reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Cześć,

Jestem zombi. Ok północy Julka przyczłapała z łóżka i władowała mi się na kolana. Nie mogłam się nawet umyć bo był ryk.

Nie mogłam zasnąć i ona też nie mogła. Budziła się w nocy i lezała z otwartymi oczkami gapiac się w sufit. Ściągnęłam ją z wyrka przed 8 bo mam tego dość.

reklama
Zoyka - noc zombiaków ?
mózg zasiliłam kawą, humusem i migdałami :eek:
Kubul zasnął normalnie ale ok 2 zaczął się budzić z rykiem płaczem i pokrzykiwaniem mamamaaaa :-( skończył w naszym łożu. O poranku znów się zaczęło wycie i płacz. Jak zaczął wyć o 7:30 to zakończył o ... 9 ? cud że przeżył - bo miałam ochotę go ubić, udusić, wysłać na alaskę, zakisić itd. ...
Zaraz pijemy 2 kawę i robię wypad na spacer - idziemy na stadion - ja pobiegam a on pojeździ na swoim jeżdziku, zmęczy się to mu ból duszy przejdzie.

Czesc dolaczam do zombiakow z kawa
chyba dzisiaj w wiekszosci mialysmy super noc:no: Zoyka odpuscilam Wandzi jedna noc i wzielam do siebie do lozka bo chcialam dluzej pospac i rezultat tego taki, ze dzisiaj darla sie od 3 do 5 ze chce do mnie. Twardo odmawialam wiec ryczala. Bylam kolo niej, glaskalam jak zawsze a ona sie darla ze do mnie. Moja wina, bo nie bylam konsekwentna i dzisiaj ponioslam kare za to.
Dzieci to terrorysci, wykorzystywacze, blagierzy i mali klamcy. Grunt to nie dac sie wpuscic w maliny :-D

w ramach ożywienia proponuje obejrzeć: Janusza Korwine - Mikke oraz ks Oko :-D ciśnienie 1000000 :-D
Ania masz racje :-D Dzieci to terror z ciele cherubinka. W czystej postaci :-D Te uśmiechy, dołeczki, trzepot rzęs... :wściekła/y:

Misia - nie mogę oglądać Korwina . Irytuje mnie już jego gęba nie wspomnę o tym co mówi.

Kempa tworzy właśnie zespól parlamentarny stop ideologii gender. Kto ją wybrał ? Kuźwa , przeciętny człowiek nei wie nawet co to gender i na pewno nie chce zeby posłowi się tym zajmowali.

I ja się witam, po zombiakowej nocy i poranku... :no:
Kacper oczywiście wylądował z nami w łóżku, a ostatnio zrobił się strasznie wrażliwy na dotyk jak śpi - nie znosi jak się go w nocy przytuli i co gorsza przykryje, więc spaliśmy mniej więcej tak...
Zobacz załącznik 602190

Poza tym od rana wszystko jest na nie - jak P. wyszedl z psami to darł się pod drzwiami, że chce do taty, jak ja poszłam się myć, to darł się pod drzwiami lazienki, że chce do mnie... Kacper jest jak pies pasterski - musi mieć całą rodzinę na oku :tak:
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Katrina buziaczki dla Kuby! dzisiaj kolejne miesieczno-urodzinki :-D
Zoyka to jest marnowanie pieniedzy podatnikow ale za o wyzsze pensje panow poslow. Za udzial w takiej komisji dostaja dodatkowa kase wiec tworza je bez umiaru i ladu a im glupsza tym lepsza, bo nie trzeba sie wykazywac rezultatami:sorry:
Misia jakos wole druga kawe???.... :-D
Andzike zdjecie super, spalismy tak samo ale z jedna koldra :-D dlatego odmowilam wspolpracy w lozku z biedronem :))

Zoyka pan JKM działa mi na ... wszystko :-D Pooglądaj sobie ks. Oko. Mój ulubieniec. Wiem, że mamy demokrację, ale nie wiem czy to brak rozumu czy ordynacja wyborcza spowodowały że osoby typu: Kempa czy agent Tomek trafili na Wiejską. Przecież to jest ŻENUJĄCE !!!! Kolejna komisja, kolejna kasa wydana na wynagrodzenia dla członków komisji, na różnego typu ekspertyzy ekspertów ... i to wszystko za pieniądze NASZE. A potem jest hasło: nie ma kasy w kasie ZUS, NFZ... to może podniesiemy VAT na rzeczy dla dzieci ? w ramach polityki rodzinnej - bo to że dzieci nie ma to gender a nie idioci w rządzie. od lewa do prawa i od prawa do lewa.

Hej,
Co jest z ta noca? Mia od 2 z hakiem sie obudzila, chwilami plakala, po 2 dalam flache z mysle ze jak zwykle zaraz usnie. Po 4 juz zmienilam pampersa, o dziwo suchego a on w pisk i placz, zaczelam schizowac ze moze dostala zapalenia pecherza, dalam Ibum, ok 5 zasnela... Przed 8 zdarlam na sile gada, znowu z suchym pampem, ale zrobila siku do wc wiec wielkie ufff. Padla po wielkich bojach o 12..

Zoyka JUla spi?

reklama
Olena - Jula nie śpi. Właśnie wróciłyśmy ze spaceru i zakupów i wcina tosta .Jula nie4 wie czego chce od rana. Marud nad marudami.

Do góry