reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Ostatnia edycja:
U nas tez sie glowa kiwa.

Zoyka nie ma jazd, samochod kupiony, ubezpieczony (wystarczy telefon do Axy), przeglad jest, tax zaplacony, wszystko w pakiecie. mm juz jezdzil, wlasnie foteliki w garazu przeklada:)

Azula poszukaj jakiegoś małego zestawu i zobacz jak Amelka zareaguje bo z tego co pamiętam to znajoma kupowała je dla swojej córki jak miała ok. roku.

Ale cudujecie z tymi klockami, żeby się dzieciarni w doopach nie poprzewracało od tego dobrobytu:-p:-D a Wy co, miałyście Lego w wieku 2 lat?, żyjecie? żyjecie:-D ja miałam z Lego takie zestawy , że budowało się mieszkanie, byla łazienka, kuchnia i pokój, pare klocków na krzyż, ale rewela, bawiłam sie tym w nieskończonośc, mamusia gdzieś mi to wystała w jakiś kolejkach za komuny, na Mikołaja dostałam, chyba moja najlepsza zabawka:-D Paćka ma megabloksy, ale Duplo jednak rządzi, mamy jakieś takie po kimś w spadku;-)

Ollena , Karol mieszka na ( w ? ) Inchicore, a Aldi jest na ul. Long Mile Road:-)

hej
ledwie żyję, bo pracuję, tfu
Klocki wafle mamy, są fajne. Mamy też takie na zasadzie lego tylko duże, kupione w pakiecie z ciężarówką - sprawdzają się, Maks się nimi bawi. Ma też drewniane, ostatnio te są na topie.
Natomiast co do prezentu gwiazdkowego mam jasność, po ostatnich kilku wizytach w kącikach dziecięcych w różnych sklepach. Tak się składa, że wszędzie mają to:
LILLABO Kolejka drewniana, 20 elem. - IKEA
i Maksa nie sposób od tego odciągnąć. Jest zakochany w tej zabawce, a co ciekawsze - precyzyjnie trafia wagonikami w tory!
Zoyka - dzięki za tą historię o babach i tirówkach, poprawiłaś mi humor :-)

Lego to ja miałam taki wielki zestaw klocków po prostu. Bez mebelków, duperelków, laleczek, kopciuszków i różowych badziewi. I takie lubię najbardziej
Lego Creator Zestaw Podstawowy Duży 5623 - Ceneo.pl

reklama
Flo myślałam o takiej ale Kubula pokochał Tomka :-D i najbardziej go rajcują wagoniki na baterie które dodatkowo się wykolejaną :baffled: bo Kubula staja na torach, kładzie się... śledzi trasę przejazdu latarką :-D
Majuska masz racje - jak na jedynaczkę przystało miałam jedną lalką i komplet mebelków i już, no i puzzle :-D
zapomniałam - jak się nam nie chce torów układać to bierze i sam składa :-D najczęściej idealnie na środku chałupy.

Ostatnia edycja:
Do góry