reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

reklama
Zoyka spróbuj :-) bo Kubula odstąpił od natręctwa placuszkowego :-D Kiedys upiekłam placek mannowy z brokułami - m. nader smakowały :-D Kubulowi tak sobie.
Majuska widziałam na żywca i jeszcze laski przymierzały :-D

To i ze mnie gapa. chyba ta dyskusja o Marzenie mnie zaćmiła:-D

Kłaczku potężna grupa trzyma kciukasy !!!! ciesze się bardzo!!!!!!

podejrzewam, że moga byc bardzo wygodne te Relaxy, no ale plisssss..nie za 4 stówy:no:

Misia czy jest coś, co Twojemu M. nie smakuje? :)))))

Dziekuje. Poki co wiecej obaw niz radochy, jesli po 15 stycznia ten suwak jeszcze bedzie aktualny, to odpalamy fajerwerki. ;-)
Dawne Relaxy byly oblednie wygodne. Te... Coz - but symbol, ale nie za te pieniadze.

Jestem
Kłaczku - gratuluję, dołączam do trzymających kciuki !

Wiecie co, no paskudna sytuacja z tą Marzeną...ja tam do grona wydymanych nie należę, ale wszak nie o to chodzi. Nawet się ostatnio zastanawiałam, czemu się już nie pojawia i czy wszystko u niej w porządku.

Ja osobiście jestem zdania, że jak człowiek coś zrobił z dobroci serca to i tak w jakimś sensie jest do przodu. Że lepiej być - mimo wszystko - naiwniakiem co dał się nabrać po raz kolejny, niż oszustem i wyłudzaczem.

Teściowa była i się zbyła, zgodnie z moimi przewidywaniami roztkliwiała się nad Maksiowym loczkiem na karku ( a nie zdążyłam mu tego przylizać przed jej przyjściem - loczek jest idiotyczny, jak witka od plemnika) .
A poza tym skończyliśmy Maksiarnię i jestem bardzo zadowolona z efektu, a co ważniejsze Maksio też. Jak zobaczył dekorację, to piszczał z zachwytu.
Zrzucę zaraz zdjęcia to się Wam pochwalę.
I doczytam co kto napisał, bo tak tylko jednym okiem dziś śledziłam wątek, nie do końca na bieżąco jestem.

Edit: nawet gdyby mi zapłacili cenę tych relaksów to bym takiego paskudztwa nie założyła. Bleeee!!!! Za dobrze je pamiętam. Jeszcze juniorek brakuje...

Ostatnia edycja:
To juz byly dawniej jakies relaxy? no porazka buty jak nic, ja myslalam ze to jaja jakies ;)

Flo pokaz pokoj! :-)

klaczku WOW! Sorki za przeoczenie rowniez... trzymam mocno!!!!!!!!!!

Kłaczku to czekamy do 16 stycznia :-)
Majuska masz racje memu m. smakuje wszystko - no prawie wszystko. Tzn. zadałam pytanie: ogólnie m. dzieli kuchnie na moją i resztę świata i kuchnie mamusi. Z mojej smakuje mu wszystko łącznie z grzybami których nie jadał, szarlotką i krupnikiem :-D a reszta świata to KUCHNIA czyli jakaś dobra garkuchnia i kuchnia mamusi :baffled: i tu zaczynają się schody, kótre kończy kieliszek orzechówki :-D
co do butów: miałam brązowo - czarne a drugie czarno srebrne ? owszem były wygodne ale ich szczerze nienawidziłam :-D teraz może ale za jakies 199 zł :-D

reklama
Ollena byly. W latach glebokiego kryzysu produkowala je fabryka w Nowym Targu (obecnie Wojas) i byly tylko na talony.
Google Image Result for http://www.polskaprl.rejtravel.pl/odziez/39.jpg
Byly tez specyficzne polbuty tej firmy, ale tych chyba nie znajde w necie.

Gdzies mi zginely "podziekowki"...
Ollena, misia, dziekuje. czekamy do 17 stycznia - koniec 12 tygodnia tak wypada.

Do góry