reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

spędziłam bardzo leniwą niedzielę, mój bachor przecudownie grzeczny, przytulasty i całuśny:tak:

odebrano mi persa:-(

Zoyka jest b. dużo leków na migrenę, ale na receptę. A nie podejrzewasz o skutki uboczne tabletek antydzieciowych ?( o ile uzywasz )

Ollena tak na prawdę tylko ty możesz czuć to co jest dla Ciebie dobre lub złe, w sumie to chyba nie nam tu Ci radzić, może np. spróbowałbyś umówić sie do jakiegos psychologa, żeby pomógł Ci wyprostowac myśli, wbrew pozorom taka wizyta może dużo Ci dać..

Flo , mimo wszystko spokojnej nocy:-D

reklama
Majuska nie sądzę. Głowa bolała mnie od kiedy pamiętam. Przemyślę to. Od pól roku biorę inne nowe tabletki. (atywia ) bo wycofali Cilest.
Ale nie wyobrażam sobie nie brać.

Julka też była dzisiaj grzeczna i kochana mimo braku spaceru.

Witam się z kawą :-) Poniedziałek, ehhh....

Zoyka - trzy dni bólu głowy to stanowczo za dużo:no: wysłuchaj naszego nadwornego specjalisty misii i zrób sobie prześwietlenie...
Jedynymi proszkami, które dobrze na mnie działały była Qlaira, ale działały tak "dobrze", że biorąc je zaszłam w ciąże:-D:-D poczytaj sobie o tych proszkach, moja gin bardzo je zachwala i nadal nie wierzy, że zaszłam w ciąże po nich :sorry2:
Wydaje mi się, że trochę za bardzo naskoczyłyście na Ollenę:-( Ollena - prawdą jest, że co chwila zmieniasz plan na życie, ale akurat z tęsknotą za rodziną rozumiem Cię całkowicie. Może też nie dorosłam :-D Jedno jest pewne - wytrzymałabym z dala od Polski, rodziny, przyjaciół będąc z P. - ale skoro Ollenie nie układa się z Marsem to dziwicie się, że IRL jawi jej się jako samo zło? :sorry2: a tak abstrahując od wszystkiego (zawsze mam problem z tym słowem:-D) to powinnaś sobie Ollena znaleźć jakieś zajęcie, wolontariat choćby, skoro jednym z Twoich planów było animal care to może rozejrzyj się za jakimiś punktami pomocy zwierząt, w Polsce zawsze brakuje rąk do pomocy, nie wiem jak jest w IRL. Jedno jest pewne - jakbyś miała coś swojego, coś co pozwoliłoby Ci się oderwać chociaż na chwilę od Marsa i dzieci to zdecydowanie by Ci to dobrze zrobiło:tak: Moja ginekolog zawsze twierdzi, że na głowę bardzo pomaga praca :-D
Flo - i jak noc? Jego Wysokość "oddał" ciasto?
misia - wycieram ślinę z biurka... boskie te czekoladki :blink: uśmiałam się z Kubuli w umywalce i Kubuli wnoszonym na krzesełku do domu :-D
majuska - przykre, że zabrali persa... ale jak widać miejsce na jeszcze jednego kotecka się znajdzie u Ciebie :-D

Idę tyrać... oby do piątku :-)
Miłego dnia dziewczynki!

ANia domki tu sa zagrzybiale, nie ma opcji znalesc normalnego chocby nie smierdzacego za normalna cene. Nawet z mieszkaniem jest problem.

Dzieki dziewczyny.

Witam z kawa,
Majuska zawsze mozesz przytulic jakiegos persa, ale ciekawe co Mars na jedna kocia mordke wiecej w domu :-D
Zoyka 3 dni to troche za dlugo, jak dzisiaj? Moze posluchaj rzeczywiscie naszego znawcy Misie i zrob jakies badania czy przeswietlenie?
Andzike milego tyrania :-p
Ollena kurcze... no mieszkalam w IE w dwoch domach bodajze, zaden nie byl zagrzbialy wiec ja nie wiem co Ty wymyslasz. Myslisz, ze w UK tez tak latwo znalezc suchy dom? tutaj plesn sie panoszy po scianach ale jak poszukasz to znajdziesz albo wysuszysz sobie jakas jedna sciane. My tez w dinningu mamy lekka zmaze od wilgoci i po prostu o to dbamy. Wg mnie zalozylas klapki jak konik na oczy i IE jest beee a PL jest cacy, zaden argument nie przemowi do przemyslen, ale to Twoje zycie i Twoje dzieci, Twoj wybor oraz to ze nie chcesz chocby przez sekunde zastanowic sie nad tym co mowia zyczliwe Ci kobiety ktore mieszkaja w kraju lub maja dzieci w szkolach.
Zapraszam na pyszna goraca kawe :-D

Hejka!
Miejsca w moim domu trochę jest a i owszem ( zwłaszcza, że wreszcie po kolejnej awanturze kasia zabrała do siebie swojego króliczka:-D), ale persa to ja musiałabym chyba kupić ( a jeszcze trafic w dobry charakter :no:) , a ja nie z tych co kupują, ja nawet nie z tych co ida adoptować, teraz to mam tak, że czekam na te co same mnie znajdują:sorry2:...no, może kiedyś za 100 tysięcy lat kupię sobie erdela z rodowodem;-):-D

O jenyyyy..jak mi sie nie chce nic:sorry2:

Ollena kurcze... no mieszkalam w IE w dwoch domach bodajze, zaden nie byl zagrzbialy wiec ja nie wiem co Ty wymyslasz. Myslisz, ze w UK tez tak latwo znalezc suchy dom? tutaj plesn sie panoszy po scianach ale jak poszukasz to znajdziesz albo wysuszysz sobie jakas jedna sciane. My tez w dinningu mamy lekka zmaze od wilgoci i po prostu o to dbamy. Wg mnie zalozylas klapki jak konik na oczy i IE jest beee a PL jest cacy, zaden argument nie przemowi do przemyslen, ale to Twoje zycie i Twoje dzieci, Twoj wybor oraz to ze nie chcesz chocby przez sekunde zastanowic sie nad tym co mowia zyczliwe Ci kobiety ktore mieszkaja w kraju lub maja dzieci w szkolach.
Chyba moge sie podpisac pod kazdym slowem. Moze z wyjatkiem tej zmazy w dinningu bo nie mamy, za to jak sie zrobilo zimno, zaczelo nam KAPAC z sufitu w gospodarczym.
Majuska, a ten rudzielec? A tak BTW, to na miau mozna czasem trafic naprawde cuda - vide moje dwie @@ kieleckie. Miyuki robi wrazenie na kazdym kto ja widzi.

reklama
Ania jeden jedynby idealny dom tu widzialam. Ale i tak daleko od naszej okolicy a co za tym idzie na zadupiu i daleko od pracy mm. No i bylabym uziemiona na cacy, nawet do sklepu bym nie miala gdzie sie przejsc..
Reszta domkow to smrod zgnilizny a jak nie sam smrod to wiadomo co a ja nie mam zamiaru pilnowac caly czas czy mi cos nie wylazi, wystarczy ze tu co chwile scieram wode z okien i parapetow.
Mozna znalesc domek fajny od 1500 eu wzwyz ale nie w naszej okolicy na pewno

Do góry