reklama
lego duplo 1 1/2 a teraz jesteśmy w roku 2. Ogólnie 2-3 zestawy klocków podstawowych + płytki do budowania.
Ma jeszcze jakieś zestawy w tym stylu:
Lego Duplo, Ciuchcia w Zoo, 6144, klocki - Lego za 67,99 zł | Zabawki empik.com
są jeszcze takie polskie klocki, wyglądają jak płotki - kratki ? jak znajdę to wam wrzucę. Ode mnie laska kupiła córce i jest zachwycona.
znalazłam
http://allegro.pl/polskie-klocki-wafle-wiejska-zagroda-mega-gratis-i3685495283.html
Ma jeszcze jakieś zestawy w tym stylu:
Lego Duplo, Ciuchcia w Zoo, 6144, klocki - Lego za 67,99 zł | Zabawki empik.com
są jeszcze takie polskie klocki, wyglądają jak płotki - kratki ? jak znajdę to wam wrzucę. Ode mnie laska kupiła córce i jest zachwycona.
znalazłam
http://allegro.pl/polskie-klocki-wafle-wiejska-zagroda-mega-gratis-i3685495283.html
Ostatnia edycja:
Ale cudujecie z tymi klockami, żeby się dzieciarni w doopach nie poprzewracało od tego dobrobytu a Wy co, miałyście Lego w wieku 2 lat?, żyjecie? żyjecie ja miałam z Lego takie zestawy , że budowało się mieszkanie, byla łazienka, kuchnia i pokój, pare klocków na krzyż, ale rewela, bawiłam sie tym w nieskończonośc, mamusia gdzieś mi to wystała w jakiś kolejkach za komuny, na Mikołaja dostałam, chyba moja najlepsza zabawka Paćka ma megabloksy, ale Duplo jednak rządzi, mamy jakieś takie po kimś w spadku;-)
Ollena , Karol mieszka na ( w ? ) Inchicore, a Aldi jest na ul. Long Mile Road:-)
Ollena , Karol mieszka na ( w ? ) Inchicore, a Aldi jest na ul. Long Mile Road:-)
Florentyna
Fanka BB :)
hej
ledwie żyję, bo pracuję, tfu
Klocki wafle mamy, są fajne. Mamy też takie na zasadzie lego tylko duże, kupione w pakiecie z ciężarówką - sprawdzają się, Maks się nimi bawi. Ma też drewniane, ostatnio te są na topie.
Natomiast co do prezentu gwiazdkowego mam jasność, po ostatnich kilku wizytach w kącikach dziecięcych w różnych sklepach. Tak się składa, że wszędzie mają to:
LILLABO Kolejka drewniana, 20 elem. - IKEA
i Maksa nie sposób od tego odciągnąć. Jest zakochany w tej zabawce, a co ciekawsze - precyzyjnie trafia wagonikami w tory!
Zoyka - dzięki za tą historię o babach i tirówkach, poprawiłaś mi humor :-)
Lego to ja miałam taki wielki zestaw klocków po prostu. Bez mebelków, duperelków, laleczek, kopciuszków i różowych badziewi. I takie lubię najbardziej
Lego Creator Zestaw Podstawowy Duży 5623 - Ceneo.pl
ledwie żyję, bo pracuję, tfu
Klocki wafle mamy, są fajne. Mamy też takie na zasadzie lego tylko duże, kupione w pakiecie z ciężarówką - sprawdzają się, Maks się nimi bawi. Ma też drewniane, ostatnio te są na topie.
Natomiast co do prezentu gwiazdkowego mam jasność, po ostatnich kilku wizytach w kącikach dziecięcych w różnych sklepach. Tak się składa, że wszędzie mają to:
LILLABO Kolejka drewniana, 20 elem. - IKEA
i Maksa nie sposób od tego odciągnąć. Jest zakochany w tej zabawce, a co ciekawsze - precyzyjnie trafia wagonikami w tory!
Zoyka - dzięki za tą historię o babach i tirówkach, poprawiłaś mi humor :-)
Lego to ja miałam taki wielki zestaw klocków po prostu. Bez mebelków, duperelków, laleczek, kopciuszków i różowych badziewi. I takie lubię najbardziej
Lego Creator Zestaw Podstawowy Duży 5623 - Ceneo.pl
Sama bym chciala miec ta kolejke z Ikea i od dluzszego czasu o niej mysle!
Majuska Dublin Map | TiVi na Irlanda! ja jestem nr 22 a Karol 8. Calkiem blisko:-)
Majuska Dublin Map | TiVi na Irlanda! ja jestem nr 22 a Karol 8. Calkiem blisko:-)
reklama
Flo myślałam o takiej ale Kubula pokochał Tomka i najbardziej go rajcują wagoniki na baterie które dodatkowo się wykolejaną bo Kubula staja na torach, kładzie się... śledzi trasę przejazdu latarką
Majuska masz racje - jak na jedynaczkę przystało miałam jedną lalką i komplet mebelków i już, no i puzzle
zapomniałam - jak się nam nie chce torów układać to bierze i sam składa najczęściej idealnie na środku chałupy.
Majuska masz racje - jak na jedynaczkę przystało miałam jedną lalką i komplet mebelków i już, no i puzzle
zapomniałam - jak się nam nie chce torów układać to bierze i sam składa najczęściej idealnie na środku chałupy.
Ostatnia edycja: