reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Oo czyli to ktos kto wnika w nasze wpisy, nieciekawie.
Ale w Majusce cos musi byc, ze na milosc sobie zasluzyla :-) Majus powiedz Marsowi, ze skarb ma w domu, bo nawet zboki Cie kochaja! :-)))

Flo stopnieje szybko, na dniach ma byc cieplo a na nasz przylot jeszcze cieplej. Mam tylko nadzieje, ze ta zima nie przesunie sie w czasie i nie bedzie trwala do maja..

reklama
Hełoł :-)
no i u mnie to białe gófffno leciało z nieba :-( na razie to wygląda jak łupież ale obawiam się, że to wstęp :-(
To normalne nie jest żeby już snieg spadł i jeszcze leżał dłużej tydzień :-(
Ollena to się ciesz, że masz grzeczne dzieci :-D
Doszłam do wniosku, że nie ma sensu walczyć z dziecięciem - jak ma ochotę to śpi u siebie, jak nie to śpi z nami.
Się tylko frustruję zupełnie zbędnie.
Od zboczka serwera nie dostałam PW :-D buuuuuuu :-D
Andzike "doświadczyłam" obłędu świątecznego w smyku. Chciałam kupić Kubuli rajty. jak zobaczyłam kolejkę do kas to rajty odłożyłam :-) Czy któraś z Was wie gdzie można kupić rajty typu gładkiego ??? Szare, brązowe,czarne ? podkolanówki bez wzorków ? ewentualnie paski ? czy wszędzie muszą być bohaterowie z bajek ? z filmów ? I nie wiem z czego jeszcze ??
muszę się wybrać do empiku i oblukac na żywca jakieś książeczki. Chociaż patrząc na jego biblioteczkę nie wiem czy jest sens :-D Ostatnio powrócił do obrazków dla malucha - tym razem katujemy GÓRY. Nie pytajcie mnie ile razy powtórzyłam słowo: kozica :-D świstak czy też sanki :-D
Właśnie zauważyłam, ze Kubula sam się obsłużył puszczając sobie na lapku jakąś bajkę po angielsku :eek: yyyy to jednak nie jest bajka tylko lekcje języka angielskiego :szok:

Ja też mam ten problem, teraz musze rajtki już i spodnie ubierać, bo lodem daje jak cholera, no ale najwyżej spodenki ściagną i w rajtkach się będzie bawić, gorzej z górą:sorry: Macie jakiegos Mikołaja w żłobie?, bo u nas ma przyjść do dzieci, mam na Paćke haka, żeby grzeczna była , bo Mikołaj tylko grzecznym dzieciom przynosi prezenty, jest tym przejęta i słucha:-D

Majuska jak będzie zimnica zimna to spodnie + kombinezon ale teraz za ciepło na taki zestaw. Spodnie ocieplane za ciepłe. Kupiłam jakieś grubsze sztruksy ale w żłobie każde spodnie są za ciepłe :-( U Ciebie na górę i tak jest lajcik bo rajty, tunika i już a Kubuli w tunikę nie odzieję :-( Estetyka jedno a wygoda i zdrowy rozsądek drugie i jakoś im nie po drodze :-(
Jak Kubule wystylizuję wyjątkowo "obłąkanie" to fotę zrobię :-D
Pytałam m. bo on jest dostawca i odbiorcą Kubula ale nic nie wie, nic nie słyszał, oczywiście że zapyta o tego mikołaja ale mam mu przypomnieć ... (kiedyś) :-D

Gladkie rajty dla chlopcow sa w H&M 2pak granat i braz jakos tak, wypatrzylam ostatnio:) ew jakis granat w paski. A jak nie to najlepiej kupowac w takich zwyklych malych sklepikach dzieciecych.

Ja nie zakladam rajt Mii pod spodnie jeszcze, narazie spiworek na nogi wystarczy. Ale to przy 0 st.
Poza tym bede miala problem z rajtami pod czymkolwiek bo mamy legginsy i jedne jeansy wiec pod legginsy moze byc ból rajty wepchac.

No i mam nadzieje ze na grudzien/styczen w PL obejdziemy sie bez kombinezonu..

Misia - w outlecie calzedonii dopadłam skarpetki i podkolanówki bachorze - gładkie! Granatowe, brązowe, kawa z mlekiem. I rajty, w kolorze wyszarzałego granatu.
Mam te same uwagi co Ty - pstrokacizna mnie zabija, że też na każdej skarpetce musi być jakiś szaleńczy dekor.

reklama
Do góry