Zoyka bo ja sie juz nauczylam rozpoznawac wirusa od bakterii
jak mowie od kilku lat mienlam sie z powolaniem i jeszcze zostane lekarzem tylko nie wiem jakiej specjalizacji. Na poczatek ide na salowa zeby obserwowac ;-) A serio to jak zaczyna sie przezroczystym katarem to znaczy ze wirusowy a jak od razu zielone gile leca to wiadomo, ze bakteria. Jesli katar po kilku dniach robi sie zielony tzn ze juz rozwinela sie bakteria 
Z uchem mialam problem chwile, czyli bolalo razem z gardlem ale doslownie moment, bo jak wzielam Apap to przeszlo i nie wrocilo. Bol gardla minal po 2 dniach a katar mam do dzis ale mniejszy. Mia 2 dni katar, dzis dzien trzeci ale wczoraj juz jej swiszczalo w gardle wiec dlatego podalam przeciwwirusowe bo jak wszyscy wiemy wirus moze sie przerodzic w bakterie a wtedy juz bedzie nie milo.
Przy Bostonce tez Noesine dostalismy.
Aha, teraz tez przepisal mi to lekarz w razie takich sytuacji wlasnie, przeciez nie ukradlam
Z uchem mialam problem chwile, czyli bolalo razem z gardlem ale doslownie moment, bo jak wzielam Apap to przeszlo i nie wrocilo. Bol gardla minal po 2 dniach a katar mam do dzis ale mniejszy. Mia 2 dni katar, dzis dzien trzeci ale wczoraj juz jej swiszczalo w gardle wiec dlatego podalam przeciwwirusowe bo jak wszyscy wiemy wirus moze sie przerodzic w bakterie a wtedy juz bedzie nie milo.
Przy Bostonce tez Noesine dostalismy.
Aha, teraz tez przepisal mi to lekarz w razie takich sytuacji wlasnie, przeciez nie ukradlam
Ostatnia edycja: