Byłam wcześniej i napisałam posta , ale mi sie ni stąd ni zowąd komp wyłączył i go zżarło..a że najeżdżałam tam na starego i jego kreatywnośc odnośnie prezentów, widocznie nie miało to ujrzeć światła dziennego, więc nie powtarzam, napisze tylko, że Paćka rozłożona na amen i na 12 jedziemy do pediatry, chyba bez antybiotyku ani rusz
reklama
D
delete
Gość
Cześć,
PO tragicznym pogodowo weekendzie pełnym sniegu, wiatru i gradu sladu nie ma. Jeszcze wczoraj Julka cieszyła się śniegiem i zjeżdżała z górki a dziś wiosna. W nocy lało i śniegu niet. Aż miło.
Majuska - zdrówka dla Patrycji. Dobrze,ze idziecie do Pediatry.
Julka chyba zdrowa. Kilka razy wczoraj gil ciągnący wyskoczył z noska ale to wszystko. Nawet już nurofenu jej nie dawałam.
PO tragicznym pogodowo weekendzie pełnym sniegu, wiatru i gradu sladu nie ma. Jeszcze wczoraj Julka cieszyła się śniegiem i zjeżdżała z górki a dziś wiosna. W nocy lało i śniegu niet. Aż miło.
Majuska - zdrówka dla Patrycji. Dobrze,ze idziecie do Pediatry.
Julka chyba zdrowa. Kilka razy wczoraj gil ciągnący wyskoczył z noska ale to wszystko. Nawet już nurofenu jej nie dawałam.
azula
Fanka BB :)
Flo no może mi się skojarzyła Akademia Rolnicza z UJ-tem nie wiem było to jakieś 3 lata temu i chyba dziewczyna studiowała jednak ,a ja tak po prostu nadużyłam słowa .Chodziło mi głównie o to ,że nawet te ekologiczne gospodarstwa do końca ekologiczne nie sąNawet moja dawna szkoła zmieniła kierunki nauczania.Ale mniejsza z Tym Anka napisała to co w sumie tez powinnam napisać,ze nie myślę za bardzo o tym co konsumuje bo tym bardziej przy moich finansach muszę postępować według przysłowia"Czy to kłak czy to wełna byle kicha była pełna".Majuska zdrówka dla PaćkiCo do prezentów to jak kiedyś pisałam chcemy kupić sobie grzejnik do łazienki ,ja tradycyjnie poproszę dla siebie o ładny kalendarz na scianę (obecnie mam z ptakami)M kupię jakiś ajerkoniak lub coś w tym stylu on lubi takie likiery i wypijemy sobie razem.W wigilie raczej będziemy sami .Od 24 lat spędzam wigilie u siebie w domu .Bardzo bym chciała kiedyś gdzieś wyjechać ale to niemożliwe ze względów technicznych(CO)
angelka123
i tylko nadzieja......
Hej Dziewczynki!
Podczytuję Was regualrnie, ale do pisania jakoś weny brakuje. Roboty mam full, za chwilę sezon ślubno-konunijno-zaproszeniowy i dwoję się i troję, żeby wszystko przygotować. D. wiecznie nie ma, więc ja ze Stasiem sama i chwilami juz mam dosyć.
Andzike rozumiem Twój dylemat, u nas poki co jakoś to godzimy, myślałam, ze w tym roku będzie problem, ale dzięki Bogu teściowa przychodzi na wigilię do moich rodziców.
Daj znać, jak znajdziesz firmę, która wykona taki kalendarz. Chętnie podkupiłabym pomysł.
Mój D. 23 grudnia ma urodziny, potem wigilia, a 27 imieniny. Masakra
A moje dziecię jest najniegrzeczniejszym dzieciakiem na zajęciach. Ja nie wiem co mu się porobiło. Takie to niesmiałe było. A teraz wiecznie się o coś wścieka, wiecznie coś zrzuca/rozrzuca. No i brak jakiejkolwiek koncentracji na czymkolwiek
[edit] Fajne puzzle Stasiek dostanie od mojej kuzynki. O, zobaczcie
http://allegro.pl/show_item.php?item=3759896321
Podczytuję Was regualrnie, ale do pisania jakoś weny brakuje. Roboty mam full, za chwilę sezon ślubno-konunijno-zaproszeniowy i dwoję się i troję, żeby wszystko przygotować. D. wiecznie nie ma, więc ja ze Stasiem sama i chwilami juz mam dosyć.
Andzike rozumiem Twój dylemat, u nas poki co jakoś to godzimy, myślałam, ze w tym roku będzie problem, ale dzięki Bogu teściowa przychodzi na wigilię do moich rodziców.
Daj znać, jak znajdziesz firmę, która wykona taki kalendarz. Chętnie podkupiłabym pomysł.
Mój D. 23 grudnia ma urodziny, potem wigilia, a 27 imieniny. Masakra
A moje dziecię jest najniegrzeczniejszym dzieciakiem na zajęciach. Ja nie wiem co mu się porobiło. Takie to niesmiałe było. A teraz wiecznie się o coś wścieka, wiecznie coś zrzuca/rozrzuca. No i brak jakiejkolwiek koncentracji na czymkolwiek
[edit] Fajne puzzle Stasiek dostanie od mojej kuzynki. O, zobaczcie
http://allegro.pl/show_item.php?item=3759896321
Andzike
angelka - póki co odpisała mi jedna firma - KALENDARZE 2013 – ceny wydawcy - atrakcyjne rabaty - szybka realizacja , reszta nie jest zainteresowana robieniem jednej sztuki kalendarza :-(
angelka123
i tylko nadzieja......
Andzike, ale zrobiątaki kalendarz? I ile to kosztuje. Kurcze, świetny pomysł!
I'm back..oczywiście antybiotyk.Moje dziecię jest tak cudownie słodkie, kochane i dobre, że rozpływam się ze szczęścia, była idelana u lekarki, a że mamy fajną pediatrę, taką , której się chce z dzieckiem pogadać i pożartować, to ją wynagrodziła stosem naklejek , pochwaliła za dzielność, porobiły se pa, pa i całuski, no miód. Packa jechała w aucie cały czas usmiechnieta jak aniołek i jak pytałam czy wszystko u niej w porządku to kiwała główką i uśmiechała się jeszcze bardziej, a teraz ja położyłam do łóżeczka, wyprzytulałyśmy się i zasnęła. Po prostu anioł:-) Słabiutka jest dziś, mysle, że dopiero jutro, pojutrze jakaś poprawa będzie
Angelka, dobrze, że masz dużo zamówień, wiem, że czasem człowiek się czuje przemęczony, ale z drugej strony jak lubisz swoją robotę, to lepszą opcją jest to, że klient wali drzwiami i oknami Stasiek jest charakterek i nic na to nie poradzisz, mój Karolek to też było żywe srebro, ale czy to źle? ważne żeby zdrowie było, ja tak jak mi czasem Paćka da popalić, to sobie siadam i myśle, a niech daje popalić, ważne, że jest zdrowa, na pewno wielu rodziców ciężko chorych dzieci, zamieniłoby sie na największego łobuza na świecie , żeby tylko ich dziecko wyzdrowiało. Tak więc jesteśmy wielkimi szczęściarami i tak:-)
Zrobiłam już wczesniej zupę krem z pora, bo Paćka nie ma za bardzo apetytu, ale zupke-krem to zawsze chętnie zje:-), a teraz zabieram się za placuszki z kaszy jaglanej, bo gotowałam w piątek, ale mi jej sporo zostało no i trzeba wykorzystać;-)
Angelka, dobrze, że masz dużo zamówień, wiem, że czasem człowiek się czuje przemęczony, ale z drugej strony jak lubisz swoją robotę, to lepszą opcją jest to, że klient wali drzwiami i oknami Stasiek jest charakterek i nic na to nie poradzisz, mój Karolek to też było żywe srebro, ale czy to źle? ważne żeby zdrowie było, ja tak jak mi czasem Paćka da popalić, to sobie siadam i myśle, a niech daje popalić, ważne, że jest zdrowa, na pewno wielu rodziców ciężko chorych dzieci, zamieniłoby sie na największego łobuza na świecie , żeby tylko ich dziecko wyzdrowiało. Tak więc jesteśmy wielkimi szczęściarami i tak:-)
Zrobiłam już wczesniej zupę krem z pora, bo Paćka nie ma za bardzo apetytu, ale zupke-krem to zawsze chętnie zje:-), a teraz zabieram się za placuszki z kaszy jaglanej, bo gotowałam w piątek, ale mi jej sporo zostało no i trzeba wykorzystać;-)
Andzike
Andzike, ale zrobiątaki kalendarz? I ile to kosztuje. Kurcze, świetny pomysł!
Tak zrobić, a co do ceny nie wiem, w sumie ważniejsze dla mnie było, żeby w ogóle zrobili wiem tylko, że za wklejenie zdjęcia 7zł za zdjęcie i za zaznaczenie konkretnej daty jakimś znakiem lub też zdjeciem też 7zł za każdą datę
Majuska - zdrówka dla Paćki aniołeczka!
ja niestety nie pojade na swieta do mamy bo to 3200km i podroz za droga dla naszej gromadki,rodzice m od lat nie zyja wiec nie mamy problem ze rodzinka sie poobraza24 jedziemy do madrytu do konsulatu zlozyc wniosek na paszport dla Basi to na kolacje pojedziemy do cioci m (mieszka 150km od madrytu)i 26 wrocimy do domu,zawsze to jakas odmiana dodam ze do Madrytu mamy jakies 800km to bedzie jednak ladna podroz
reklama
la luna fajny plan :-)
Andzike, nie zapomnij żeby zaznaczyli w tym kalendarzu dzień Twoich urodzin , imienin i 8 marca
Laski muszę się Wam do czegoś strasznego przyznać, nie wiem jak do tego doszło, ale oszalałam na punkcie tego kawałka
Donatan-Cleo "MY SŁOWIANIE" - YouTube
Andzike, nie zapomnij żeby zaznaczyli w tym kalendarzu dzień Twoich urodzin , imienin i 8 marca
Laski muszę się Wam do czegoś strasznego przyznać, nie wiem jak do tego doszło, ale oszalałam na punkcie tego kawałka
Donatan-Cleo "MY SŁOWIANIE" - YouTube
Podziel się: