedzi i wciąga kolejny kawałek :-D

aaa, J się przyznał ze jak był w OBI to dawali kawę i parówkę w cieście francuskim i dokupił drugą za 4 zł i miał śniadanie.

Misia - słiczny. Mam podobny w brązach.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zoyka przynajmniej mamusia sie do czegos przyczynila, sa plusy-rozmawiacie ;-)
A co do bialych to nie brudze ich bardziej jak ciemnych, na czarnym zawsze cos narobie i mam plamy zaraz a na bialym nic, nie wiem od czego to zalezy, moze nie widac jasnych plam na bialym;) Lubie biale koszulki czy koszule bo do wszystkiego pasuja, teraz szukam bialej koszuli takiej luznej :-)

reklama
szukam brązowego - mam z triumpha ale jest już nieco zużyty :baffled: no i jakiegoś kremu albo beżu na lato, bo jednak coś jasnego latem zakładam.
no to j. miał zarąbiste śniadanko :-D ale musiał pojechać po bandzie skoro Twa Mama tak zareagowała.
Kubula ma fascynacje pt. SAM myje rączki, SAM siadam na klo i z niego schodzę a potem myje rączki. Wszystko SAM !!!! Odkręca oczywiście sam ciepłą wodę - a mamy dużą umywalkę, a bateria jest wpuszczana w blat. Oczywiście SAM kładzie deskę swoją na klo i sam się rozbiera łącznie z bodziakiem. Wchodzi przez górę łóżeczka do łóżeczka i tak próbuje wychodzić ... także chyba dopóki się nie przestawi znów na tor - wychodzimy i wchodzimy przez wyjęte szczebelki to śpi z nami :baffled: Dziś zawału dostałam kilka razy jak zobaczyłam co on robi :-(
Ollena wszystko się brudzi tak samo tylko, że biel zwyczajnie szarzeje :-( jest ładna i biała przez kilka prań. Ciemne, czy kolorowe rzeczy nieco blakną a szara biel wygląda zwyczajnie jakby była brudna, niedoprana :-(

Ostatnia edycja:
Do góry