reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Myślicie, że coś ze mną nie tak, jeżeli to nie o mnie:-D:-D:-D..bo ja to się czasem zastanawiam, czy nie za bardzo olewam:confused:

Moje dziecię dziś wręcz anioł, tak idealna nie była już dawno, zero kwęknięcia przy kąpieli ( zwykle jest granda, żeby włożyć, wyjąć, umyć zęby ) dziś rewela i zasnęła jak słodziak w pięć minut, stary mi nie uwierzy:-)

Ollena przepraszam, ale miałyśmy młyn w gabinecie i zapomniałam zapytać z tego wszystkiego o te wymazy, ale jutro, a nawet pojutrze też jest dzień;-)

Ide sie pogrzać do wyra, bo gardło nie odpuszcza:-(

witajcie wieczornie

la luna - witaj wśród "ryczących 40-stek", miłej i spokojnej ciąży!

Wróciłam z basenu i sauny... żyje, ale ledwo co. Fajnie, podobało mi się!!

Nadal nie mam weny, ale tęskno mi za Wami ...:-( to powrzucam parę zdjęć :-D

Jemy zupę - przy próbie samodzielności do prania było wszystko, łącznie z Szirką:-)
Zobacz załącznik 594884
Sprzątanie w szufladzie u taty :-)

Zobacz załącznik 594882
Oooo.... znalazłem super klocki ! (spójrzcie na godzinę w tle...:no:)

Zobacz załącznik 594885Zobacz załącznik 594886

Taki jestem śliczny :D
Zobacz załącznik 594883

Nadal jestem padnięta, ale mam nadzieję, że po powrocie P. nabiorę wiatru w żagle i wrócę do żywych :sorry2:

Katrina to teraz jeszcze dobry seks :-D

Zoyka rozchorowałabym się jeszcze bardziej od tego pójścia do lekarza:-D:-D...a tak na poważnie to nie mam kiedy, muszę jutro rabotać, klienci poumawiani:sorry2:

No to teraz już naprawdę dobrej nocy:-)

Edit : Andzike, rzeczywiście śliczny:-D..to skupienie na twarzy podczas szufladowania:-D:-D:-D
Teraz jest chyba jakieś przesilenie, bo wszyscy są tacy doopni, będzie dobrze :))))

Ostatnia edycja:
Majuska - "... chciałabym, chciała..", ale obawiam się, że mój mąż zaraz padnie i zanim ja dotre do łózka, to już będzie twardo spał,

Aaaaa - ten artykuł też raczej nie o mnie..

reklama
Czesc :)
Zoyka ten artykul to tez raczej nie o mnie :) Te prezenty to kupujemy od pazdziernika bo inaczej krucho z kasa, ale jak szalec to szalec a gwiazdka jest raz w roku i tyle frajdy dla dzieciakow :-D
Andzike bardzo wyraznie widac skupienie na buzi Kacpra :-D
Laluna witaj milo :-D
Od wczoraj leb mnie boli, Poznym wieczorem sypnelo mokrym, zgnilym sniegiem ktory okleil okna od strony ogrodu. Obrzydlistwo... a teraz jest jeszcze ciemno ale za to cieplej niz wczoraj. Oglupiec mozna pogodowo :baffled:
Wanda gania z moim stanikiem uwieszonym na szyi, chyba sobie apaszke zrobila:))). Wstala o jakiejs strasznej godzinie 5.40 pelna energii Zapraszam na kawe pracujace i niepracujace kobitki :-D

Do góry