reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

O matko, Flo ale jazda! Dobrze, ze chociaz jezdzi, trzeba dopiescic i bedzie ok, szkoda tylko ze teraz zacznie sie dzwonienie po ubezpieczalniach i czekanie na kase..

reklama
Flo - współczuję:no: sama nie znoszę takich akcji...
nas jeszcze czeka zrobienia rdzy przy bagażniku kijanki, koniecznie przed zimą, ale nie chcę oddawać jej do lakiernika, bo znów ugrzęźnie na tydzień, a jeżdżenie z Kacprem autobusem do mamy mnie przerasta:no:
Poza tym muszę ją w końcu przerejestrować i sprzedać Opelka... A właśnie orientujecie się jak to jest z przerejestrowywaniem samochodu? Bo niby jest na to 30dni od momentu zakupu, które mijają jutro:sorry: Co mi "grozi" jeśli nie przerejestruję samochodu w terminie?

Hallo Kobitki!
A wiecie, że u nas padał śnieg:-D rozpuszczał się od razu, ale padał akurat jak wracaliśmy z Kaci szkoły więc dziecko się uhahało:-D
Kaci dostał w tym roku kalesony, oczywiście modne czarne i z ptaszyskami, co by wiochy w szkole nie robić z rajstopami, i już nosi bo rano -3. Adi kupuje w H&M jednokolorowe
Product Detail | H&M DE i takie Product Detail | H&M DE w różnych kolorach
Misia dla Kubuli też te gładkie by się nadawały, Adi ma granatowe, szare czarne są cudne :)
Bożesz ledwo usiadłam muszę Adi budzić i lecieć po Kaca, byle do jutra! Auto odbieram :)

Ja nie mam nawet jak Patrykowi ubrac czegokolwiek pod spodnie bo by sie w szkole ugotowal. Musi przetrwac 3 dni w tyg w cienkich spodniach wiec oby nie bylo zimnicy rano jeszcze dligo. 2 dni w tygodniu nosza grube dresy wiec jest ok.

Cześć,

I u nas napadało. Teraz już prawie śladu nie ma. Jedyna radość z tego śniegu to zachwyt Julki. Pierwszy raz ubrała śniegowce i zaskoczona brała śnieg do raczki i pytała co to.

Flo - jezooo, a Wam nic się nie stało. Współczuję ! Wzywaliście policję ?

Andzike nie szukaj jakie są konsekwencje tylko idź i rejestruj albo zadzwoń do wydziału komunikacji i wypytaj co i jak.

Zoyka ja tez jestem ciekawa jak Mia zareaguje na snieg jesli go zobaczy w tym roku :-))

BYlam w H&M, z tych 2pakow rajtek nie bylo nic w Mii rozmiarze, wzielam jedna pare popiel w czarne male serduszka, drugie byly gladkie fioletowe ale nie beda nam chyba pasowaly:)

Olena zobaczy śnieg na pewno. Zapowiadają zime stulecia.

Byłam wczoraj w C&A . Widziałam fajne kombinezony zimowe. W sklepie internetowym ich nie ma. Wkurzające to.

reklama
Zoyka - co roku zapowiadają zimę stulecia :-D
ale mam nadzieję, że do niej nie dojdzie, śniegu nie znoszę, w Wawie póki co mroźno, ale słonecznie :tak:

Do góry