reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Hej!
Dopiero z roboty wróciłam, Paćka może odrobinke lepiej, w sumie jest pogodna, ale widać, że jeszcze ją cholerstwo trzyma:sorry:
Mrozicho u nas się zrobiło, że hej!

Zoyka komplecik jest super, ja sama miałam taki w dzieciństwie i potrafiłam sie tym świetnie bawić, ale byłam troche starsza, poczekam z tym jeszcze , bo u nas płytka na podłodze jest, a na bank takie coś poleci ze stołu, więc na płytce idzie w kawałki:sorry:

Rano miałam super nastrój, ale jakoś tak mnie dziś w połowie dnia wszystko zaczęło przytłaczać i nie odpuszcza:sorry:

reklama
I ja jednak na razie nie kupię tego porcelanowego cudeńka bo juz Julka zadziałała i z jednego dzbanuszka się coś ukruszyło.

co myślicie o tym na prezent dla Julki :

1. GRA ZRĘCZNOŚCIOWA ENJOY BEAT- UDERZ ŚWIATEŁKO 3695 (3700007748) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

2. LEGO DUPLO 4623 Różowe pudło dla dzieci-promocja!! (3770095038) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

razem ze zwykłą słoniną kupiłam kawałek wędzonej. J się dorwał i się delektuje , je na surowo i podsmażoną . :szok::szok: twierdzi ze nie ma nic lepszego :szok::szok::szok:

A u nas już szynka i boczek w lodówce się peklują.Przed samymi świętami wędzenie.Zoyka Takie porcelanki kupiłam w zeszłym roku u nas w kiosku za 5 zł ale na razie gdzieś głęboko schowane to dla takich ciut starszych dzieci .Nasze maja jeszcze "nerwy" przynajmniej Amelka miewa i potrafi czymś rzucić:eek:Co do tych zabawek co tu dałaś linki to duplo jak najbardziej jest od 1/5 roku ,a ta druga pisze,że od 3 lat więc nie wiem .Amelka ostatnio siada na mopie i bawi sie w konika więc zamówiłam jej takiego klasycznego konia na kiju http://www.okazje.info.pl/szukaj/goki-zabawa-drewniany-kon-na-kiju/ceny.html .

Zapier...lam jak autko na bateryjki, nie mam na nic czasu i mózg mi się zlasował. Moje dziecko już prawie spało, ale nagle dostało histerii okropnej i nie było wiadomo o co chodzi, w końcu sprawa się wyjaśniła: umierało z głodu. Siedzi z tatą w kuchni i coś pożera.

Dziewczyny, sorry, ale jak jeszcze raz przeczytam na tym wątku słowo "słonina" to rzygnę...:-D:-D:-D

Zoyka - a tą grą to sobie krzywdę zrobisz... Chyba że w zestawie dają zatyczki do uszu. Julce pewnie się spodoba.

Majuska - no co Ty? Nie dawajcie się ani choróbskom ani przygnębieniu.

Ostatnia edycja:
Hej,
Nie chce mi sie nic pisac za bardzo, nie mam weny, w ogole duzo sie zmienilo i posypalo.

Doczytalam tylko troche.

Majuska zdrowka dla Was!

Flo tez zauwazylam jakies glody nocne u Mii, np budzi sie o 4 i wola AMMM, biegne po flaszke, zjada i spi dalej. Dzis o 6 sie obudzila, zjadla i odwrocila sie i usnela, obudzilam ja o 6.30. Moze rosna?
A Maks juz butli niet?

Ollena - a właśnie dziś myślałam o Tobie, że coś się nie odzywasz...
Co się porobiło i posypało? Mam nadzieję że nic poważnego?

Co do butli - u nas toto było w użyciu przez dwa, może trzy miesiące, jak wprowadzaliśmy kaszki i takie tam. Maks nie lubił, jak nie cyc to łyżka i koniec. Dzięki temu je teraz samodzielnie widelcem, łyżką i - zdobycz ostatnich dni - potrafi użyć noża do smarowania chleba.
A dziś zjadł talerz kaszy manny z suszonymi morelami, potem była kąpiel, a potem awantura że głodny. Budzenia się w nocy na jedzenie nie ma odkąd odpięłam go od cyca i mam nadzieję że mu coś takiego nie wpadnie do głowy.

HOP HOP!!!!
a co tu taka cisza głucha? Któryś raz zaglądam, w nadziei że ktoś zaprosi na kawę i nic... Cóż, wypada na mnie: KAWA !!! I meldować się!

Hej!
Ja to mam nastrój nie na kawe , ale na wódkę:sorry:czekam aż mi przejdzie:no:

Ollena hejka! też myslałam co tam u Ciebie..nie dajemy się, ok ?;-)

reklama
Do góry