reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Hallo Kobitki!
Młody w szkole to dopadłam wygłodniała kompa :) Na Nowy Rok śmigamy do Pl to se stary naprawię, mam nadzieję:eek:
Dziewczyny, co w z tym robalami, aż ciary mam! U Kaca jak chodził do przedszkola, to co miesiąc kartkę wywieszali, że wszy albo inne stwory! Na szczęście żyłam w błogiej nieświadomości, bo po niemiecku nie czytałam, i dopiero na koniec przedszkola inna Polka mi powiedziała:szok:
Czytając Misię i Azulę z papugowałam i kupiłam wczoraj dla Adi klocki duplo. Młoda uwielbia bawić się Kaca policyjnym garażem z Lego, ale nie duplo, otwierać drzwi, bawić się figurkami to myślę, że jej się spodoba LEGO 10505 DUPLO: Familienhaus, LEGO - myToys
Od babci dostanie siostrzyczkę szczeniaczka uczniaczka :-D
Mrozi u nas dzisiaj:rofl2:

reklama
Axa u Patryka w jednym przedszkolu tez wszy byly ale obserwoalam jego i nie mial. Ale u nas kazdy oddzielnie kartki dostawal jesli panowalo cokolwiek, nawet ospa czy grypa, takze spoko.
O robalach nikt nie poinformuje raczej;)

U nas w żłobku też cisza, nikt nic nie mówi, jedynie jak jakaś infekcja typu grypa żołądkowa, albo Wirus Bostoński:szok::-D

Muszę do sklepu jechać ,a tak mi się nie chce na ten ziąb wyłazić:no:

Axa na pewno córcia będzie zachwycona tym bardziej,ze na inna okazje możesz supermarket,zoo czy inne dokupić i wtedy zabawa na całego:-).Misia fakt faktem ,że to kurzaki i zawalidrogi.Mam trzy ogromne pudła plastikowe do których powrzucałam zabawki co 2-3 tygodnie robię podmiankę i dziecko ma "nowe" .Zresztą części trzeba by się już pozbyć bo chyba "wyrosła".Ollena no rozumiem ,że mi nie wierzysz bo to nie do uwierzenia.Mam świadków ,niestety moje dzieci to gimnastycy.Amelka też się wspina ,wdrapuje ,podskakuje.Chłopcy byli wyżsi i chyba bardziej umięśnieni no i dużo jedli względem tej pchełki.Adam ma zresztą ADHD i do tej pory nagle potrafi wstać od kompa czy TV i kilkakrotnie przebiec po pokoju od ściany do ściany.Po śp Zbysiu zostały setki dyplomów ,medali,pucharów(Adam swoje zabrał) .Mam nadzieję ,że Amelia wybierze co innego :tak:Mama wujek i ciocia wszyscy po AWF-ie.Ja bardziej ku zwierzakom uwielbiałam jazdę konną.Moja siostra prowadzi aerobik.

Melduje, ze mialam "przyjemnosc" z owym serverem plci blizej nieokreslonej, ale zlalam PW, wychodzac z zalozenia, ze na glupie pytania moga byc tylko glupie odpowiedzi, a do tego poziomu sie nie znizam.

Karol chory - katar, kaszel, wczoraj zarzygal nasze lozko, podloge w sypialni, przedpokoju i jeszcze mu na lazienke starczylo. Dzis jest "wyjontek", lekko goraczkuje. Kto ma pszczoly... :eek:

Ollena nic takiego, mi np. wyznał miłość , ale ja tyle tego dobra otrzymuje od starego, że zwyczajnie nie dźwignę już więcej :-D A jeszcze jakiś czas temu miałam takie idotyczne zagajanie na PW od jakiejś durnej "zizoli", ale widze, że juz ma bana, może to ta sama osoba?

Nie, no mnie sie dostalo cos w stylu "Widze, ze zaplanowalas sobie kolejne dziecko. Nie balas sie? Co na to Twoje starsze dzieci?" Chyba mi sie udalo prawwie doslownie zacytowac, dosc ze na koncu jezyka mialam "g.. Ci do tego", ale uznalam ze szkoda pradu.

reklama
Do góry