reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Moje dziecko zaczelo zaliczac "out time". Najlepsze, ze rozumie o co chodzi i jak narozrabia, a mowie ze teraz kara, to idzie siedziec na schodach. Na 2-3 minuty. Oczywiscie wyje tam, ale rozumie. No, nie bedzie tak, zebym sie nie mogla isc wysikac bez ryzyka, ze wsadzi lapy wszedzie gdzie nie powinien. Mam wrazenie, ze on sie w tym czasie niezle spreza, zeby wszystko obskoczyc.

reklama
Hallo kobitki :)
Kłaczek!!!! Serce mi do gardła podskoczyło jak zobaczyłam Twój suwaczek!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!
U mnie lipa, padł mój prawie nowy laptop i naprawi się dopiero w PL!
A banda w domu do swoich nie chce mnie dopuścić!

Adi 2 ząby wylazły, więc szalona ma aż 4, chodzić dalej sama nie zamierza.
Zoyka Julka Boska w fioletach, zresztą jak we wszystkim :)

Na gwiazdkę Kaci dostanie Furby czarnego, już czeka w szafie, i klocki Lego Star Wars zamówienie oczywiście bardzo sprecyzowane:-D
Na Mikołaja dostanie ptaszyska grę taką na podłodze, i figurki z Lego Star Wars bo ma obsesję.
Adi na Mikołaja graidło z Fishera, i zajaczka z ubrankami z Maileg.
Na Gwiazdkę pomysłu dla młodej brak!!! Też myślałam o Lego Duplo, z drewnianych układa wieżę aż z 4 klocków :)
Kaci miał Lego Duplo w głębokim poważaniu.
U nas już za 10 dni zaczynają sprzedaż choinek:szok::-D

Japiernicze... Jak tu wprowadzac dyscypline? Mlody siedzial na schodach, bo tam ma "karnego jezyka". MIjalam go, idac do kuchni, a ten mi patrzy w oczy i miauczy: "siepaasia... siepaasia..." No, kurde, idzie zmieknac.

Hej!

Właśnie Karolka pożegnałam, więc taki sobie mam nastrój, spłakało sie chłopisko na pożegnanie, że hej:-( ale jestem już spokojna o niego, wiem, że zmienił się bardzo i na duży plus.
Poza tym napiernicza mnie gardło od paru dni, nie chce przejśc za Chiny tylko jest coraz gorzej, wczoraj i dziś ledwie juz zipałam:no:
No i ja też słomiana wdowa -dwudniowa co prawda, ale przy małym bachorze brak drugiej połowy odczuwa się wyjątkowo dotkliwie;-), więc byle do jutra wieczór:sorry2:

Ollena o co dokładnie mam spytać, chcesz pobrac sama Poli wymaz i przywieźć go ze sobą? z czego ten wymaz? wymaz, czy zeskrobiny? czy sprzęt do tego posiadasz ? Myślę, że możesz tak zrobić, u nas w gabinecie wymaz był brany wieczorem i wieziony na badanie dopiero rano nastepnego dnia. Czy masz u siebie ( mam na myśli PL ) taka lecznicę, która bada wymazy?

Majuska dokladnie o to pytam. Sprzetu nie mam, musialabym skads wziac, nie wiem. W lecznicach robia wymazy i wysylaja ale jedno pobranie 66eu a w PL bedzie za pare groszy.

Co do Karola to kiedy przyleci next time?

Cześć.

Pada. Głowa mnie boli.

Zarejestrowałam Mamę do chirurga naczyniowego na sierpień 2014 ! jaja. P. powiedziała ,ze terminy zależą od wielkości tętniaka. ...:szok:

reklama
Ollena, nie wiem czy madry, czy cwany... Po posiedzeniu na karnym schodku, przyszedl i powiedzial "siepasia, plakala!". Proba wzbudzenia poczucia winy, czy sugestia ze powinnam dziada przepraszac bo przeciez on plakal? :-D

Do góry