Dziekuje za zrozumienie Dziewczyny, zapewniam jednoczesnie ze nie widac wszystkiego... kapcie Misia u nas tez gdzies sa pomiedzy lalka a pieskiem, skarpeta i pranie z kaloryfera zdjete. Po prostu obiektyw nie byl w stanie objac calosci saloniku. No wyc mi sie chce AAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
reklama
D
delete
Gość
Hej,
Dzisiaj był u nas piękny i słoneczny dzień. Głowa mnie już nie bolała ))
Naszło mnie na golonkę pieczoną .Macie sprawdzony przepis ?
Aniu - toż to codzienność. U nas jest tak codziennie jak JUla jest w domu. Składam to ciągle a Julka i tak przynosi .
Misia - Kubula mieszał gotujący się makaron ?
Dzisiaj był u nas piękny i słoneczny dzień. Głowa mnie już nie bolała ))
Naszło mnie na golonkę pieczoną .Macie sprawdzony przepis ?
Aniu - toż to codzienność. U nas jest tak codziennie jak JUla jest w domu. Składam to ciągle a Julka i tak przynosi .
Misia - Kubula mieszał gotujący się makaron ?
tak Zoyka własnie tak :-( wziął łyżkę którą mieszałam i sobie mieszał odebranie mu łyżki i krzesełka skończyło się wyciem na pół miasta.Misia - Kubula mieszał gotujący się makaron ?
Wczoraj próbował sobie narysować kreskę na powiece niebieską świecówką - nadal ma dwa oka CUD.
tu masz przepisy na golonkę:
http://ugotuj.to/ugotuj/5408333/golonka+pieczona/p/
http://ugotuj.to/ugotuj/5408334/golonka+z+kapusta/p/
robię wg pierwszej koncepcji :-)
chyba zrobię tylko muszę nabyć sezam: http://ugotuj.to/ugotuj/-20084201/chalwa/p/
Ostatnia edycja:
azula
Fanka BB :)
Anka to norma Misia ja bym nie dała dziecku mieszać we wrzątku ,a niech się drze i wali głowa o podłogę.Znam chłopaka jest już dorosły po kilku przeszczepach skóry też jako niemowlak miał do czynienia z wrzątkiem niestety po dzień dzisiejszy ma rozległe blizny.Skóra dziecka jest cieńsza i delikatniejsza.
Azula czy ja mu pozwoliłam zamieszał raz i delikatnie bez gwałtownych ruchów wyjęłam mu z ręki łyżkę - potem było darcie na znak protestu.
Teraz moje słodkie synadło zrobiło sobie maseczkę z homo serka na włosy :-) twarz :-) i dłonie.
Teraz moje słodkie synadło zrobiło sobie maseczkę z homo serka na włosy :-) twarz :-) i dłonie.
azula
Fanka BB :)
Misia no cóż pod groźbą kar wszelakich bym przeprowadziła własną wole trzy klapsy za walenie w szybę i są efekty,a nie lubię wręcz nie cierpię kar cielesnych(sama potem czuję do samej siebie niesmak ,a nawet odrazę)On jest cwany i bardzo zwinny będziecie musieli jakoś nad nim zapanować ,a im szybciej tym lepiej.A co do homo -serku to wie ,ze dzieci maja delikatna skórę i chyba chce by była taka jak najdłużej :-)
D
delete
Gość
Misia - zobacz to Chałwa i sezamki
cytat : "Nafaszeruj chałwą suszone śliwki kalifornijskie, następnie podsmaż je na maśle z odrobiną rumu i obtocz w sezamie.
Najbardziej u nas popularna chałwa sezamowa to tylko mały ułamek tego, co na świecie znane jest pod nazwą halva, halvas lub halava. Rodzajów chałwy jest wiele, a sezam to zazwyczaj jedynie dodatek fakultatywny. Najczęściej bazą jest kasza manna smażona na oliwie lub maśle, a następnie gotowana w mlecznym syropie z bakaliami. Po ostudzeniu gęsta masa zastyga w aromatyczne, lepkie ciasteczko."
cytat : "Nafaszeruj chałwą suszone śliwki kalifornijskie, następnie podsmaż je na maśle z odrobiną rumu i obtocz w sezamie.
Najbardziej u nas popularna chałwa sezamowa to tylko mały ułamek tego, co na świecie znane jest pod nazwą halva, halvas lub halava. Rodzajów chałwy jest wiele, a sezam to zazwyczaj jedynie dodatek fakultatywny. Najczęściej bazą jest kasza manna smażona na oliwie lub maśle, a następnie gotowana w mlecznym syropie z bakaliami. Po ostudzeniu gęsta masa zastyga w aromatyczne, lepkie ciasteczko."
reklama
Zgadza sie. Najpyszniejsza chalwe jadlam w pakolskiej knajpie - grysik z marchewka i pieron wie czym jeszcze, slodkia, aromatyczna, gesta brejka. PYCHA!Misia - zobacz to Chałwa i sezamki
Podziel się: